foto: Vida Press
Slikto matu diena, mežonīgas uzacis un sauļošanās grumbas: arī slavenībām gadās nošaut greizi
2017. gada 15. aprīlis, 08:04

Slikto matu diena, mežonīgas uzacis un sauļošanās grumbas: arī slavenībām gadās nošaut greizi

Žurnāls "Kas Jauns"

Kļūdas pieļauj visi. Bet, kad slavenības, eksperimentējot ar savu izskatu, kļūdās, paparaci fotogrāfi gūst peļņu, savukārt skatītāji var mācīties, kādas neveiksmes nepieļaut.

Ar svešu seju

foto: Vida Press

2014. gadā, prezentējot savu dzīvesstila grāmatu The Body Book, aktrise Kamerona Diaza atzinās, ka, sasniedzot 40 gadu vecumu, esot tik ļoti baidījusies novecot, ka tāpēc veikusi botoksa injekcijas. Lai arī sākotnējais injekciju efekts esot priecējis, fotogrāfijās viņa esot izskatījusies pēc lelles, kā pati apgalvo, „pēc miroņa”. „Botokss tik īpatnēji izmainīja manu izskatu, ka sapratu – labāk sevi redzēt novecojam nekā ar seju, kas nepieder man.”

Sauļošanās grumbas

foto: Vida Press

Uzskatot, ka saules iedegums rotā, aktrise Dženifera Anistone ir negausīgi pavadījusi laiku sauļojoties, piedevām atsakoties no jebkādiem saules aizsargkrēmiem. Rezultāts – nelielas, sīkas grumbiņas. „Pirms pāris gadiem, kamēr vēl nav par vēlu, atmetu sauļošanās niķi. Nekad neesmu apzinīgi lietojusi saules aizsargkrēmus, un tā ir mana vislielākā kļūda,” atzīst Anistone.

Uzacu vara

foto: Vida Press

Mūsdienu stila ikona, realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana atzinusies, ka pārāk ilgi un spītīgi esot ignorējusi uzacu veidošanas maģisko spēku. „Meikapa māksliniece gadiem ilgi centās pierunāt izraustīt uzacis, nepārtraukti atteicos. Bet, kad beidzot to atļāvu izdarīt profesionālim, šis solis mainīja manu izskatu un dzīvi!”

Aizmirst

foto: Vida Press

Grūti noticēt, bet aktrise Sāra Džesika Pārkere par savu lielāko skaistuma kļūdu dēvē matu nogriešanu seriāla Sekss un lielpilsēta vajadzībām: „Tas ir laiks, kuru aizmirst un nekad vairs neapspriest.”

Burkāna krāsā

foto: Vida Press

Modes dizainere, bijusī meiteņu grupas Spice Girls dalībniece Viktorija Bekhema ir apvainojusies un vienlaikus pārsteigta, ka draugi nav pateikuši, ka izmantotie pašiedeguma krēmi viņas ādu esot padarījuši oranžu. Ne tikai bojājuši jaunās sievietes izskatu, bet arī padarījuši vizuāli daudz vecāku. „Es atgādināju burkānu!” šausminās dizainere.

Sekas mūža garumā

foto: Vida Press

Aktrisi Olīviju Vaildu jau kopš bērnības vajā uzacu problēmas: „Piecu gadu vecumā redzēju, kā tēvs skujas, un, nošpikojot procesu, paņēmu skuvekli un noskuvu savu seju. Arī uzacis. Izskatījos pēc citplanētieša. Bet tīņa vecumā, lai atveidotu modeles Keitas Mosas uzacu seksīgo izliekumu, uzacis tik ļoti izplūkāju, ka arī šodien mani labākie draugi ir uzacu zīmuļi.”

Mūžīgā kļūda

foto: Vida Press

Lai gan varētu šķist, ka skaistajai aktrisei Džulianai Mūrai piestāv jebkāds matu sakārtojums, slavenā rudmate par savu skaistuma ienaidnieku uzskata poniju uz pieres. „Ak Dievs, ponijs! Tā ir mana mūžīgā kļūda! Mirklī, kad nogriežu, vienmēr sev jautāju, kāpēc. Man matu celiņš ir galvai pa vidu, tāpēc mati uz pieres neveikli sadalās divās daļās.” Katram tādas problēmas...

Frizūras atstātās rētas

foto: Vida Press

Lai arī Margotai Robijai, šķiet, nebūtu iemesla sūdzēties par savu izskatu, izrādās, ka uz viņu sāpīgu iespaidu ir atstājis bērnības super īsais, puiciskais matu griezums. „Frizūras dēļ visi domāja, ka esmu zēns. Tas bija traumatiski, un mammai to nekad neesmu spējusi piedot. Šīs atmiņas mani ir iedragājušas uz visu dzīvi,” uzsver Margota.