Topmodeles māsa apprecas supergreznā Chanel kleitā. FOTO
2014. gada 20. maijs, 13:55

Topmodeles māsa apprecas supergreznā Chanel kleitā. FOTO

Jauns.lv

Slavenākās jaunās topmodeles Karas Delevinjas vecākā māsa Popija (28) apprecējusies tik greznā Chanel kleitā, ka mediji jau to ierindojuši visu laiku labāko kāzu kleitu sarakstā.

Delevinju ģimenē nepārprotami ir iedzimis modeļu gēns – arī Popija guvusi panākumus šajā industrijā. Tagad par pilntiesīgu ģimenes locekli kļuvis arī Popijas ilggadējais draugs Džeimss Kuks. Popijas Delevinjas kāzu kleitu Chanel ateljē pašuva tieši pēc viņas mēriem. Tās pamatā ir stingras, ziedu aplikācijām rotāta „minikleita”, ko papildina gari, caurspīdīgi svārki. Jau pērn modē nāca caurspīdīgi garie svārki, kas parāda vairāk nekā nosedz, tomēr izskatās elegantāk par pilnīgi atklātu mini. Aizmugurē svārki veido garu „asti”. Koptēlu Popija veidojusi tīru un nesarežģītu. Matos ieveidotas brīvas lokas, grims izveidots neuzkrītošs, kā arī nav nekādu aksesuāru. Delevinja ir Chanel vēstniece, tāpēc nav brīnums, ka lielajam notikumam viņa izvēlējās kleitu no šī zīmola. Pirms kāzām Chanel viņai par godu sarīkoja smalku tējas dzeršanas pēcpusdienu. Delevinjai bija 17 līgavas māsas, kuru vidū, protams, bija arī miesīgās māsas Kara un Hloja, kura pašlaik gaida bērniņu.  Ārzemju modes žurnāli un portāli Popijas tērpu ierindojuši starp visu laiku skaistākajām kāzu kleitām.

Modes pārzinātāju uzmanību piesaistīja jaunākās māsas Karas Delevinjas baltais ietērps, ko arī radījis zīmols Chanel. Baltā šifona kleita ar plandošām piedurknēm tomēr nespēja mēroties ar vecākās māsas kāzu tērpu.  Kara bija savākusi matus nevērīgā copītē, kājās bija neitrālos toņos ieturētas siksniņkurpes, un kleita izlika apskatei viņas tetovējumus.

Māsas Delevinjas nebija vienīgās slavenības samērā pieticīgajā kāzu ceremonijā. Tajā ieradās bijusī „Spice Girls” dalībniece Džerija Halivela, teātra ikona Endrjū Loids Vēbers, kā arī modele Rozija Hantingtone-Vaitlija un aktrise Sjenna Millere. Pēdējās divas pirms tam piedalījās Delevinjas vecmeitu ballītēs – neprecētas sievietes statusam ardievas pateiktas godam, jo viņai tādas bija veselas trīs!

Kasjauns.lv / Foto: All Over Press