foto: Vida Press
Melnais protests: tā Holivuda žilbināja "Zelta globusu" ceremonijā
Šārona Stouna un viņas dēls, 17 gadu vecais Roans Džozefs Bronšteins.
2018. gada 26. janvāris, 06:29

Melnais protests: tā Holivuda žilbināja "Zelta globusu" ceremonijā

Žurnāls "Kas Jauns"

„Dreskods nenoteica, ka nedrīkstam izskatīties labi.” Melnajos vakartērpos ģērbtās Andželīna Džolija, Džesika Bīla, Ketrīna Zeta-Džounsa un citas mirdzēja uz Zelta globusa balvu ceremonijas sarkanā paklāja.

Holivuda Zelta globusu pasniegšanas vakarā paudusi atbalstu visiem seksuālās aizskaršanas un vardarbības upuriem, izvēloties balvu ceremoniju apmeklēt melnos vakartērpos.

Taču arī melnās kleitās Holivudas dīvas izskatījās skaistas un elegantas. „Dreskods nenoteica, ka nedrīkstam izskatīties labi,” izteikusies velsiešu aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa.

Pērn, pateicoties akcijai #MeeToo, neskaitāmas Holivudas zvaigznes atzinušās gadiem noklusētajā. Producentu Hārviju Vainstīnu par seksuālo uzmākšanos apsūdzējušas aptuveni 100 sievietes, un pret viņu sākta izmeklēšana Londonā, Losandželosā un Ņujorkā. Par uzmākšanos un seksuālo vardarbību vainoti arī citi labi zināmi kino industrijas vīrieši.

foto: Vida Press
Ketrīna Zeta-Džonsa.

Aktrise Andželīna Džolija Zelta globusu ceremonijas vakaram izraudzījusies modes nama Atelier Versace tērpu ar spalvām rotātiem piedurkņu galiem un caurspīdīgu plecu daļu. Sešu bērnu māte tērpu bija papildinājusi ar briljantu rotaslietām un lūpas krāsojusi ar maigi rozā lūpu spīdumu.

foto: Vida Press
Andželina Džolija.

Aktrise Džesika Bīla uz balvu vakaru ieradās vakarkleitā no modes nama Dior 2017. gada pavasara augstās modes kolekcijas. Zem caurspīdīgā melnā tilla redzams rozā audums.

foto: Vida Press
Džesika Bīla.

Ketrīna Zeta-Džounsa izvēlējusies Zuhair Murad tērpu no 2017. gada rudens augstās modes kolekcijas. Viņa tērpu papildinājusi ar smaragda auskariem, bet matus ieveidojusi sev raksturīgajās krāšņajās lokās.

foto: Vida Press
Keita Hadsone.

Aktrise Keita Hadsone devusi priekšroku Valentino tērpam ar dziļu dekoltē, kam pieskaņojusi briljantu kaklarotu.

foto: Vida Press
Margota Robija.

Dziļi dekoltētus vakartērpus izvēlējušās arī aktrises Hale Berija, Margota Robija, kā arī māmiņas cerībās esošā Eva Longorija.

foto: Vida Press
Eva Longorija.

Longorijas tērpu radījis modes nams Zac Posen, bet Margotas Robijas kleitu – Gucci.

foto: Vida Press
Meraija Kerija.

Savukārt popdīva Meraija Kerija ceremoniju pagodināja, ierodoties uz to nāriņas stila kleitā, ko darinājis modes nams Dolce & Gabbana.

foto: Vida Press
Pēnelope Krusa.

Melnie vakartērpi "Zelta globusu" ceremonijā

gallery icon

Pasaules slavenības 75. ikgadējā "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonijā

Losandželosas piepilsētā Beverlihilsā svētdien (pirmdien pēc Latvijas laika) notika 75.ikgadējā "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonija, un galveno apbalvojumu kā gada labākā ...

gallery icon

„Zelta globusi 2018” un dāmas melnā

„Zelta globuss 2018” un dāmas melnā.

gallery icon