Ziedi, bārkstis un 70. gadu bohēma. "Halens" prezentē jaunāko kolekciju. FOTO
Modeles prezentē tērpus no “Halens” jaunākās kolekcijas.
2015. gada 27. janvāris, 16:37

Ziedi, bārkstis un 70. gadu bohēma. "Halens" prezentē jaunāko kolekciju. FOTO

Jauns.lv

Ar smalkām svinībām un modes skati Rīgā, restorānā "Čarlstons" prezentēta starptautiskā modes preču internetveikala un pasta sūtījumu uzņēmuma “Halens” 2015. gada pavasara-vasaras apģērbu kolekcija.

Veidojot pavasara-vasaras modes preču kolekciju, “Halens” koncentrējās uz četrām dažādām tendencēm: A Softer Style – svaigiem, krāsainiem, sievišķīgiem un prieka pilniem apģērbiem, ko rotā dzīvnieku apdrukas, etniski raksti un ziedu aplikācijas -, Patterned and Proud – piesaistošām apdrukām un grafiskiem zīmējumiem kombinācijā ar neitrāliem un vienkrāsainiem apģerbiem -, Rock with a Twist – klasiski saplēstiem džinsiem, pieguļošiem legingiem, apdrukātiem T-krekliem un piemīlīgām ziedu kleitām, kas lieliski iederas gan dienas, gan arī vakara garderobē, kā arī Denim – Always a True Fashion Hit – visdažādāko griezumu džinsu apģērbiem, ko kombinēt pēc sirds patikas, paužot savu radošo pieeju.

Modes skatei noslēdzoties, pasākuma viesi tika aicināti piedalīties dažādās aizraujošās aktivitātēs, kā, piemēram, īpašas “Halens” atmiņas spēles maratonā, kā arī make up un manikīra procedūru baudīšanā, ko piedāvāja skaistumkopšanas zīmola “Maybelline” vadošā grima māksliniece Dita Grauda un “Sally Hansen” zīmola profesionālā manikīra speciāliste, visa vakara gaitā gādājot par viesu vizuālā tēla atsvaidzināšanu. Tāpat netika aizmirsts arī par plašu un izmeklētu silto un auksto uzkodu, desertu un atspirdzinošu dzērienu sortimentu, kā arī īpašu foto sienu, kas tika veidota tropiski vasarīgās noskaņās un pie kuras ikviens klātesošais varēja ļauties sevis iemūžināšanai profesionāla fotogrāfa vadībā.

Vakara vadītāja lomā iejutās TV kanāla “Rīga TV24” raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš, kurš ne tikai iepazīstināja ar “Halens” uzņēmuma koncepciju, pārstāvētajiem zīmoliem un galvenajām pavasara-vasaras sezonas modes tendencēm, bet arī aktīvi pievienojās pie galdiņiem sēdošajiem viesiem, ļaujoties atmiņas spēles radītajam azartam un uzvarētājiem piešķirot arī patīkamas pārsteiguma balvas. Par pasākuma muzikālo noformējumu, savukārt, rūpējās jaunā un talantīgā soulmūzikas izpildītāja un “Rādi, ko vari” šova fināliste Katrīna Cīrule, kura izpildīja dažādus Latvijā un pasaulē iecienītus mūzikas hitus dzīvās mūzikas pavadījumā. Plaši apmeklētās prezentācijas viesu vidū bija gan “Halens” pastāvīgie klienti un zīmola pārstāvji Baltijas valstīs, gan arī modes redaktori, stilisti, blogeri, fotogrāfi, sabiedrībā zināmas personības un daudzi citi modes gardēži. Staro viņiem bija Sindija Vilde-Spinga, TV sejas Jeļena Gricuka, Lelde Lietaviete, skaistumkonkursu organizatore Kristīne Lindenblate, multimākslinieks Kašers, jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, dejotājs Deniss Tumakovs, modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs un citi.

Šobrīd Halens saviem klientiem piedāvā iegādāties modes preces un mājas tekstilizstrādājumus un ierīces no tādām līnijām kā Happy Holly, TrulyMine, Amy’s Stories, Beachwave un Petite Secrets, kas tiek kombinētas ar plaši iecienītiem ārējiem zīmoliem, piemēram, Love Label, South, Definitions, Lipsy, Vero Moda un Savoir ar mērķi nodrošināt maksimāli plašu, daudzveidīgu un aktuālākajām modes tendencēm atbilstošu piedāvājumu ikvienai dzīves situācijai.

Kasjauns.lv/foto: Mārtiņš Ziders