Pastaigas VIP karte garantē atlaides visiem Pastaigas gada abonentiem!
2012. gada 1. februāris, 13:03

Pastaigas VIP karte garantē atlaides visiem Pastaigas gada abonentiem!

Jauns.lv

Aktuālais piedāvājums no 2013. gada februāra modes un stila žurnāla "Pastaiga" abonentiem! Abonentu VIP kartes garantē atlaides restorānos, skaistumkopšanas salonos, modes preču veikalos un citur.

­­

Bbbinnija

Ne visi skaistie cilvēki ir laimīgi, bet visi laimīgie ir skaisti...

Skaistuma un sajūtu salons BBbinnija

  • Frizētava

  • Manikīrs

  • Pedikīrs

  • Kosmetologs

  • Masāžas

  • Ķermeņa slaidināšana

  • Vaksācijas

  • Grims

  • Pastāvīgais grims (permanentais)

  • Hennas tatoo

  • Kosmētika 

  • Rotas

Tālr: 67331727

bbbinnija.lv

bbbinnija@bbbinnija.lv

Darba laiks plkst. 8 – 20

Svētdienās – brīvi kā putni

PIESKĀRIENI JŪSU ĶERMENIM UN GARAM...

Inetas Ķirses jogas studija

Joga māca, ka dzīves spēks, kurš dod tev dažādas iespējas, ir tevī pašā.

Jogas apsolījums ir, ka tu esi brīvs. Tā reizē ir gan atbildība, gan vērtība.

Inetas Ķirses jogas studijā tu iepazīsi pasaules dižāko mācību sniegtās zināšanas, pamazām tuvosies atbildei uz jautājumu: “Kas es esmu?” un izkopsi spējas, lai dzīvotu nevis savu ierobežoto vēlmju pasaulē, bet pasaulē, kādā gribi dzīvot! inetakirse@alamkara.lv ,

Alamkara.lv

.

Škutāna deju skola

Dejas palīdz atpūsties no ikdienas spriedzes, sniedz patīkamas emocijas un ceļ pašapziņu – attīsti dejotprasmi, izkop stāju un grāciju deju kursos!

Škutāna deju skola ir vieta, kur apgūt jaunus deju soļus savam priekam, apmeklējot deju privātstundas bez partnera (jūsu partneris būs profesionāls deju pasniedzējs) vai kopā ar savu otro pusīti. Deju skolā jums palīdzēs sagatavoties arī mūža neaizmirstamākajai dejai – kāzu valsim!

Škutāna deju skolā strādā kvalificēti deju pasniedzēji, kuri var lepoties gan ar starptautiska mēroga panākumiem sporta dejās, gan ilggadēju pedagoģisko pieredzi. skutanadejuskola.lv , tālr. 26355533.

studioX1

Deju un Kustību studijas studioX1 devīze – Dejot var ikviens!

Mūsu klientiem deja nozīmē prieku, patiku, pozitīvismu. Nav būtiski, kad tu esi dzimis, svarīga ir tava vēlme atpūsties un apgūt kaut ko jaunu. Elegantais Valsis, kaislīgā Salsa vai enerģiskā Zumba – izvēlies, to kas sirdij tuvāks. Galvenais piesakies! Ja būs nepieciešams, deju partneri atradīsim.

Uzrādot Pastaigas VIP karti, saņemsi 20% atlaidi no pilnās deju kursa maksas.

Vecrīgā, Kaļķu 24. studiox1.lv , tālr. 28351811,

studiox1@studiox1.lv

Taste Latvia

Latvijas labāko modes dizaineru – Natālija Jansone, Keita, Dāvids, Anna Led, Narciss, Aleksandrs Pavlovs, Recycled.lv u. c. – apģērbs un aksesuāri Latvijas modes dizaineru konceptveikalos Taste Latvia galerijā Centrs un t/c Spice.

tastelatvia.lv

Riija

Latvijas dizaina un dzīves stila koncepta veikals Riija, kur vienuviet un visplašākajā spektrā pieejami Latvijas dizaineru ražojumi – izsmalcināta lina gultas veļa, dvieļi, brīvā stila apģērbs, oriģinālas mēbeles, trauki, gaismas ķermeņi u. c. Tērbatas 6/8. riija.lv

Inre

Skandināvu dizaina klasika (Georg Jensen, Stelton u. c.) un mūsdienu zīmoli (Eva Solo, Menu, HAY u. c.) salonā INRE scandinavian design Brīvības 31, Radisson Blue Hotel Latvia. Lai vide, kurā dzīvojam, mums radītu prieku!

