foto: SplashNews.com/ Vida Press
Meganas Mārklas bijušais vīrs greznā ceremonijā apprec miljonu mantinieci
Trevora Engelsona un Treisijas Karlendas kāzu diena.
2019. gada 14. maijs, 06:25

Meganas Mārklas bijušais vīrs greznā ceremonijā apprec miljonu mantinieci

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē greznā ceremonijā Kalifornijā gredzenus mijis Saseksas hercogienes Meganas bijušais vīrs Trevors Engelsons un viņa līgava Treisija Karlenda. Engelsons kāzas nosvinējis nepilnu gadu pēc tam, kad viņa pirmā sieva ieprecējās britu karaļnamā.

Saseksas hercogiene Megana kopā ar vīru princi Hariju izbauda pirmās dienas jauno vecāku lomā. Savukārt okeāna viņā krastā jaunu savas dzīves lappusi atvēris arī Meganas Mārklas šķirtais vīrs Trevors Engelsons. Viņš atkal kļuvis par precētu vīru.

Trevora Engelsona un Treisijas Karlendas kāzas

gallery icon

42 gadus vecais Holivudas producents un režisors un Megana Mārkla apprecējās 2011. gadā, bet jau divus gadus vēlāk šķīra šo laulību. Aizvadītajā nedēļas nogalē Engelsons par sievu apņēmis 31 gadus veco uztura speciālisti un multi miljonu dolāru mantinieci Treisiju Karlendu.

Jaunais pāris kāzu svinībām izvēlējies „Rosewood Miramar Beach” kūrortu, kas atrodas dažu jūdžu attālumā no Santabarbaras pilsētas Kalifornijā.

foto: CAMERA PRESS/Angelo Nephtali / Vida Press
Trevors Engelsons un Treisija Karlenda.

Trevora Engelsona un Treisijas Karlendas romantiskās attiecības aizsākās 2017. gadā, savukārt aizvadītā gada jūnijā Napa ielejas vīna reģiona apmeklējuma laikā Trevors bildinājis Treisiju.

Aplūkojot fotogrāfijas, ko daži no kāzu viesiem jau atrādījuši sociālajos tīklos, var secināt, ka jaunais pāris viens otram jāvārdu teicis brīvā dabā sarīkotā ceremonijā sestdienas vakarā ap saulrieta laiku. Kāzu ceremonijas vieta bija rotāta neskaitāmām baltām rozēm.

Līgava izvēlējusies tradicionālu baltu mežģīņu kāzu kleitu ar atsegtiem pleciem, savukārt līgavainis bija ģērbies tumšā uzvalkā. Līgavas māsas bija ģērbušās zeltītas krāsas kleitās un rotājušās ar skarainās ģipsenes jeb plīvurpuķes ziedu vainadziņiem. Šādu pašu ziedu piespraude pie žaketes bija piesprausta arī līgavainim.

ASV izklaides programmai „Entertainment Tonight” kāds vārdā nenosaukts informators izteicies: „Šīs kāzas nevarēja būt vēl atšķirīgākas no karaliskajām kāzām. Tās nebija stīvas. Tās bija jautras, sirsnīgas un pasakaini skaistas. Visi lieliski pavadīja laiku, to skaitā Trevors un Treisija.”

Trevors Engelsons un Megana Mārkla apprecējās pludmales kūrortā Jamaikā, bet divus gadus vēlāk šķīra laulību, aizbildinoties ar nesamierināmām atšķirībām.

Rakstnieks Endrū Mortons, kurš savulaik sarakstījis grāmatu par princesi Diānu, jaunākajā darbā „Megana: Holivudas princese” par 2013. gada augustā svinētājām kāzām raksta sekojošus vārdus: „Turīga uzņēmēja draugs apgalvo, ka laulība izirusi tik pēkšņi, ka Megana nosūtījusi Trevoram atpakaļ saderināšanās un laulības gredzenus ar ierakstīta pasta sūtījuma palīdzību. Kāds cits ziņu avots apliecina, ka izbeigt laulību bijis viņas lēmums un tas bijis kā „negaidīts zibens spēriens no skaidrām debesīm”.”

Vēlāk izskanējusi informācija, ka attiecības ievērojami pasliktinājušās pēc tam, kad Megana pārcēlusies uz Kanādu, kur strādājusi pie seriāla „Suits” uzņemšanas.