RF liftings vienā procedūrā - Termāža
2016. gada 22. jūlijs, 09:33

RF liftings vienā procedūrā - Termāža

Jauns.lv

Starp skaistuma procedūrām, kuras arī saules aktīvajā laikā „neņem brīvdienas”, ir labi zināmā termāža (Thermage), kura ļauj cīnīties ar nepatīkamākajām ādās novecošanās pazīmēm – elastīguma zudumu un ādas nokarāšanos, un kura kopš 2015. gada ir pieejama Latvijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vasara, tāpat kā citi gadalaiki, ir ideāls laiks ādas nostiprināšanai un nostiepšanai ar Thermage palīdzību. Šim neķirurģiskajam atjaunošanas veidam tiek izmantotas tehnoloģijas, kuras neiedarbojas uz melanocītiem ādā (šūnām, kas ir atbildīgas par pigmentāciju) un neizraisa iekaisuma veidošanās risku arī tādā gadījumā, ja Jūsu plānos ir pludmales apmeklējums. Tieši tāpēc vasara, kas ierobežo mūs atsevišķās agresīvās atjaunošanas procedūrās, atklāj iespējas pievērst vairāk uzmanības ādas karkasa dziļākai atjaunošanai. Sīkāk par Thermage tehnoloģiju stāsta Dr. JEĻENA RUTKOVSKA, Latvijas lāzerdermatoloģijas klīnikas „

ERA ESTHETIC”

ārste-dermatoloģe.

„Izmantojot RF viļņus, Thermage tehnoloģija ļauj efektīvi stimulēt kolagēna ražošanu, nodrošinot dziļu ādas liftingu un nostiprināšanu. Procedūras galvenā priekšrocība – iespēja novērst priekšlaicīgu novecošanos un nostiept ādu bez ķirurģiskas iejaukšanās, bez pēcoperācijas perioda, bez mīmikas izmaiņu riskiem un bez nepieciešamības ierobežot saskarsmi ar cilvēkiem pēc procedūras”.

Raksta konsultante – ārste-dermatoloģe Dr. Rutkovska.

Thermage ir pionieris un tai pašā laikā joprojām efektīvākais aprīkojums ādas neinvazīvas nostiepšanas jomā. Šī procedūra, kura ir saņēmusi FDA apstiprinājumu (USA Food and Drug Administration – iespējams, visautoritatīvākā iestāde pasaulē, kas ir atbildīga par medicīnas aprīkojuma un preparātu kvalitātes un drošības kontroli), pēdējās desmitgades laikā ir iekarojusi visu pasauli – katru gadu ar to tiek veikti tūkstoši termāžas procedūru visā pasaulē. Šodien Thermage aprīkojums atzīts par visdrošāko tehnoloģiju savā nozarē.

RF liftings vienā procedūrā

   „ Thermage izmanto monopolārus radioviļņus dziļai un drošai dermas sildīšanai, šādā veidā nodrošinot audu savilkšanu,” stāsta Dr. Rutkovska.

   „Radioviļņi (RF) atjauno kolagēna audus ādā, stimulē jaunu šūnu sintēzi, izraisot ādas savilkšanu. Āda kļūst gludāka, elastīgāka, jaunāka.”

   „Procedūru veic tikai pieredzējuši ārsti-dermatologi. Atkarībā no izvēlētajām atjaunošanas zonām Thermage var ilgt no 40 minūtēm līdz 2 stundām. Procedūra sākas ar ārsta konsultāciju, pēc tam seko atzīmju uzklāšana uz apstrādātajām zonām un gela uzklāšana, lai veiktu manipulācijas. Pēc tam ārsts sāk procedūru, sadalot RF enerģiju katrā zonas kvadrātcentimetrā atbilstoši Thermage metodikai.”

   Thermage sniedz labus rezultātus sejas konturēšanā kopumā, sejas ovāla, ādas ap acīm nostiepšanā un nostiprināšanā. Turklāt ar Thermage var nostiept un nostiprināt ādu ķermeņa problēmzonās, piemēram, uz vēdera, roku iekšpusē utt.

„Procedūras rezultāti ir redzami uzreiz un pakāpeniski uzlabojas 3–6 mēnešu laikā. Konsultācijā pirms procedūras ārsts nosaka, vai šī procedūra ir labākais risinājums pacientam – jo ir iespējams, ka kādam klientam nokarenu ādu nostiept var tikai ar estētiskās ķirurģijas palīdzību. Tomēr daudziem Thermage kļūst par izcilu alternatīvu „plastikai”, nodrošinot nostiepšanu nepieciešamajā apjomā, bez narkozes, šuvēm, rehabilitācijas.”

Procedūras zonas un rezultāti

*  Zona ap acīm

Plakstiņi paceļas, grumbas un maisiņi zem acīm izlīdzinās, plakstiņu un vaigu augšdaļas āda kļūst elastīgāka.

*  Sejas apvidus

Uzlabojas sejas vispārējais turgors, āda kļūst blīvāka un savelkas, uzacis paceļas, grumbas izlīdzinās, mazinās dubultzods, uzlabojas sejas kontūras.

*  Kakla apvidus

Āda kļūst tvirtāka, izlīdzinās, mazinās grumbas.

*  Ķermeņa zonas

Nostiprinās ķermeņa kontūras, elastību zaudējusī vēdera āda, nošļukušie ceļgali, āda uz rokām un kājām kļūst tvirtāka, savelkas. Tiek ārstēts celulīts.

Thermage procedūras priekšrocības

*  Dabiska ādas nostiepšana

Atšķirībā no ķirurģiskas iejaukšanās, kas tikai noņem lieko ādu, Thermage kvalitatīvi uzlabo ādu, atjaunojot tās elastīgumu.

*  Bez rehabilitācijas perioda un šuvēm

Uzreiz pēc procedūras varat doties uz darbu vai teātri!

*  Nepieciešama tikai 1 procedūra

Procedūras atkārtošana parasti nav nepieciešama. Ādas stāvokļa uzlabošanās parasti ir redzama jau tūlīt pēc procedūras, un turpmāko sešu mēnešu laikā efekts turpina palielināties.

*  Saglabājas sejas vaibsti un mīmika

Ādas atjaunošana nerada maskas efektu, negaidītas sejas vaibstu izmaiņas.

*  Ilgstošs efekts, drošība

Atjaunošanās efekts ilgst trīs līdz piecus gadus, procedūra nerada ādas „pieradumu” un ir droša organismam.

Vai procedūrai ir kādi trūkumi?

„Šī procedūra ir zelta standarts ādas bezoperācijas nostiepšanā. Daudzu gadu pētījumi, ārstu prakse un pieredze liek runāt, ka pašlaik nav labākas tehnoloģijas, kura nostieptu ādu bez operācijas. Pie nosacītiem procedūras mīnusiem var pieskaitīt to, ka Thermage diemžēl nav pieejama katram. Thermage CPT ir ļoti dārga tehnoloģija, kas ražota ASV, un tas nosaka arī pietiekami augstas procedūru cenas (no 910 EUR, atkarībā no zonām). Eiropā un ASV šī procedūra ir dārgāka, bet Latvijā tai tiek turētas cenas tik zemā līmenī, cik to ļauj tehnoloģija”.

„Mēs brīdinām klientus par nelielu diskomfortu, kas iespējams procedūras laikā. Lielākā daļa RF impulsu ir nesāpīga, bet dažās jutīgākajās zonās pacients var izjust diskomfortu no dziļo ādas slāņu sildīšanas. Ādas atdzesēšana, CPT (Comfort Impulse Technology) sistēmas darbība, kura izstrādāta īpaši Thermage tehnoloģijai, samazina diskomfortu procedūras gaitā.”

Procedūras popularitāte

Dermatologi visā pasaulē sauc Thermage par zelta standartu ādas bezoperācijas nostiepšanā. Šo procedūru atzinīgi vērtē pacienti vairāk nekā 40 pasaules valstīs.

Ir zināms arī, ka ādas nostiepšana ar Thermage CPT ir īpaši populāra pasaules slavenību vidū – tās izmanto šo procedūru, lai iegūtu veselīgāku un jaunāku izskatu. Šo procedūru ir izmēģinājušas Madonna, Demija Mūra, Opra Vinfrija, Linda Evandželista, Breds Pits, Gvineta Paltrova un citas slavenības.

Thermage procedūras veikšanai nav sezonālu ierobežojumu. Saules un mitruma iedarbībai nav nekādu kontrindikāciju. Tāpēc šo procedūru var veikt jebkurā sezonā, nelaužot savu darba un atpūtas grafiku.

Vairāk par šo procedūru varat uzzināt „ERA ESTHETIC” lāzerdermatoloģijas klīnikā.


Reklāmas raksts sadarbībā ar Era Esthetic / Publicitātes foto