foto: Instagram
Keitija Praisa ATKAL grib gulties zem naža. Šoreiz - lai izlīdzinātu nevienādās krūtis pēc nesenās plastikas
Modeles Keitijas Praisas krūtis tagad atšķiroties par vienu izmēru.
2019. gada 25. maijs, 06:02

Keitija Praisa ATKAL grib gulties zem naža. Šoreiz - lai izlīdzinātu nevienādās krūtis pēc nesenās plastikas

Jauns.lv

Britu modele Keitija Praisa, kas agrāk bija pazīstama ar pseidonīmu Džordana, savas dzīves laikā veikusi neskaitāmas krūšu korekcijas operācijas. Reiz viņa pat vecos implantus ievietoja izsolē par vienu miljonu, taču interesentu piedāvājumam nebija. Nesen Praisa Turcijā veikusi kārtējo krūšu korekciju, bet tās sanākušas gaužām nevienādas. Tagad modele atkal meklē plastikas ķirurgu. Šoreiz, lai izlabotu iepriekšējā kļūmi.

Keitijas Praisas fotogrāfijas 2019. gadā

gallery icon
11

Modeles un piecu bērnu mātes Keitijas Praisas (41) krūtis pēc nesen veiktās operācijas nav iznākušas vienādas. Atšķirība ir acīmredzama, jo lieluma ziņā tās atšķiroties par vienu izmēru. Ķirurgi brīdinājuši modeli, ka jāpagaida vismaz divus gadus, līdz var sākt domāt par nākamo operāciju, jo pastāv risks veselībai, taču Praisa neklausīja.

foto: Instagram
Modeles Keitijas Praisas krūtis tagad atšķiroties par vienu izmēru.

Keitijas „nevienādās krūtis” esot radušās vairāku ķirurģisko manipulāciju rezultātā, kas viņai nesen veiktas Turcijā. Modele pārāk ātri ļāvusies jaunai – pēc skaita desmitajai – krūšu korekcijas operācijai, un, lūk, tādas ir sekas. Keitijas Praisas pārstāvis gan noliedz šādus faktus, norādot, ka tas „nav tiesa”.

Bijušajai glancēto žurnālu modelei nesen veikta arī sejas ādas nostiepšanas operācija, plakstiņu korekcija, brazīliešu dibena piepacelšana un vēdera plastika.

Britu modele Keitija Praisa slimnīcas gultā pirms septītās krūšu korekcijas operācijas

gallery icon
3

„Keitija nekad nav apmierināta ar savu ķermeni un vienmēr vēlas to mainīt,” kāds paziņa izteicies britu bulvārpreses izdevumam „The Sun”. „Pēc nesenākās operācijas viņa ievērojusi, ka viena krūtis ir daudz lielāka nekā otra. Tā atšķiras par vienu izmēru.”

„Viņai ir bijušas tik daudz krūšu koriģēšanas operāciju. Ķirurgi allaž brīdinājuši vairāk tās neveikt, taču viņa vienmēr ignorējusi šos ieteikumus un tā rezultātā tikusi pie nevienādām krūtīm vai infekcijas.”

„Viņas ārsts brīdināja, ka vajag atturēties no ķirurģijas vismaz divus gadus, jo pastāv hipertonijas risks. Viņa gulējusi vispārējā narkozē pārāk daudz reižu un asinsspiediens strauji paaugstinājies.”

Keitijas Praisas ģimene

Modele un TV personība Keitija Praisa (agrāk zināma kā Džordana) ar mammu Eimiju Praisu un bēriem. Keitija ir mamma piecām ...

gallery icon
16

Vārdā nenosauktais paziņa apliecina, ka ķirurgu izteiktās bažas Keitiju „nobiedējušas”, taču ne pietiekami, lai viņa atteiktos no turpmākām plastikas operācijām.

Keitija un viņas draugs Kriss Boisons (30) Turcijā veikuši arī zobu koriģēšanu, kas notikusi ļoti īsi pēc modelei veiktajām sejas un ķermeņa ķirurģiskajām operācijām.

Mēneša sākumā, viesojoties TV pārraidē „Good Morning Britain”, modele pastāstījusi arī par savu „atkarību” no plastiskās ķirurģijas. „Pirms desmit dienām man veica liposakciju [tauku atsūkšanu] un tad manus pašas taukus izmantoja dibena palielināšanai. Man nekad nav likti implanti [dibena vaigos].”

foto: Ken McKay/ITV/REX/ Vida Press
Viesojoties TV pārraidē "Good Morning Britain" Keitija Praisa stāsta, kur implantēti viņas pašas taukaudi.

„Man manis pašas taukaudi ievietoti arī zem acīm un sejas sānos, ko vajadzēja piepacelt. Tas ir drošāk nekā izmantot ķīmiskas vielas.”

Kad raidījuma vadītāji Pīrss Morgans un Sūzena Rīda apvaicājās, vai modele ir atkarīga no plastikas operācijām, viņa atbildēja, ka pēdējo gadu laikā esot „rimusies”.

Džordana jeb Keitija Praisa rāda kā pareizi jāreklamē rotaslietas

gallery icon
13

Silikona beibe Džordana

gallery icon
7