"Andele Mandele" sieviešu dienā iztirgos 750 dāmu drēbju skapjus
Pasākumam ir rezervēta visa Ķīpsalas jaunā halle, nodrošinot pasākuma apmeklētājiem pēc iespējas ērtākus iepirkšanās apstākļus.
2014. gada 5. marts, 14:47

"Andele Mandele" sieviešu dienā iztirgos 750 dāmu drēbju skapjus

Jauns.lv

Starptautiskajā sieviešu dienā norisināsies dāmu garderobju izpārdošanas pasākums "Andele Mandele Grand", kur šoreiz apmeklētājiem būs iespēja ielūkoties 750 tirgotāju drēbju skapjos un atrast savu "pērli" par maciņam draudzīgām cenām, informē "Andele Mandele Grand" galvenā organizatore Līva Jaunozola.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Apmeklētāji, kurus organizatore dēvē par pērļu medniekiem, tiks laipni gaidīti astotajā martā izstāžu hallē "Ķīpsala", lai pilnībā nodotos pērļu medību azartam. Pasākumam ir rezervēta visa Ķīpsalas jaunā halle, nodrošinot pasākuma apmeklētājiem pēc iespējas ērtākus iepirkšanās apstākļus, skaidro Jaunozola.

Par muzikālo noformējumu rūpēsies dīdžejs Markus Riva, bet enerģijas atjaunošanai būs zona, kur iemalkot kafiju, kādu atspirdzinošu dzērienu un uzkodas, kā arī pasākuma apmeklētājiem būs iespēja novietot virsdrēbes garderobē un novietot automašīnu pie halles bez maksas, stāsta Jaunozola.

Šī būs ceturtā reize, kad "Andele Mandele Grand" notiek tik plašās telpās, stāsta Jaunozola. Pirmais "Grand" pasākums norisinājās 2012.gada 15.sepetembrī, pulcējot aptuveni 500 dalībnieces un tūkstošiem apmeklētāju. "Andele Mandele" norisinās 4 reizes gadā, un tai papildus nākušas klāt - "Andele Mandele Kids", kur jaunās māmiņas izpārdod mazuļu drēbes, bet pavasarī - "Special&Cheap", kur visas cenas ir līdz 10 eiro.

 

„Andele Mandele” – izvandi modes dāmu drēbju skapjus

gallery icon
21

Kā katru reizi, pasākumā darbosies labdarības stūrītis, kur neizpārdotās mantas varēs ziedot labdarības organizācijām, skolām un bērnunamiem.

Ieejas biļetes cena pasākumā ir divi eiro, jāpiemin, ka sākotnēji šis pasākums bija bez maksas, bet, kļūstot apjomīgākam, bija nepieciešama nauda, lai izīrētu telpas un samaksātu pasākuma palīgiem, "Nozare.lv" stāsta Jaunozola.

SIA "Andele Mandele" dibināta 2011.gadā, pērn uzņēmums apgrozījis 18 292 eiro, kas ir par 60% mazāk nekā 2012.gadā, kad apgrozījums bija 46 781 eiro. 2013.gadā uzņēmums strādājis ar zaudējumiem 1 269 eiro apjomā, liecina "Firmas.lv" dati.

Uzņēmuma īpašniece ir Jaunozola, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 1,42 eiro.

Vērienīgās Pērļu medības „Andele Mandele Grand” Skonto hallē

gallery icon
39


LETA, Nozare.lv/ Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās