foto: Splash/Fenty for Stance/ Vida Press
Vai īsās zeķītes var būt seksīgas? Var, ja tās dizainējusi popzvaigzne Rianna
Zeķu pāris no popzvaigznes Riannas jaunās īso zeķīšu kolekcijas. Kas ir šī dāma? Viņa pati!
2017. gada 4. septembris, 07:02

Vai īsās zeķītes var būt seksīgas? Var, ja tās dizainējusi popzvaigzne Rianna

Kasjauns.lv

Popzvaigzne Rianna ir izdevusi vairākas savu apģērbu līnijas, bet nesen viņa prezentējusi īso zeķīšu kolekciju, ko rotā pikantas dāmu bildītes.

foto: 247PAPS.TV / Splash News/ Vida Press
Rianna.

Jauno īso zeķīšu kolekciju dziedātāja Rianna izstrādājusi sadarbībā ar zīmolu „Stance”, tāpēc modes preču tirgū meklējiet pēc ražotāja vārda „Fenty for Stance”.

Rianna izdevusi īso zeķīšu kolekciju

Popzvaigzne Rianna izdevusi īso zeķīšu kolekciju, uz kurām atainota pati savos „ikoniskākajos” tērpos no mūzikas videoklipiem un balvu ceremonijām.

gallery icon

Jaunajai kolekcijai dots nosaukums „Iconic Look” („Ikoniskais izskats”). Uz zeķītēm redzamās dāmas nav tikai glītas koķetes. Šīs bildītes patiesībā ataino leģendārākos un „ikoniskākos” no pašas popzvaigznes Riannas tērpiem, kādos viņa filmējusies mūzikas videoklipos un redzēt apmeklējam saviesīgus pasākumus.

Zeķu pārīši sadalīti divos dažādos komplektos. Pirmajam dots nosaukums „Rihanna Music Video Box” („Riannas mūzikas video kastīte”). Tajā ir divi zeķu pāri. Uz pirmā dziedātāja atainota ar platīnblondiem īsiem matiem un spilgti sarkanu lūpukrāsu, bet pati ir ģērbusies saplēstos džinša šortiņos. Šis Riannas tēls ir no viņas videoklipa dziesmai „Pour It Up”.

Otrs tēls, kas atainots uz zeķu pāra, ir no pērn tapušā videoklipa „Work”, kuru popzvaigzne ieskaņoja kopā ar reperi Dreiku. Šo zeķu pāri rotā dīva svītrainā kleitā.

Otrs zeķu komplekts nosaukts – „Rihanna Awards Show Box” („Riannas balvu ceremoniju kastīte”). Uz viena no zeķu pāriem popzvaigzne attēlota modes nama „Adam Selman” caurspīdīgajā „Swarovski” kristāliem rotātajā kleitā, kurā viņa 2014. gadā apmeklēja „CFDA” balvu ceremonijas vakaru.

Rianna uz balvu ceremonija atnāk gandrīz plika

CFDA balvu vakarā popzvaigznei Riannai pasniegta stila ikonas balva. Uz ceremoniju viņa ieradās ļoti pikantā dizainera Adama Selmana darinātā tērpā.

gallery icon

Savukārt uz otru zeķu pāra Rianna redzama kanārijdzeltenajā zīmola „Guo Pei” tērpā, kurā 2015. gadā apmeklēja „Met Gala” pasākumu Ņujorkā.

„Met Gala 2015” balles labāk un sliktāk ģērbtās, un gandrīz plikās!

gallery icon

Internetā katrs no īso zeķīšu komplektiņiem iegādājams par 48 dolāriem.

Šīs zeķītes jau iegādājies reperis Dreiks. Viņš sociālajos tīklos pazīmējies ar fotogrāfiju, kurā viņam kājās redzamas Riannas dizainētās zeķītes. Viņš pats attēla komentārā par to nebilst ne vārda. Ka Dreikam kājās Riannas ražotās zeķītes, teju zibenīgi atklājuši fani.

Trabajo

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Rianna Parīzes modes nedēļā 2017 prezentē jauno tērpu kolekciju

Popzvaigzne Rianna nesen kā Parīzes modes nedēļā prezentējusi savu jaunāko tērpu kolekciju „Fenty x Puma”, kas tapusi sadarbībā ar populāro ...

gallery icon

Rianas apģērbu kolekcija zīmolam "River Island"

gallery icon