Aija Andrejeva tā priecājas par stila balvu, ka gatava to bučot. FOTO
Dziedātāja Aisha, īstajā vārdā Aija Bērziņa jau otro reizi tika atzīta par stilīgāko mūzikas izpildītāju sieviešu konkurencē.
2014. gada 4. marts, 11:50

Aija Andrejeva tā priecājas par stila balvu, ka gatava to bučot. FOTO

Jauns.lv

3. marta vakarā kinoteātra „Splendid Palace” zālē krāšņā ceremonijā apbalvotas stilīgākās Latvijas personas, kas ar savu neatkārtojamo gaumi pagājušajā gadā sevišķi izcēlušās.

Svinīgais pasākums, kurā tika suminātas stilīgākās slavenības un modes industrijas profesionāļi, Rīgā norisinājās jau devīto gadu pēc kārtas. Šoreiz pasākuma vadītāju lomu uzņēmās TV raidījuma „Kinomānija” pārstāve Anna Rozīte un „Superbingo” vadītājs Armands Simsons. Uz ceremoniju ieradās daudzi modes entuziasti, un viņu vidū bija arī sabiedrībā pazīstami ļaudis. Vairums viesu bija krāšņi, koši un izaicinoši saposušies. Dāmas demonstrēja gan vasarīgas elegantas vakarkleitas, gan bija iežmiegušās pikantās minikleitās, piesaistot stiprā dzimuma pārstāvju ieinteresētus skatienus.

Par stilīgāko aktieri tika atzīsts Dailes teātra aktieris Artūrs Dīcis, kuram piekāpās divi ne mazāk pievilcīgi skatuves mākslinieki – Andris Bulis un Jurijs Djakonovs.

Stilīgākās aktrises tituls tika piešķirts Nacionālā teātra aktrisei un režisorei Inārai Sluckai. Šai balvai nominētas bija arī izteikti sievišķīga stila piekritējas – Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča un Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte, kura lielu popularitāti iemantoja ar Martas lomu TV seriālā „Viņas melo labāk”.

Par stilīgākā TV raidījumu vadītāju tika pasludināts Renārs Zeltiņš, savukārt stilīgākās TV dīvas apzīmējums tika allaž kolorītajai Gundegai Skudriņai.

Stilīgākā mūzikas izpildītāja titulam nominēti bija grupas „PeR” solists Ralfs Eilands, dīdžejs un mūziķis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa, kā arī grupas „Instrumenti” solists Jānis Šipkēvics, no kuriem par visstilīgāko tika atzīsts Riva. Viņam uzvara šajā kategorijā piešķirta jau trešo gadu.

Jau otrreiz stilīgākās dziesmu izpildītājas balvu izpelnījās dziedātāja Aija Andrejeva, īstajā vārdā Aija Bērziņa, šajā nominācijā pārspēdama dziedātāju Mariju Naumovu un jauno kolorīto mākslinieci Adely jeb Adelīnu Jureviču.

Stilīgākās mūzikas grupas balvai bija nominētas grupas „The Sound Poets”, „PeR” un „Instrumenti”, no kurām par uzvarētāju tika atzīta pēdējā.

Pasākumā tika godināts arī pagājušā gada spilgtākais modes mākslinieks, un šī statuete tika piešķirta zīmola „Amoralle” autorei Inesei Ozolai.

Pēc ceremonijas pasākuma viesi devās uz netālu esošo viesnīcu, kur svinīgā banketā atzīmēja „Latvijas stila un modes balvas” uzvarētāju apbalvošanu.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica