foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Olga Rajecka dalās savos skaistuma padomos: "Man nav bijušas kosmētiskās operācijas, un pagaidām neplānoju neko savilkt"
2019. gada 16. janvāris, 06:44

Olga Rajecka dalās savos skaistuma padomos: "Man nav bijušas kosmētiskās operācijas, un pagaidām neplānoju neko savilkt"

Linda Vesate

Žurnāls "OK!"

Būt publikas priekšā, uz skatuves ir viņas darbs, kas ne tikai daudz sniedz, bet arī iemāca, tostarp sievišķīgas un pārbaudītas viltības. Savos laba izskata padomos dalās dziedātāja Olga Rajecka.

Man vienmēr paticis pucēties un, domāju, patiks vēl ilgi. Parasti svētki un balles ir saistītas ar manu darbu un koncertiem. Svētku periodā ierasts grafiks ir 3–4 koncerti nedēļā, un domāju, ka šādu režīmu varu izturēt tāpēc, ka man patīk dziedāt un dejot, es mīlu dzīvi, savu vīru un bērnus. Vienmēr izbaudu arī gatavošanās procesu pirms gaidāmās uzstāšanās, kad piemeklēju kleitas un kurpes.

Īpašas pirmssvētku ķermeņa procedūras neveicu, jo cenšos uzturēt sevi formā. Dejoju tautiskās dejas, regulāri dodos peldēt uz baseinu Ķeizarmežā un reizi nedēļā apmeklēju klasisko visa ķermeņa masāžu pie Lilitas Dūdas.

Ik pa laikam dodos arī uz diezgan stipru zemūdens limfodrenāžas masāžu. Šobrīd ievēroju Stokholmas diētu, kas man personīgi izrādījās ļoti efektīva, – mēneša laikā, kopš esmu to sākusi, zaudēju piecus kilogramus svara. Tā pārlieku neierobežo produktu izvēli un piedāvā interesantas un sabalansētas receptes.

Jau sešus gadus apmeklēju skaistumkopšanas procedūras Institut Esthederm salonā Berga Bazārā, ko līdz mūža beigām esmu saņēmusi dāvanā kopā ar kopjošās kosmētikas produktiem. Mani ļoti apmierina gan sasniegtie rezultāti, gan speciālisti, kuri tās veic un vienmēr iesaka ādas stāvoklim piemērotākos līdzekļus.

Mani favorīti ir šā zīmola celulārā ūdens izsmidzinātājs ar hialuronskābi un Cyclo System Jaunības krēms kaklam un dekoltē, kuru es ieteiktu lietot visām sievietēm ap 60 gadu vecumu. Man nav bijušas kosmētiskās operācijas, un pagaidām neplānoju neko savilkt, bet neizslēdzu šādu iespēju nākotnē.

Jau daudzus gadus pirms lieliem koncertiem dodos pie Mārītes Gaideles, kura man ieveido matus un uzklāj skaistu make-up. Ikdienā dekoratīvo kosmētiku nelietoju, taču izņēmums ir lūpu krāsa, kuras toni pieskaņoju apģērbam. Mans absolūtais favorīts bija japāņu zīmola Shiseido tonālais krēms ar liftinga efektu, kurš lieliski maskē visas ādas nepilnības. Diemžēl tas ir izņemts no apgrozības un vairs nav nopērkams.

Ļoti patīk arī bareMinerals presētais pūderis, labākās skropstu tušas ir zīmolam Lancôme. Dekoratīvo kosmētiku iegādājos, dodoties uz koncertiem ārzemēs vai braucot slēpot uz Itāliju.

Man ļoti patīk smaržas, un pēdējo gadu laikā esmu sakrājusi nelielu kolekciju. Aromātu izvēlos atbilstoši noskaņojumam, un parasti tas ir svaigs un noturīgs. Šā brīža iecienītākie ir Dior Miss Dior, Dior Poison, Marc Jacobs Decadence un Carolina Herrera Good Girl, kuru lietoju tikai īpašos gadījumos. Lai smaržas nezaudētu noturību, tās nedrīkst turēt gaismā un vannasistabā.

Aprīļa beigās pēc Mārītes ieteikuma devos uz vācu zīmola Hair Talk salonu Rīgā, kur pieaudzēju matus. Esmu sajūsmā par rezultātu, jo mati izskatās dabīgi, lieliski turas, tos varu noņemt un pielikt atpakaļ jebkurā brīdī. Matu kopšanai lietoju speciālu šampūnu un ķemmi, kurus iegādājos Hair Talk salonā. Skropstas pieaudzēju Siguldā, kurp braucu speciāli pie savas meistares.

Koncerta tērpus man šuj Elita Patmalniece, kleitas dažādu pasākumu apmeklēšanai internetā pasūta Ināra Marmaly-Trēziņa. Pati apģērbu iegādājos pārsvarā ārzemēs, jo tur ir adekvātas cenas un iespēja vienā veikalā piemeklēt visu kostīmu, apavus un aksesuārus. Tērpus izvēlos, vadoties pēc tā brīža svara, un noteikti ņemu vērā arī vīra un meitas viedokli.

TOP3 padomi, kurus Olga iemācījusies no vizāžistes Mārītes Gaideles:

  • Lūpu kontūra noteikti ir jāakcentē ar lūpu zīmuli.
  • Vienmēr jāuzkrāso uzacis, jo tās ļoti izceļ sejas vaibstus.
  • Matiem svarīgākais ir pacēlums pie saknēm.

Tik dažādā Olga Rajecka

Dziedātāja Olga Rajecka..

gallery icon
73