7 pazīmes, kuras liecina: viņš patiešām tevi mīl
Ja vēlies uzzināt, vai vīrietis tevi no sirds mīl, vērtē viņa darbus, nevis vārdus.
Attiecības
2014. gada 17. jūlijs, 20:18

7 pazīmes, kuras liecina: viņš patiešām tevi mīl

Jauns.lv

Vīrieši nelabprāt runā par savām emocijām. Tas nebūt nenozīmē, ka viņiem tādu nav, stiprais dzimums vienkārši nav pieradis analizēt un mēģināt izprast savas jūtas.

Viens no svarīgākajiem jautājumiem, protams, ir „vai viņš mani patiešām mīl?” Ja tev šāds jautājums radies, tad tam droši vien ir iemesls. Ļoti iespējams, ka tu no attiecībām esi gaidījusi ko citu, nekā vīrietis tev ir sniedzis. Varbūt tava nedrošība neļauj uz attiecībām skatīties ar skaidru prātu, bet var arī būt, ka viņa rīcība nonāk pretrunās ar skaļajiem mīlestības apliecinājumiem. Vislabākais padoms šajā situācijā – skaties uz vīrieša darbiem, nevis vārdiem. Attiecību padomdevēja Dženeta Onga Cimmermane, kura izdevusi grāmatu par šo tēmu, dalās ar 7 pazīmēm, ka otrā pusīte tevi mīl no visas sirds.

Viņš labi izturas pret tevi.

Mīlošam vīrietim ir svarīgas tavas jūtas, vajadzības un vēlmes. Viņš nostāda tās tikpat augstā līmenī kā savējās. Viņam ir svarīga tava labklājība, un tās vārdā viņš ir gatavs darīt. Turklāt viņš izturas labi ne vien pret tevi, bet arī tavu ģimeni un draugiem.

Viņš tev nežēlo laiku.

Viņš bieži vēlas pavadīt ar tevi kopā laiku. Kad viņš ir brīvs un darbiem un citiem pienākumiem, viņš labprāt satiek tevi. Jūs esat kopā svarīgākajos vai romantiskākajos svētkos, piemēram, Ziemassvētkos, Jaunā gada sagaidīšanā, Svētā Valentīna dienā, kā arī savā dzimšanas dienās, ja vien to neiztraucē kādi svarīgi apstākļi. Īpaši svarīgi tas ir attāluma attiecībās – viņš būs priecīgs par katru iespēju pavadīt ar tevi laiku.

Tu viņam esi prioritāte.

Viņš par tevi domā un sazinās arī starp tikšanās reizēm. Viņš ņem tevi vērā, pieņemot svarīgus lēmumus, kā arī ļauj tev piepildīt savas vēlmes. Runājot par nākotnes plāniem, viņš izmanto vārdu „mēs”, nevis vienmēr tikai „es”.

Viņš rūpējas par tevi.

Ja vīrietis tevi mīl, tad viņš priecāsies par tavām veiksmēm un jutīs līdzi grūtībās. Viņš būs tev līdzās gan tad, kad ies labi, gan arī grūtos brīžos. Viņš domā par tevi un pārsteidz ar uzmanības apliecinājumiem ne tikai dzimšanas dienā vai Valentīna dienā. Tām nav jābūt milzīgām dāvanām, bet gan apliecinājumiem, ka rūpi viņam, piemēram, aizbraukšana uz aptieku nakts vidū, ja tev kas sācis sāpēt, vai vakariņu pagatavošana, ja tev bijusi grūta diena. Viņš arī nebaidīsies saudzīgi norādīt uz kādu tava rakstura trūkumu, ja tā izlabošana padarīs tevi par labāku cilvēku.

Viņš ar tevi lepojas citu cilvēku priekšā.

Ejot pa ielu, viņš nevairīsies paņemt tavu roku savējā, aplikt roku tev ap vidukli vai apskaut tevi. Viņš ir lepns, ka viņam ir tāda sieviete, un ir iepazīstinājis tevi ar savu ģimeni un draugiem. Viņš aicina tevi uz savas ģimenes pasākumiem un draugu ballītēm vai darba pasākumiem, kad tiek aicināti pāri.

Viņš attiecībās ir godīgs.

Viņš ir uzticams un lojāls. Viņš nemēģina no tevis slēpt savas iepriekšējās attiecības vai kādus „skeletus skapī”. Viņš pilda solījumus vai arī laikus pasaka, ja tomēr nevarēs to izdarīt. Kad attiecībās rodas problēmas, viņš ir gatavs tās izrunāt un risināt. Pat ja viņš nav perfekts, viņš cenšas būt labs cilvēks.

Viņš vēl tev vislabāko.

Mīlošs vīrietis iedrošinās tevi darīt to, kas tev sagādās vislielāko piepildījumu, pat ja viņam pašam tāpēc kaut ko nāksies zaudēt. Viņš gribēs, lai pavadi laiku ar ģimeni un draugiem, pat ja tāpēc nevarēsiet pavadīt vakaru kopā. Viņš rosinās tevi atrast nodarbošanos, kas dara tevi laimīgu, jo tad tu ienesīsi prieku arī jūsu attiecībās.

Netici vārdiem „es tevi mīlu”, ja viņš to nepierāda ar savu rīcību. Un otrādi – nedomā, ka viņš tevi nemīl tikai tāpēc, ka neapliecina savu mīlestību ar vārdiem tik bieži, cik tev gribētos. Kā arī pati neļauj saviem kompleksiem vai negatīvajai pagātnes pieredzei sagraut attiecības ar mīļoto. Ja tev pret viņu patiešām ir dziļas jūtas, tad pati rīkosies kā mīlošs cilvēks – tas vienkārši nāks dabiski!

Kasjauns.lv /Foto: All Over Press