1dienas
19stundas
39minūtes
42sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Aktuālākie meikapa toņi

Aktuālākie meikapa toņi

Jauns.lv

Meikapa zīmoliem īpašs paldies par niansētajām, sabalansētajām un klasiskajām acu ēnu paletēm brūnajos toņos! Tajās atrodami pat matētie toņi, kas ir liels retums sezonas kolekcijās, bet vienlaikus arī absolūta nepieciešamība ikdienas acu krāsojumā.

Glītie dubļi

Chanel

Dubļu nianses

Vasarīgi koša noskaņa

Narciso Rodriguez
Narciso Rodriguez

Draiskulīgs noskaņojums mēdz piemeklēt arī gada vēsajā sezonā? Šādiem brīžiem piestāvēs acu krāsojums vienā spilgtā tonī. Ekstrēmi, tomēr arī gana valkājami.

Pārliecinošs bordo

Shiseido Lacquer Rouge lūpu laka RD607 Nocturne.

Bordo

Universālāka smoky eyes versija

Burberry

Smoky Eyes

Klasiskais dūmakaino acu krāsojums melnā tonī piestāvēs ne visām un derēs ne visiem dzīves gadījumiem, turpretī tā mierīgākā versija dažādajās brūnajās niansēs ir ievērojami universālāka.

Akcentētas uzacis

Chanel

Akcentētas uzacis

Platas uzacis ar nelielām formas un toņa intensitātes variācijām ir modē jau ne vienu vien sezonu, jo piestāv daudzām un labi saskan teju vai ar jebkuru acu krāsojuma veidu. Šoruden meikapa mākslinieki tās piedāvā izcelt, proti, iekrāsot ar uzacu zīmuli nedaudz tumšākā tonī par dabīgo uzacu krāsu. Bezgala skaista ir Chanel piedāvātā akcentēto uzacu tēmas interpretācija. Tiesa gan, rotāšana ar krāsainiem kristāliem šķiet reālajai dzīvei totāli nepiemērota.  

Pāva astes krāsās
Estée Lauder Pure Color acu ēnu palete Violet Underground.

Pāva astes krāsās

Iedvesmošanās no krāšņā faunas pārstāvja spalvu krāsojuma ir nepārprotami saskatāma Roberto Cavalli, John Galliano un Prabal Gurung modes skašu modeļu acu krāsojumā. Metāliski mirdzoša acu ēnu tekstūra padarīs rezultātu vēl līdzīgāku prototipam.

Profesionāļa padoms

Roberto Cavalli modes skates meikapa māksliniece Peta Makgrāta modeļu krāsainās un mirdzošās acis 80. gadu stilā veidoja, ievelkot acu kontūrlīniju ar mīkstu melnu acu zīmuli un acu plakstiņu ēnojot dažādos mirdzošos un krāsainos (zaļā, violetā un zelta) acu ēnu toņos. Savukārt lūpas krāsotas matētā ādas tonī. “Vienkārši seksīga Cavalli meitene,” tā tēlu raksturo slavenā meikapa māksliniece.

Melnas kontūrlīnijas iespējas

Thierry Mugler
Thierry Mugler

Dabīgs pietvīkums

Shiseido Lacquer Rouge lūpu laka RD501 Drama.

Dabīgs pietvīkums

Meikapu var pielietot dažādi, tostarp arī, lai radītu dabīguma imitāciju, piemēram, šosezon ļoti aktuālo pietvīkušo vaigu efektu.

Profesionāļa padoms

Par vienu no Michael Kors modes skates meikapa akcentiem grima mākslinieks Diks Peidžs izvēlējās vaigu sārtumu, kurš izskatījās “kā dabisks rožainums pēc slēpošanas no rīta vai pēc karstā vannā pavadītas stundas”. Starp citu, vaigu sārtuma radīšanai lieliski noder arī lūpām domātie kosmētikas līdzekļi, piemēram, Michael Kors skates modeļu grimu Peidžs papildināja ar Shiseido jauno lūpu laku, konkrēti Lacquer Rouge in Drama RD501toni, nelielu tās daudzumu uzklājot uz izcilnākās vaigu daļas ar sausu otu. Sārto toni iztušēja žokļa līnijas virzienā ar mitra sūklīša palīdzību, nedaudz atšķaidot ar pūderkrēmu.

Pastaiga.lv / Foto: Bulls Press un no publicitātes materiāliem