Attiecības

VIDEO: Ķīnas badmintoniste Huana Jacjuna piedzīvo laimīgāko dienu mūžā, uzreiz pēc olimpiskās zelta medaļas saņemot mīļotā bildinājumu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Vai var būt kaut kas labāks par olimpisko zelta medaļu, turklāt tajā pašā dienā? Izrādās, var gan, un par to pārliecinājās Ķīnas badmintoniste Huana Jacjuna.

VIDEO: Ķīnas badmintoniste Huana Jacjuna piedzīvo ...

Jauns.lv jau ziņoja, ka Ķīnas duets Džens Sivejs un Huana Jacjuna piektdien kļuva par Parīzes olimpisko spēļu čempioniem bamdintona jauktajās dubultspēlēs. Turnīra favorīti, trīskārtējie pasaules čempioni un Tokijas olimpisko spēļu vicečempioni Džens un Huana finālā ar rezultātu 2-0 (21:8, 21:11) pārspēja Vono Kimu un Naeunu Džongu no Dienvidkorejas.

Uzreiz pēc medaļas saņemšanas Huanu gaidīja kaut kas vēl iespaidīgāks —  viņas Ķīnas badmintona izlases biedrs Liu Jučeņs uz viena ceļa ar saderināšanās gredzenu!

Jučeņs, kurš izcīnīja sudraba medaļu vīriešu dubultspēlēs 2020. gada Tokijas olimpiskajās spēlēs un šogad vēlreiz piedalījās vīriešu dubultspēlēs Parīzē, izvilka gredzenu, nometās uz viena ceļa un izteica bildinājumu, kuram Huana varēja dot tikai vienu atbildi. Protams, "jā"!

Bildinājums tika translēts "Aréna Porte de La Chapelle" lielajā ekrānā, un skatītāji uzgavilēja laimīgajam jaunajam pārim.

Šī nav pirmā reize, kad saistībā ar šīm olimpiskajām spēlēm veidojas jaunas ģimenes, vēsta "USA Today Sports". 

Parīzes Olimpisko spēļu oficiālajā tīmekļa vietnē norādīts, ka Argentīnas handbolists Pablo Simonets lūdza Argentīnas lauka hokeja spēlētājas Marijas Kampojas roku Olimpiskajā ciematā tieši pirms sacensību sākuma.

Savukārt amerikāņu peldētāja Lilija Kinga saderinājās ar Džeimsu Velsu tieši pie peldbaseina ASV olimpisko peldēšanas atlases sacensību laikā jūnijā.

Olimpiskās spēles Francijas galvaspilsētā norisināsies līdz 11.augustam, turklāt ne tikai Francijas galvaspilsētā, bet arī 16 citās vietās, ieskaitot Francijas aizjūras teritoriju Franču Polinēziju. Spēļu programmā ir iekļauti 32 sporta veidi, un tiks sadalīti 329 medaļu komplekti.