foto: Vida Press
Kāds ir supermodeles Klaudijas Šīferes skaistuma noslēpums
2018. gada 1. jūlijs, 07:10

Kāds ir supermodeles Klaudijas Šīferes skaistuma noslēpums

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Supermodele Klaudija Šīfere (47) izskatās tikpat jauna kā karjeras slavas laikā pirms 30 gadiem. Un, pateicoties viņas nezūdošajam skaistumam, viņa savā darba nišā vēl aizvien ir pieprasīta.

Supermodele Klaudija Šīfere uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
25

Apģērbs

„Trīsdesmit gadus demonstrējot pasaules skaistākās drēbes, esmu sapratusi, kas piestāv man pašai. Esmu iecienījusi 70. un 80. gadu bikses – kļošenes, žaketes, izšūtas blūzes un kovboju zābakus. Man patīk MiH platu staru džinsa bikses un zīmola Isabel Marant krekliņi ar izšuvumiem,” par 1120 ASV dolāru vērtiem krekliņiem un 300 dolāru vērtām biksēm jūsmo modele.

foto: Vida Press
Klaudija Šīfere dizaineres Stellas Makartnijas darinātā tērpā.

#tbt #90s #denim 😘X

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

Kurpes

„Godīgi sakot, nezinu, cik apavu pāru man pieder. Tātad – daudz par daudz. Iecienītākās ir zīmola Aquazzura kapsulas kolekcijas modelis Cloudy Star ar mākoņiem un zvaigžņu motīviem, un atsauci uz manu bērnības iesauku Cloudy,” apgalvo Klaudija Šīfere.

foto: Vida Press
Uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja 2011. gadā.

Aksesuāri

„Franču zīmola Chloe gredzens ar C iniciāli ir mana iepirkumu vēlmju saraksta augšgalā. Tas iemieso 80. gadu stilu un manu mīlu pret monogrammām,” skaidro modele.

Kosmētika

„Mājās Londonā man ir sava piecu minūšu meikapa sistēma. Uzklāju Claudia Schiffer Make Up BB praimeri vai konsīleri, lūpu balzamu un vaigu ēnas. Tēlu noslēdzu ar Claudia Schiffer Luxurious Volume skropstu tušu, kas padara skatienu izteiksmīgāku un dzidrāku,” Klaudija cildina savu kosmētikas līniju.

foto: Vida Press
Claudia Schiffer at arrivals for The Metropolitan Opera 125th Anniversary Gala, Metropolitan Opera House at Lincoln Center, New York, NY March 15, 2009. Photo By: Kristin Callahan/Everett Collection

Uzturs

Vienmēr lieliskās figūras formula: „Rūpēs par savu ķermeni esmu ļoti uzmanīga. Uztura ziņā esmu atkarīga no mandeļu piena un augļiem brokastīs.”

Mati

„Tā kā matus krāsoju regulāri, to aizsardzībai pret lūšanu un krāsas ilgnoturībai lietoju Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color spreju,” apgalvo Klaudija. Un – kā jau Schwarzkopf zīmola vēstnesei pieklājas – arī šā uzņēmuma matu balzamus.

foto: Vida Press

Meikaps

„Mana skaistumkopšanas kļūda un triks ir doties gulēt, no sejas nenotīrot dekoratīvo kosmētiku. Kad ap acīm nenotīru meikapu, no rīta tās ir kā izplūdušas, seksīgas acu ēnas. Un izskatās ļoti labi,” modele pamāca.

Sports

„Nekad nenodarbojos ar  tādiem ekstrēmiem sporta veidiem kā skriešana. Tā vietā pat aukstos laikapstākļos izvēlos pastaigas. Cik vien iespējams, cenšos ķermeni un seju atpūtināt un ar jogas palīdzību strādāt pie elpošanas.”