foto: Instagram
Dženifera Lorensa izvēlas līgavas kleitu saderināšanās ballei - un to šobrīd iespējams nopirkt
Dženifera Lorensa.
2019. gada 16. maijs, 05:02

Dženifera Lorensa izvēlas līgavas kleitu saderināšanās ballei - un to šobrīd iespējams nopirkt

Jauns.lv

Lai gan aktrise Dženifera Lorensa un viņas līgavainis mākslas darbu tirgonis Kuks Maronijs par saderināšanos paziņoja šā gada februārī, saderināšanās ballīti topošie dzīvesbiedri sarīkojuši vien aizvadītajā svētdienā.

„Oskara” balvas laureāte Dženifera Lorensa uz saderināšanās balli ieradās līgavas cienīgi. Par godu šim pasākumam aktrise bija izvēlējusies dizaineru darinātu maigi rozā krāsas kleitu, kas ir no pašas jaunākās līgavas tērpu kolekcijas.

Lorensas izvēlētajai kleitai ir garas piedurknes, izteiksmīgs dekoltē un dziļš šķēlums kuplās svārku daļas kreisajā sānā. Kleita ir no modes nama „L. Well” 2019. gada pavasara līgavas tērpu kolekcijas. Tērpu Lorensa bija papildinājusi ar zīmola „Roger Vivier” somiņu un „Casadei” augstpapēžu kurpēm.

Par Dženiferas koptēlu saderināšanās ballītē bija parūpējušies aktrises stilisti Džila Linkolna un Džordana Džonsons. Stilistu duets sociālajos tīklos publiskojis fotogrāfiju, kurā Dženifera redzama ierodamies uz savām svinībām, un to parakstījuši vārdiem: „Te viņa nāk! Mēs nevarētu būt vēl laimīgāki un saviļņotāki par to, kā Dženifera Lorensa pārtop precētā kundzē.”

Modes nama „L. Wells” radīto tērpu, kura modelim dots nosaukums „Džuliana”, iespējams iegādāties arī internetā, apmeklējot luksusa preču izplatītāju lapu „Moda Operandi”.

Klientēm piedāvāta bāli rozīga kleita, kādā bija tērpusies Dženifera Lorensa, kā arī klasiski balta kleita. Lai gan tērps neizceļas ar sarežģītu griezumu un komplicētām detaļām, tas nebūt nav lēts. Potenciālajai pircējai kleita izmaksās 2 460 eiro.

foto: Ekrānuzņēmums

Dženifera Lorensa un Kuks Maronijs par saderināšanos paziņoja šā gada februārī.

Par to, ka Dženifera un 34 gadus vecais Kuks, kādas Ņujorkas mākslas galerijas direktors, ir pāris, sāka runāt pērnvasar. Jūnijā abi tika nofotografēti, ieturot romantiskas vakariņas kādā Ņujorkas restorānā. Tad sekoja ceļojumi uz Parīzi un Romu.

Bet septembrī abi jau lepni gozējās uz sarkanā paklāja – Lorensa mīļoto aizveda uz filmas „Favorīte” („The Favourite”) pirmizrādi, ko apmeklēja arī aktrises bijušais draugs – pazīstamais režisors Darens Aronofskis. Turklāt šajā filmā vienā no galvenajām lomām ir cits Lorensas bijušais – aktieris Nikolass Holts.

Slavenību žurnāls „People” noskaidrojis, ka Lorensas saderināšanās gredzenu darinājis Ņujorkā esošais zīmols „Alison Lou” (aktrises Bleikas Laivlijas iecienītākā juvelierizstrādājumu firma). Dženifera Lorensa plašākai sabiedrībai šo gredzentiņu ļāva tuvāk aplūkot, kad Parīzes modes nedēļas laikā apmeklēja „Dior” skati un pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja.

Dženifera Lorensa apmeklē „Dior” modes skati un izrāda saderināšanās gredzenu

gallery icon
16

Saderināšanās balle nav pirmā reize, kad aktrise izvēlas modes nama „L. Wells” darinātu tērpu. 2017. gada oktobrī, kad viņa apmeklēja filmas „Faces Places” pirmizrādes vakaru Ņujorkā, Dženifera bija izvēlējušies prestižā līgavu salona darinātu bohēmiska stila kleitu no 2018. gada „Je T’aime” kolekcijas.

foto: Hahn Lionel/Sipa USA/ Vida Press
View this post on Instagram

✨Pretty pretty✨

A post shared by L. Wells (@lwellsbridal) on