foto: instagram.com/brittsully/
5 modīgākās frizūras 2019. gada vasarai
2019. gada 4. jūnijs, 06:06

5 modīgākās frizūras 2019. gada vasarai

Jauns.lv

Kādu frizūru izvēlēties, lai izskatītos stilīgi, tomēr ne pārāk svinīgi? Piedāvājam dažas idejas - lūk, 2019. gada vasaras modīgākie matu sakārtojumi.

Ņujorkas stilisti Devins Tots un Emelija Miranda atzīst, ka šovasar galvenā uzmanība tiks veltīta tekstūrām un aksesuāriem. Tad raugāmies, kam jāpievērš uzmanība, lai izskatītos stilīgi. 

Spurains, pusjucis mezgls

Nekārtīgs, pusjucis matu mezgls vai astīte šosezon ir absolūtā "must have" frizūra. Skats tāds, it kā tikko būtu piecēlusies no gultas, taču vienlaikus stilīgi, atsvaidzinot koptēlu ar aksesuāriem. Copīti vari aptīt ar ādas jostiņu, krāsainu zīda lakatiņu, metāla ķēdītēm vai arī izrotāt ar pērlītēm. Viss atkarīgs no situācijas un tavas fantāzijas.

Izrotāta bize

Bizes var būt visdažādākās, bet svarīgākā nozīme te ir zīda lakatiņiem vai matu gredzeniem. Ideāls variants, kā atsvaidzināt savu vasaras stilu. Vari izrotāt visu bizi vai tikai matu galus. Vai, iespējams, tu izvēlēsies iepīt vairākus aksesuārus līdz pat bizes vidusdaļai? Ļaujies eksperimentiem! 

Daļēja, pusjukusi cope

Šis ir praktisks variants, kas der gan ikdienai, gan ballītei. Galvenais - matiem ir jāpiešķir tekstūra, lai priekšpusē uz augšu saceltie mati nezaudētu formu, bet matu izlaistā daļa saglabātu svaigumu līdz pat saknēm. Šim gadījumam lieliski noderēs sausais matu pūderis. Noteikti iegādājies, šovasar patiešām noderēs!

Dubultā zirgaste

Nekādu pieglaustu un nolaizītu matu! Šovasar jārada iespaids, ka tavi mati ir vēja izpūsti. Mazliet tekstūras, vieglas sprogas un voila! - tu esi gatava visiem dzīves gadījumiem. Izskatās jauki, taču vienlaikus arī stilīgi.

Ko darīt, ja tev ir īsi mati

Ko interesantu izveidot, ja tev ir īsi mati? Ļoti daudz ko - turklāt ļoti stilīgus variantus. Viena no variantiem šai vasarai - uz vienu pusi sasukāti un sasprausti mati. Papildini ar drosmīgu aksesuāru un - uz priekšu!