Makaroni sajaukti kopā ar kabaču strēmelītēm – šis ēdiens ne vien skaisti izskatīsies, bet arī lieliski garšos.
Makaroni ar kabaču strēmelītēm un sieru - recepte
Fetaki siers šos makaronus padara īpaši garšīgus. Ja vēlaties latviskāku un maigāku garšas niansi, siera vietā droši izmantojiet biezpienu.
Sarežģītība:
viegli
Porcijas: 4
Sastāvdaļas
500g kabači
250g mājas makaroni
sāls un pipari pēc garšas
2 ēd.k. olīveļļa
1 citrona miziņa (rīvēta)
1/2 gl. Fetaki siera
Pagatavošana
Kabaci ar spirālveida griezēju SPIRELLI sagriezt tievās garās strēmelītēs (kā spagetti). Gatavos kabačus pārliet ar eļļu un pārkaisīt ar sāli un pipariem pēc garšas.
Uzvārīt sālsūdenī makaronus. Ūdeni notecināt. Sajaukt makaronus kopā ar kabaču strēmelītēm. Pievienot rīvētu citrona miziņu.
Pasniegt ar sadrupinātu Fetaki sieru.
BonAppetit.lv / Publicitātes foto