Wellslim

Veselības centra 4 skaistumkopšanas un medicīnas filiāle Brīvības ielā 108 piedāvā 20% atlaidi visām skaistumkopšanas procedūrām – fotoepilācijai, sejas kosmētiskajām, SPA un figūras korekcijas procedūrām, masāžām, manikīram, pedikīram, Šarko dušai, zemūdens masāžai. www.wellslim.lv

Vīna studija

Par stila gardēžiem ikonisku vietu kļuvusī Vīna studija piedāvā 20% atlaidi:

februārī – visiem Spānijas vīniem

, martā – Itālijas, aprīlī – Argentīnas, maijā – Austrijas, jūnijā – Vācijas, jūlijā – Jaunzēlandes, augustā – Portugāles, septembrī –Francijas, oktobrī – Čīles, novembrī – Austrālijas, decembrī – visiem dzirkstošajiem, janvārī – visiem Spānijas vīniem.

Lelle

Augstas kvalitātes ekoloģiskas bērnu attīstošās rotaļlietas, kas palīdz mazajiem attīstīties gan fiziski, gan psiholoģiski, gan emocionāli. Pastaigas VIP karšu īpašniekiem – 20% atlaide rotaļlietu iegādei, lai mazie ķipari augtu laimīgi, stipri un veseli! Veikalu adreses, darba laiki un piedāvājums: www.lelle.lv!

Bang Bang

Konceptveikals Bang Bang Kalēju ielā 18/20 ir tikšanās vieta, kur vienkopus tiek prezentētas jaunākās pasaules nozīmīgāko ielu modes zīmolu – Insight, Volcom, Vans, Nixon, Element, Supra, Makia, Cheap Monday – kolekcijas un speciāli Bang Bang veidoti koncepta projekti sadarbībā ar Latvijas radošajām personībām. Moderns dizaina apģērbu, apavu un aksesuāru veikals, kura pievienotā vērtība ir gan Latvijas, gan ārzemju māksla un kultūra. Veikalā iespēja nobaudīt Illy kafiju, ko pagatavo profesionāli baristas.

Harry Morgan

Harry Morgan ir viens no populārākajiem Ņujorkas Deli tipa restorāniem Londonā, tā pirmsākumi meklējami 1948. gadā. Kopš 2010. gada Latvijā atvērti pasaulē pirmie Harry Morgan zīmola franšīzes restorāni ārpus Lielbritānijas. Šobrīd jau piecās vietās Rīgā – Dzirnavu 31; t/c Galleria Riga, Dzirnavu 67; Vecrīgā, Smilšu 3; t/c Spice un kinoteātrī Cinamon, t/p Alfa.

Harry Morgan Deli tipa restorāni piedāvā svaigi gatavotus senvičus, salātus, wrapus, burgerus, zupas, siltos ēdienus, izcili gardas kūkas, svaigi spiestas sulas un kokteiļus, un, ievērojot Deli principu, – iespēju pašiem komplektēt ēdiena sastāvdaļas.

Laimalux

Kas atšķir vienu salonu no cita? Personāls? Dizains? Gaisotne? Vai, ieejot salonā, var just netveramu, bet tik reālu izsmalcinātību un individuālu stilu?

Laimalux salons, protams, aptver visu minēto un vairāk. Mums ir svarīgas sajūtas, ar kādām jūs izejat no salona līdz nākamajam apmeklējumam.

VIP kartes īpašniekiem 20% atlaide visiem salona Laimalux pakalpojumiem: friziera pakalpojumi sievietēm un vīriešiem, manikīrs, pedikīrs, kosmetologa pakalpojumi, permanentais make-up Meicha, vaksācija, vakuuma masāža.

Brīvības 43. laimalux.lv

66 North

Kompānijas 66 North Iceland devīze skan: “Nav sliktu laika apstākļu, ja tev ir piemērots apģērbs!” Latvijā ražotie apģērbi piemēroti visai ģimenei sportam un aktīvai atpūtai brīvā dabā jebkuros laika apstākļos. Šis Islandē saskaņā ar jaunākajām tehnoloģijām radītais apģērbs no mūsdienīgiem mitrumu absorbējošiem materiāliem nodrošina efektīvu aizsardzību pret drēgnu vēju, lietus gāzēm, pasargā gan no spēcīga sniega, gan citām nelabvēlīgām laika parādībām, kā arī aizsargā no ķermeņa pārkaršanas. Tajā pašā laikā augsto tehnoloģiju materiāli ir tik viegli kā pūkas! Atpūties! Sporto! Esi vesels!

Tallink

Viesnīcas Tallink Hotel Riga skaistumkopšanas salons Hera Beauty & Wellness Elizabetes ielā 24 VIP karšu īpašniekiem piedāvā 20% atlaidi visām skaistumkopšanas procedūrām. Piedāvājam 20% atlaidi arī izcilajai viesnīcas Tallink Hotel Riga restorāna Elements a la cartei.

