foto: Vida Press
Kurai modelei šogad uzticēts demonstrēt „Victoria’s Secret” dārgakmeņiem klāto „Fantasy Bra” krūšturi?
Šogad pasakaini dārgo „Fanatsy Bra” krūšturi demonstrēs brazīliete Laisa Ribeiro.
2017. gada 3. novembris, 06:42

Kurai modelei šogad uzticēts demonstrēt „Victoria’s Secret” dārgakmeņiem klāto „Fantasy Bra” krūšturi?

Kasjauns.lv

Daudzi „Victioria’s Secret” fani ar nepacietību gaida gada nogali ne tikai, lai redzētu krāšņo un vērienīgo apakšveļas skati, bet arī lai uzzinātu, kurai modelei šajā gadā būs uzticēts demonstrēt vairākus miljonus vērto „Fantasy Bra” krūšturi, kas darināts no neskaitāmiem dārgakmeņiem. Katru gadu šī modele ir cita, un tas ilgi tiek glabāts kā liels noslēpums.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Žurnāla „In Style” reportieri savu vēstījumu sāk ar vārdiem, ka šogad soloties būt vislabākā „Victoria’s Secret” skate, kāda jebkad pieredzēta. Lai gan viņi tā sakot katru gadu, šogad tā tiešām būšot patiesība.

Brazīliešu modele Laisa Ribeiro

Brazīliešu modele Laisa Ribeiro.

gallery icon
31

Skate šogad tiks rīkota Šanhajā, Ķīnā. Šovā piedalīsies ne tikai populārās modeles Alesandra Abbrosio un Adriana Lima, bet uz mēles „eņģeļa” statusā atgriezīses arī Kārlija Klosa.

Baumo, ka ar muzikālajiem priekšnesumiem šogad priecēs tādi dziedātāji kā Teilore Svifta un Harijs Staills. Ja ziņa izrādīsies patiesa, diez kā viņi sapratīsies aizkulisēs? Kā nekā abi reiz bija pāris un šķiršanās nebija no draudzīgākajām. Teilore par bijušo pat sakomponēja dziesmu (kā bieži mēdz darīt).

Taču pati gaidītākā ziņa ir par to, kurai modelei šogad būs uzticēts demonstrēt pasakaini dārgo „Fantasy Bra” krūšturi. Šis katru gadu no jauna veidotais un konkrētai modelei īpaši pielāgotais krūšturis maksā tādu naudas summu, kādu vidusmēra cilvēks nenopelna pat visas dzīves garumā.

„Es šo noslēpumu glabāju jau pārāk ilgi. Esmu ārkārtīgi pagodināta paziņot, ka šogad es demonstrēšu „Champagne Nights Fantasy Bra” krūšturi!” – savā „Instagram” blogā vēsta modele Laisa Ribeiro (27), klāt pievienojot fotogrāfiju, kurā viņa redzama „brīnumkrūšturī”.

„Esmu ļoti gandarīta un pateicīga savai „Victoria’s Secret” ģimenei par izrādīto uzticību, kā arī ģimenei, draugiem un faniem par atbalstu! Milzīgs jums paldies!!! Tas tagad ir oficiāli!!”

Šogad dārgakmeņiem rotāto krūšturi darinājis zīmols „Mouaward”.

Brazīliešu modele Laisa Ribeiro ir dzimusi 1990. gada 5. oktobrī un kopš 2010. gada piedalās „Victoria’s Secret” skatēs. Par vienu no prestižā zīmola eņģeļiem viņa nosaukta 2015. gadā.  

2008. gada maijā – būdama tikai 17 gadus veca – Ribeiro laida pasaulē dēlu Aleksandru, bet gadu pēc bērna piedzimšanas paklausīja draugu dotajam padomam un savā dzimtajā zemē uzsāka modeles karjeru. Jau 2009. gadā viņa piedalījās pasaulē atzītu zīmolu modes skatēs – „Chanel”, „Louis Vuitton”, „Gucci”, „Dolce & Gabbana”, „Versace”, „Marc Jacobs” un citās.

Kopš 2015. gada Laisu Ribeiro vieno romantiskas jūtas ar amerikāņu basketbolistu Džaredu Homenu (34).

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās