Modelēm krūšturi par 2 miljoniem. Uz mēles arī latviete Lagūna. FOTO
Šī ir pirmā reize „Victoria’s Secret” vēsturē, kad skatē demonstrēti divi „Fantasy Bra” krūšturi. Šoreiz tas gods uzticēts brazīliešu modelēm Adrianai Limai (pa kreisi) un Alesandrai Ambrosio.
2014. gada 3. decembris, 14:20

Modelēm krūšturi par 2 miljoniem. Uz mēles arī latviete Lagūna. FOTO

Jauns.lv

Daudzu gaidītā „Victoria’s Secret” skate šogad notika Londonas „Earl’s Court” arēnā, vienkopus pulcējot pasaulē labākās topmodeles. Viņu rindās arī šoreiz bija latviete Ieva Lagūna. Savukārt divu miljonus vērtus krūšturus šogad tas gods bija izrādīt divām modelēm – Adrianai Limai un Alesandrai Ambrosio.

Zīmols „Victoria’s Secret” ik gadus izstrādā dārgakmeņiem rotātu krūšturi „Fantasy Bra”, kura vērtība mērāma vairākos miljonos dolāru. Zīmols arī izvēlas, kurai topmodelei būs tas gods to izrādīt skatē. Krūšturis ir tik smalks, ka nereti pirms tā aplikšanas modelēm nākas uzvilkt cimdiņus, lai pasargātu izstrādājumu.

Pērn 10 miljonus dolāru vērtu „Fantasy Bra” krūšturi demonstrēja dienvidafrikāņu modele Kendisa Sveinpola. Tas uzskatāms par vienu no visdārgākajiem „Victoria’s Secret” krūšturiem zīmola pastāvēšanas vēsturē.

Šogad skatē divus miljonus vērtus „Fantasy Bra” krūšturus demonstrēja divas modeles – brazīlietes Adriana Lima un Alesandra Ambrosio. Abus aksesuārus izstrādājuši juvelieru firmas „Mouawad” meistari. To darināšanā izmantoti 16 000 rubīnu, briljantu un safīru. Dārgakmeņi iestrādāti krūšturu ietvarā, kas veidots no 18 karātu zelta. Bijis nepieciešams

1 380 stundu ilgs darbs, lai izveidotu šos mākslas darbus.

Adriana Lima un Alesandra Ambrosio ir „Victoria’s Secret” modeles jau daudzu gadu garumā. Adriana sadarbojas ar šo zīmolu no 2000. gada, bet Alesandra no 2004. gada.

„ „Fantasy Bra” krūštura demonstrēšana ir šova kulminācija. Katru gadu modeles pārņem satraukums, kurai gan būs uzticēts tas gods demonstrēt šo krūšturi,” norāda Adriana. „Šis gads ir patiešām satraucošs, jo pirmo reizi skatē bija aplūkojami divi „Fantasy Bra” krūšturi. Jūtos patiesi pagodināta, ka bijām izraudzītas abas ar Alesandru.”


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press