Gaidām ciemos!

tallinkhotels.com

Trade Hub

Šoreiz piedāvājam 20% atlaidi biļetēm uz Krievijas labākā džeza pianista Sergeja Žiļina (plašākai auditorijai zināms kā pianists, kas džemoja ar Bilu Klintonu tā vizītes laikā Krievijā) trio humora pilno programmu Čaikovskis in jazz. Gadalaiki Lielajā Ģildē 1. aprīlī. Jūs gaida pārsteigums – labi zināmie skaņdarbi atklās negaidītus muzikālos dziļumus un grūti iedomājamas stilistiskas attīstības iespējas.

Vairāk informācijas tradehub.info. Biļetes ar atlaidi – Biļešu servisa kasē Rīgas Kongresu namā, uzrādot savu 2012. gada VIP karti.

Weyergan

Skaistumkopšanas & veselības centrs piedāvā aparātprocedūras sejai un ķermenim: biorevitalizāciju, Anti Age, dermabrāziju, mezoterapiju bez adatām, skaistas lūpas bez injekcijas, vakuummasāžu, krūšu, sēžas un figūras korekciju, limfas atteces un asinsrites uzlabošanu, vaksāciju, ārstniecisko masāžu (arī ar polisēm). Pastaigas VIP karšu īpašniekiem – 20% atlaide izvēlētai procedūrai. Garantējam pakalpojumu kvalitāti! Antonijas 10. www.weyergans-hcc.lv

Burkāns

Restorāns Burkāns, kas atrodas vecās, labās Piektdienas vietā, veidots modernā manierē ar noturīgu auru. Šefību pār restorāna gastronomisko kvalitāti uzņēmies šefpavārs Andris Rūmītis, kurš pavārmākslu pilnveidojis arī zvaigžņotos citvalstu restorānos un piedāvā inovatīvu mājas virtuvi un starptautiski zināmus ēdienus savā redzējumā, savukārt par dzērienu klāstu rūpējas labi pazīstamais Arnis Bikšus. Neaizmirstiet jautāt pēc vīna kartes – tā sastādīta pēc garšas principa.

11. novembra krastmala 9. burkans.lv

Just

Restorāns Just var lepoties gan ar eiropeiski klasiski labiem, perfekti pagatavotiem un eleganti pasniegtiem ēdieniem, gan patiesi eksluzīvu ainavu ar skatu uz Daugavu un Pārdaugavu. Restorāna šefpavārs Matīss Matuševs ir viens no pieredzējušākajiem Latvijas pavāriem, piedāvājot ēdienkarti, kurā dominē itāliskās maltītes filozofija – svaigi salāti, grilēti dārzeņi, siera, zivju un jūras velšu dažnedažādi salikumi.

11. novembra krastmala 17. justbar.lv

VEF

Pievienojies Latvijas labākās basketbola komandas fanu pulkam! Pastaigas VIP kartes īpašniekiem – 20% atlaides biļetēm uz visām VEF spēlēm, gan arī kluba suvenīriem! Neaizmirstiet pirms biļešu iegādes uzrādīt savu VIP karti! Suvenīri nopērkami Arēnā Rīga VEF suvenīru veikalā, kā arī VEF birojā.

vefriga.com

Joker klubs

Lieliskais kvalitatīvas aktīvās atpūtas centrs Joker klubs piedāvā 20% atlaidi Ūdens relaksācijas centra apmeklējumiem un visiem sporta nodarbību abonementiem (aerobika, skvošs, joga, trenažieru zāle). Katrīnas 12. jokerklubs.lv

Ski Box Lux

Jaunais sporta preču veikals Ski Box Lux piedāvā premium klases kalnu slēpošanas inventāru, kā arī apģērbu aktīvai atpūtai. Galleria Riga 4. stāvs.

ski-box.lv

Disco

Mēs nepiedāvājam kosmētiku visiem.

Mēs piedāvājam kosmētiku tiem, kas pieprasa labāko.

Esi pārliecināta par savu skaistumu!

Atlaides nesummējas. Atlaide nedarbojas gadījumos, ja precei pievienota dāvana.

DISCO cosmetics veikali Rīgā: Šķūņu 15; t/c Mols, Krasta 46 un jauns veikals Merķeļa 2!

www.disco.lv

Abonējiet Pastaigu gadam un kļūstiet arī jūs par Pastaigas VIP kartes īpašnieku!

Abonements gadam Ls 14,95

* www.rigasvilni.lv * zvanot pa tālruni 67842571

* Izdevniecībā Rīgas Viļņi, Kaļķu ielā 15, darbdienās no plkst. 9.30 līdz 17.30

* AC Kurzemes Vārds

Kartes nozaudēšanas un atrašanas gadījumā vai informācijai zvaniet 67842577!

Atlaižu programma tiek papildināta.