Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Nomaskē, nopūderē un izcel ar "Huda beauty"
foto: Publicitātes foto
Skaistums

Nomaskē, nopūderē un izcel ar "Huda beauty"

Reklāmas projekts

“Ja bez piepūles vēlies izlīdzināt ādu zem acīm, man ir īpašs kosmētikas produktu pāris, kas to spēj. Produkti lieliski tiek galā ar šo nepaklausīgo zonu, izlīdzinot ādu, novēršot krunciņas un smagnēja grima izskatu un nodrošinot lielisku noturību visas dienas garumā! Ticiet man, pat dienas beigās izskatīsies tikpat labi kā tikko pēc Ultimate Huda Beauty Undereye uzklāšanas.” – Huda Katana

Nomaskē, nopūderē un izcel ar "Huda beauty"...
foto: Publicitātes foto

Konsīleris

#FAUXFILTER Luminous Matte Liquid Concealer konsīleris nevainojami saplūst ar ādu, tam ir pakāpeniski veidojama sedzamība, un tas nodrošina gludas ādas izskatu, kas pielāgojas tavai ādai visas dienas garumā.

Produkts attaisno savu nosaukumu. Šis neatkārtojamais konsīleris, kas rada “otras ādas” efektu, nodrošina maigu #FAUXFILTER efektu, notušējot it visu, sākot no pumpām līdz pat tumšajiem lokiem zem acīm, nodrošinot izgaismotu un matētu pārklājumu. Mēs apsolām, ka tas neiegulsies smalkajās līnijās vai krokās acu zonā, tas ir sviedru un ūdens izturīgs, tāpēc neizsmērēsies un neveidos atspīdumu fotogrāfijās ar zibspuldzi.

Kāpēc mums tas patīk:

✓ 29 pakāpeniski uzklājami un viegli izpludināmi toņi

✓ Maigs #FAUXFILTER efekts

Nofiksē konsīleri, izmantojot Easy Bake Baking & Setting Loose Powder pūderi, kas ir viegli pigmentēts un īpaši maigs un nodrošinās produktu noturību, piešķirot nevainojamu un izlīdzinošu efektu.

Tas īpaši izstrādāts beikingam un nodrošina kosmētikas noturību visas dienas garumā, aizklājot poras, smalkās līnijas un novēršot spīdumu. Turklāt tas arī nerada atspīdumu fotogrāfijās ar zibspuldzi! Tas pieejams astoņos burvīgos toņos un nekad neradīs smagnēja grima pārklājumu. Izsmalcinātais pūderis nodrošina maigu mirdzumu, lai sasniegtu izgaismojošu, bet samtainu pārklājumu.

Kāpēc mums tas patīk:

✓ 8 viegli pigmentēti toņi

✓ Izgaismojošs, samtains pārklājums

✓ Nodrošina kosmētikas neizsmērēšanos

✓ Absorbē spīdumu

✓ Nerada atspīdumu fotogrāfijās

✓ Nekad nav smagnējs

foto: Publicitātes foto

BAKING 101: 3 soļi līdz izlīdzinātai ādai zem acīm

Esi jauniņā BAKING tehnikā? Zona zem acīm ir lieliska vieta, kur sākt. Seko līdzi šiem trīs soļiem, lai iegūtu izgaismotu un gludu efektu, kas noturēsies visas dienas garumā.

“Šis dinamiskais produktu pāris ir TIK vienkārši uzklājams, daudzfunkcionāls un ilgnoturīgs! Nevainojama un izgaismota āda zem acīm? Esmu sajūsmā!” – Huda Katana

foto: Publicitātes foto

1. solis | NOMASKĒ

Uzklāj #FAUXFILTER Luminous Matte Liquid Concealer konsīleri zem acīm un izpludini, izmantojot samitrinātu Basic B Sponge sūklīti. Vari pakāpeniski veidot vidēju vai augstu sedzamību atkarībā no tā, kā vēlies. Priekšā gara nakts? Uzklāj vēl. Nepieciešams vien mazliet? Uzklāj vieglāku kārtu.

 2. solis | BAKING

Iegremdē pūdera spilventiņu vai samitrinātu kosmētikas sūklīti (tava izvēle!) pūderī un vienmērīgā kārtā uzklāj Easy Bake Baking & Setting Loose Powder pūderi uz ādas zem acīm pēc konsīlera izpludināšanas. Ļauj tam iedarboties aptuveni 3–5 minūtes.

 3. solis | NOTĪRI

Notīri lieko pūderi ar tīru, pūkainu otiņu, lai iegūtu nevainojamu pārklājumu. Tu esi neatkārtojama!

foto: Publicitātes foto

Huda Beauty Pretty Grunge Face Gloss (Izgaismojošs pūderis)

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv