Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Dzelzs vilka" Kaukulis žurnālā OK!: "Mani velk mājās kā magnēts"

"Dzelzs vilka" Kaukulis žurnālā OK!: "Mani velk mājās kā magnēts"

Jauns.lv

Iznācis jaunais – 100 lapaspuses biezs – žurnāla OK! numurs! Tajā lasi interviju ar Aiju un Juri Kaukuļiem – viņi savas attiecības sauc par anarhista un perfekcionistes savienību un atklāj, ka atraduši savas ģimenes mūziku: brīvu, radošu un bērnišķīgu.

"Dzelzs vilka" Kaukulis žurnālā OK!: "Mani velk mā...

Saruna ar skandalozā režisora Larsa fon Trīra mūzu Šarloti Geinsbūru, kura uz ekrāna izdara to, ko citas nedarītu ne par kādu naudu. Vēlme provocēt viņai ierakstīta gēnos, un jaunā izaicinošā divdaļīgā drāma Nimfomāne to vēlreiz apliecina.

Pieprasītā personību fotogrāfe Aiga Rēdmane dalās stāstos, kas parasti paliek aiz kadra. Emocionāli un vienkārši skaisti.

Kā slavenībām izdodas piecdesmit gadu vecumā izskatīties tikpat labi kā divdesmit, slaveno mazuļu privātās bildes un intervijas ar Donu, Mārtiņu Poču, Laiemu Nīsonu un Džulianu Mūru.

Stila lapās pērļu medības Andele Mandele galvenās organizatores Līvas Jaunozolas gaumē un septiņas idejas, kā nēsāt klasisku baltu kreklu.

Neparasta diēta, kas palīdz uzlabot pašsajūtu un attālināt slimības, aktuālākās nagu stila tendences un smalko līniju meistarklase, izmantojot laineri.

Kā arī – psiholoģija dažos teikumos, četras jaunas variācijas par šokolādi un ceļojums uz Afrodītes salu Kipru.