Bankas Citadele Privātbaņķieru nodaļas vadītājas Inetas Dones skaistuma noslēpumi
2011. gada 3. maijs, 11:20

Bankas Citadele Privātbaņķieru nodaļas vadītājas Inetas Dones skaistuma noslēpumi

Jauns.lv

Inetas Dones šarma, skaistuma, spēka un vitalitātes avots ir daudzveidība aktivitātēs un izpausmēs, sistemātiskums un ieklausīšanās savas sirds vēlmēs.

1.    Dzīvā mūzika

„ Laba mūzika palīdz atslēgties no ikdienas rutīnas un gūt iedvesmu. Protams, klausos arī visdažādākos ierakstus, bet dzīvais izpildījums neapšaubāmi dod vairāk - veidojas sinerģija starp klausītāju un izpildītāju, enerģijas apmaiņa, kas sniedz pacilātības sajūtu uz vairākām dienām. Laba mūzika ir milzīgs pozitīvs lādiņš garīgajai labsajūtai.”

2.    Izpausties radoši

„ Varbūt tieši tāpēc, ka mans darbs ir samērā metodisks, reglamentēts  un saistīts ar komunikāciju ar interesantiem cilvēkiem, tam pretstatā man ļoti patīk izpausties radoši un pabūt klusumā.  Tādēļ ik pa laikam eju uz zīmēšanas un gleznošanas studiju, apgleznoju arī zīdu.  Lai gan mamma teica: „ Tu nekad mūžā neesi zīmējusi!”  un skolā man zīmēšanā bija trijnieks. Man patīk! Tas padara dzīvi daudzveidīgāku un krāsaināku. Noder arī radošās izpausmes virtuvē - reiz ar draugiem organizējām pelmeņu vakaru. Kādus 400 pelmeņus salīmējām, un bija ļoti garšīgi!”

3.    Visām muskuļu grupām

„ Nesamelošu, ja teikšu, ka katru vakaru man ir kādas sportiskas aktivitātes – treniņi sporta zālē, peldēšana, skrituļošana. Daudz ko darām visa ģimene kopā. Esmu sev atklājusi jāšanas sportu. Nebiju domājusi, ka zirgs var sniegt tādas pozitīvas emocijas - 15 minūtēs, kamēr sagatavo zirgu treniņam, esi aizmirsis pilnīgi visu, kas noticis pa dienu. It kā jau to var panākt ar jebkuru sporta veidu, bet aerobikas zālē domas par darbu tomēr mēdz lēkāt līdzi. Bet ar zirgiem tas ir citādāk, jo tev taču ir jāatrod kontakts ar dzīvnieciņu. Sajūtas ir fantastiskas – noteikti iesaku! Un kad sāk izdoties, kā jebkurā lietā, tas sniedz gandarījumu.

 Vismaz divas reizes nedēļā esmu sporta zālē, iecienītas ir atlētiskās vingrošanas nodarbības, kuras sāku apmeklēt vīra vadībā, tagad turpinu, jo man taču jātur viņam līdzi!  Jau gadus astoņus sekoju savam trenerim Valdim Meikališam uz visdažādākajiem sporta klubiem. Šobrīd tas ir Global Fitness, kurā atzinīgi vērtēju telpu ērtumu un aprīkojumu. Galvenā atziņa - darboties vispusīgi, lai visas muskuļu grupas strādā!”

4.    Kosmētika

„ Šajā ziņā esmu ļoti konservatīva - ja kaut ko iesāku, pie tā arī pieturos. Elemis kosmētiku pirms gadiem četriem atklāju caur Taka Spa, kad, gaidot dēlu, katru nedēļu līdz pat pēdējam grūtniecības mēnesim pie fantastiskās kosmetoloģes Janīnas gāju uz Taka Spa lolojošajām procedūrām topošajām māmiņām.  Nezinu, vai pateicoties procedūrām, bet dēls piedzima pus stundā, un raksturs viņam ir nosvērts un mierīgs. Nelabprāt mainu cilvēkus - man ir savs kosmetologs, frizieris un manikīra meistars, ar kuriem attiecības ir draudzīgas, sirsnīgas, abpusēji cieņpilnas, un es tajās jūtos komfortabli. Bet tās paliek uz „ jūs” robežas.

 Savukārt no dekoratīvās kosmētikas pārsvarā izvēlos Chanel vai reizēm Givenchy.”

5.    Mūžīgais aromāts

„Manas iecienītākās smaržas ir Rīgā grūti sastopamās Hermès Calèche Eau delicate. Ar pārtraukumiem tās lietoju jau vairākus gadus. Brīžam gribas kaut ko pamainīt, piemēram, vasarā kādu vieglāku aromātu. Bet, kad esmu iztrakojusies un veikalā neko jaunu piemērotu neesmu atradusi, tad zinu, ka varu atkal paņemt veco, labo Hermès, un tas būs kā āmurs uz naglas.”

6.    Kurpes

„Cik banāli, vai ne? Bet kurpes, somiņa, pulkstenis ir tās trīs lietas, kas, strādājot privātbanķieru segmentā, ir ļoti nozīmīgas, tādēļ tiem ir jābūt tādiem, lai, tiekoties ar klientu, es justos komfortabli. Mani fascinē veikals Madam Bonbon, kur reizēm iegriežos - šī koncepcija Rīgā ir tiešām ļoti neparasta un veiksmīga. Par laimi lielajā istabā atkal atgriezusies gulta, jo tieši tā veikaliņam piešķir šarmu, seksīgumu un stilu. Bet darbā, attiecībā uz kurpēm esmu diezgan konservatīva – reizi vai divas gadā no ceļojumiem atvedu kādas Gucci kurpes. Es tās dēvēju par darba kurpēm.”

7.    Ceļošana

„Tā kā pēc dabas esmu ļoti kustīga - ceļošana ir neiztrūkstoša sastāvdaļa. Jauni iespaidi un jauni kontakti manu ikdienu un dzīvi padara saturīgāku. Vieta, kur mani pārņem pilnīgs miers un labsajūta ir Parīze, šajā ziņā es esmu vienisprātis ar Ernestu Hemingveju. Es varu Parīzē atgriezties vēl un vēl – varbūt tāpēc, ka ilgāku laiku esmu dzīvojusi šajā pilsētā, vai arī tāpēc, ka pati par sevi šī modes un kultūras meka ir ļoti viesmīlīga un mājīga.”

Pastaiga.lv /Foto no Inetas Dones personīgā arhīva