Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ķermeņa un masāžas eļļas: tavas sabiedrotās ādas aizsardzībai vasarā
foto: Publicitātes foto / stenders-cosmetics.lv
Skaistums

Ķermeņa un masāžas eļļas: tavas sabiedrotās ādas aizsardzībai vasarā

Reklāmas projekts

Vasara ir brīnišķīgs gadalaiks, kad varam nodoties laiskai gulšņāšanai pludmalē, nesteidzīgām peldēm kādā ūdenstilpē, silto vakaru baudīšanai un vēl citām aktivitātēm. Taču, ilgstoši uzturoties saulē spēcīgā UV starojuma dēļ, var tikt nodarīts kaitējums gan ādai, gan matiem. Raksta turpinājumā noskaidro, kāpēc ādas aizsardzībai vasaras mēnešos ir jāpievērš pastiprināta uzmanība un kādus STENDERS produktus vislabāk izvēlēties, lai nodrošinātu tās mirdzumu, kā arī veselīgu un jauneklīgu izskatu!

Ķermeņa un masāžas eļļas: tavas sabiedrotās ādas a...

Ķermeņa eļļu nozīme ādas kopšanas rituālā

Līdzīgi kā ziemā, arī vasarā ādai nepieciešamas īpašas rūpes, jo, paaugstinoties gaisa temperatūrai un mitruma līmenim, dziedzeri sāk pastiprināti ražot sebumu, kas aizsprosto poras, veicinot iekaisuma rašanos. Turpretī dehidratācijas (ūdens trūkums organismā) rezultātā āda var kļūt blāva un sausa. Ķermeņa eļļa ir vērtīgs produkts, ko iekļaut ikdienas ādas kopšanas rituālā vairāku iemeslu dēļ: 

  • intensīva mitrināšana. Īpaši vasarā ir svarīgi uzturēt optimālu mitruma līmeni šūnās, lai ādā būtu veselīga un spētu pildīt savas aizsargfunkcijas. Regulāra ķermeņa eļļu lietošana palīdz novērst ādas sausumu, apsārtumu un cita veida diskomfortu, veicinot tās elastību un uzlabojot izskatu;
  • nodrošināšana ar nepieciešamajām barības vielām. Eļļu sastāvā ir gan vitamīni, gan antioksidanti un citas vērtīgas minerālvielas, kas aizsargā ādu no ārējās vides faktoriem. Piemēram, C vitamīns ir nepieciešams kolagēna ražošanā, kas gādā par jauneklīgu izskatu; 
  • toksīnu izvade no organisma. Relaksējoša pašmasāža var palīdzēt mazināt muskuļu saspringumu uzlabot asinsriti, izvadīt toksīnus un vairot poztīvās emocijas. Vienlaikus masāžas eļļa var uzlabot gan ādas tekstūru, gan tās elastību. Masāžas laikā velti laiku tikai sev, pa īstam ieklausoties savā ķermenī. 

Ķermeņa eļļa var tikt lietota kopā ar saules aizsargkrēmu, tādējādi nodrošinot papildu ādas mitrināšanu un barošanu. Taču to nav ieteicams izmantot vienu pašu, jo eļļa nespēj aizsargāt pret UVA un UVB starojumu. 

Ķermeņa un masāžas eļļas pilnvērtīgiem ādas kopšanas rituāliem 

STENDERS ķermeņa eļļas dāvās tavai ādai nepieciešamo komfortu, pabarojot to ar visām vērtīgajām vielām, lai tā būtu skaista, starojoša un aizsargāta. Tās tiek izgatavotas tikai no augstvērtīgiem dabisko eļļu kompleksiem, nodrošinot vislabākās rūpes par ādas veselību. STENDERS eļļās ir vairāk nekā 90 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. 

Nostiprinošā ķermeņa eļļa “Citruss un piparmētra” uzlabo ādas tvirtumu, pateicoties piparmētru lapu, citronu un apelsīnu miziņu ēteriskajām eļļām, kā arī saldo mandeļu un vīnogu kauliņu eļļām. Atsvaidzinošais piparmētru aromāts padarīs ikdienas ādas kopšanas rituālus vēl baudāmākus. 

foto: Publicitātes foto

Savukārt ķermeņa eļļu “Jojoba”, “Aprikožu kauliņu” un “Aprikoze, jojoba un saldā mandele” komplekss stiprina ādas dabisko hidrolipīdu barjeru jeb ādas aizsargslāni, parūpējoties par tās labsajūtu visas dienas garumā.  

foto: Publicitātes foto

Ķermeņa eļļa “Māmiņai un mazulim” ievīstīs maigā apskāvienā – tādā, kas nepieciešams delikātas ādas kopšanai. Sastāvā esošie saldo mandeļu un kliņģerīšu ziedu eļļas ekstrakti rūpējas gan par mazuļa, gan mammas ādu. Kliņģerītes jau izsenis ir pazīstamas kā viens no efektīvākajiem ārstniecības augiem, kas tiek izmantots ādas veselības veicināšanai. Eļļa ir piemērota lietošanai jau kopš dzimšanas. 

foto: Publicitātes foto

Vasarā āda tiek vairāk pakļauta saules iedarbībai, tāpēc šis ir īstais brīdis, lai parūpētos par tās labsajūtu. Kvalitatīvās un augstvērtīgās STENDERS eļļas nodrošina komfortu visas dienas garumā, izceļot tavas ādas dabisko skaistumu un mirdzumu. Kopjošās kosmētikas produktus iegādājies internetveikalā vai dodies uz kādu no STENDERS klātienes tirdzniecības vietām!