foto: Shutterstock
Skumjš pieredzes stāsts: "Izšķīros ar vīru viņa neuzticības dēļ, taču izrādījās, ka vainīgs ir kaimiņš"
Sieviete neslēpj, ka ļoti vēlētos aprunāties ar bijušo vīru un salabt. Tomēr viņa nav pārliecināta, vai tam nav par vēlu.
Attiecības
2024. gada 14. maijs, 19:20

Skumjš pieredzes stāsts: "Izšķīros ar vīru viņa neuzticības dēļ, taču izrādījās, ka vainīgs ir kaimiņš"

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Pirms vairāk nekā gada izjuka kāda ģimene, kura līdz tam bija ļoti laimīga. Sieviete iesniedza šķiršanos, jo uzzināja, ka vīrs viņu krāpj. Taču tikai pēc tam sieva uzzināja, ka vīra fotogrāfijas patiesībā izmantojis cits cilvēks.

Sieviete atklāja, ka viņas vīrs ir sūtījis pikantas fotogrāfijas citām sievietēm, izmantojot iepazīšanās lietotni. Bija daudz asaru, sirdssāpju. Šķiršanās bija neiedomājami smaga gan abiem laulātajiem, gan pāra trim bērniem. Tomēr nesen noskaidrojies, ka vīrietis bijis pilnīgi nevainīgs - viņa fotogrāfijas ir izmantojis kaimiņš, vēsta The Sun.

Ar šo neticamo stāstu vietnē Reddit dalījās pati sieviete, kura pārdzīvojusi iespējamo vīra neuzticību. Viņa neslēpa, ka bijusi sagrauta, kad pirms gada saņēmusi ziņu, ka vīrs, ar kuru viņa ir precējusies astoņus gadus, izmanto iepazīšanās lietotni. “Kādu vakaru es saņēmu Facebook ziņu, ka mans vīrs čato un apmainās ar kailfoto ar citām sievietēm Tinder,” atklāja varone. Sazinoties ar vienu no sievietēm, ar kurām it kā sarunājās viņas vīrs, sieva savām acīm redzēja ekrānšāviņus un sarunas fotogrāfijas. Sašutusi viņa nolēma pati instalēt Tinder - iepazīšanās lietotni, ko it kā izmantoja viņas vīrs, - lai atrastu viņa profilu. “Es biju patiešām pārliecināta, ka viņš mani krāpj. Tajā vakarā mums bija briesmīgs strīds. Pat mana ģimene ieradās pie mums, lai glābtu situāciju un nomierinātu mūs. Taču viss izvērtās vēl trakāk, kad mans brālis sagrāba manu vīru un iesita viņam. Kaimiņi izsauca policiju, un manam vīram tika lūgts sapakot mantas un uz kādu laiku pārcelties citur. Drīz pēc tam mēs izšķīrāmies,” savas dzīves dramatiskākos brīžus atceras Reddit lietotāja.

Bija pagājuši 14 mēneši, kopš pāris devās katrs savu ceļu. Sāpes pamazām rimās, un tad kādu dienu pie sievietes durvīm kāds pieklauvēja. Viņa bija šokēta, uzzinot, ka vīra fotogrāfijas patiesībā bija izmantojis kaimiņš, kurš internetā vēlējās iepazīties ar sievietēm. “Kaimiņš bija lejupielādējis fotogrāfijas no Macbook, ko mēs viņam aizdevām Covid laikā. Dažas no šīm fotogrāfijām bija intīmas. Tur bija arī manas bildes. Pašlaik ar šo lietu nodarbojas policija,” atstāsta sieviete. Viņa neslēpj, ka ļoti vēlētos aprunāties ar bijušo vīru un salabt. Tomēr viņa nav pārliecināta, vai tam nav par vēlu.

“Es ļoti baidos, ka mēs, iespējams, esam aizgājuši par tālu un ka viņš, iespējams, tomēr gribēs šķirties. Lai gan zinu, ka mēs viens otru ļoti mīlam. Tas ir ļoti ietekmējis mūsu garīgo veselību, mūsu finanses un mūsu trīs bērnu labklājību,” viņa ir atklāta. Cilvēki zem viņas ieraksta vietnē Reddit izsaka līdzjūtību, taču vairākums ir vienisprātis, ka pāra attiecības, visticamāk, ir beigušās uz visiem laikiem. Dažus mēnešus vēlāk stāsta varone dalījās ar jaunāko informāciju par to, kā viss turpinās. 

“Mēs nolēmām, ka mūsu laulība ir neatgriezeniski beigusies un mums jāiet katram savu ceļu. Viņš šobrīd apmeklē terapiju un lūdz, lai mēs pilnībā izšķiramies un turpmāk vairs nesazināmies. Es grasos respektēt viņa vēlmes. Turpināsim sazināties tikai ar advokāta starpniecību par jautājumiem, kas attiecas uz mūsu bērniem,” viņa raksta.