foto: Shutterstock
Neuzticības pazīmes, kuras bieži nepamanām - un kāpēc pēkšņi kaisles uzplūdi guļamistabā var būt slikta zīme
Pēc ekspertes domām, dažus cilvēkus slepens sekss vēl vairāk uzbudina, tāpēc mājās viņi ir kaislīgāki.
Attiecības
2023. gada 14. novembris, 18:21

Neuzticības pazīmes, kuras bieži nepamanām - un kāpēc pēkšņi kaisles uzplūdi guļamistabā var būt slikta zīme

Jauns.lv

Attiecību eksperte nosauc taktikas, kuras, pēc viņas pieredzes, izmanto daudzi laulības pārkāpēji.

Jau sen zināms, ka noteiktas pazīmes un izmaiņas uzvedībā liecina par neuzticību - piemēram, ja draugs ir kļuvis ļoti izvairīgs vai draudzene pēkšņi vairs nevēlas veidot tālejošus kopīgus plānus.

Taču ir arī mazāk uzkrītošas pazīmes, kas liecina par neuzticību, piemēram, ja partneris slepeni ir sācis vēl vienas attiecības. Diemžēl ļoti bieži cilvēki šīs pazīmes palaiž garām. Treisija Koksa (Tracey Cox), kura pati sevi dēvē par seksa eksperti, apgalvo, ka ir piecas šķietami neuzkrītošas pazīmes, kas liecina par to, ka tavs partneris varētu būt neuzticīgs. Piemēram, negaidītiem kaisles uzplūdiem guļamistabā nevajadzētu tevi pārāk iepriecināt, bet drīzāk mudināt aizdomāties, kas aiz tā slēpjas.

Koksa izdevumam Mail Online uzskaita, kuras ir šīs iespējamās aizdomīgās pazīmes.

Ja tev ir aizdomas, ka tavs partneris ir neuzticīgs, vērts uzmanīgi izlasīt seksa ekspertes novērojumus.

Jūsu seksuālā dzīve pēkšņi ir kļuvusi ļoti vētraina

Ja tev nav nekādu sūdzību par seksuālo dzīvi, tu droši vien domā, ka tavas attiecības ar partneri ir lieliskas, vai ne? Taču Koksa apgalvo, ka nebūt ne - tā varētu būt zīme, ka viss ir slikti. Teorija, ka seksuālā enerģija ir ierobežota un ka, ja nodarbojies ar seksu ar mīļāko, mājās intīmas attiecības vairs negribēsies, nav patiesa. Pēc seksa ekspertes domām, dažus cilvēkus slepens sekss vēl vairāk uzbudina, tāpēc mājās viņi ir kaislīgāki.

Viņa paskaidro: "Dažiem cilvēkiem patīk ceļot no vienas gultas uz otru. Tas viņus vienkārši uzbudina." Vēl viena iespējamā pazīme ir tā, ka partneris šķiet pārliecinātāks un vēlas gultā izmēģināt jaunas lietas, ko iepriekš nav darījis.

Tavs partneris pēkšņi ir kļuvis uzmanīgāks vai kritiskāks

Ja tavs partneris pēkšņi ir kļuvis ļoti uzmanīgs vai, gluži pretēji, kritiskāks, arī tas signalizē, ka kaut kas nav kārtībā.

Koksa min piemēru: "Agrāk par kaut ko strīdējāties, bet tagad strīdu pēkšņi vairs nav. Tev bez iebildumiem piekrīt vienkārši tāpēc, ka viņš/viņa vairs neinvestē šajās attiecībās.  Vai arī cilvēks pēkšņi ir kļuvis ārkārtīgi kritisks, pamanot katru tavu kļūdu, saskatot katru trūkumu kā caur palielināmo stiklu. Šādi viņš/viņa attaisno savas slepenās attiecības. "Protams, ka man ir romāns! Ja esmu precējies ar šādu cilvēku, ir tikai loģiski sākt romānu!"

Tevi apsūdz neuzticībā

Apgrieztā taktika, ko izmanto daudzi laulības pārkāpēji. Ja tavs partneris pēkšņi sāk tevi vainot neticībā, ļoti iespējams, ka viņam pašam ir romāns.

Attiecību eksperte paskaidro: "Viņi vēlas parādīt, ka viņi nosoda neuzticību un ka viņiem nav vienalga, kā tu uzvedies. Tā ir lieliska taktika - vainot tevi un pašam būt neticīgam." 

Viņš/viņa izvairās no acu kontakta

Koksa uzsver: ja pēkšņi pamani, ka tavs partneris ir sācis izvairīties no acu kontakta, ir iemesls satraukumam - iespējams, ka viņš/viņa tevi krāpj.

Viņa raksta: "Tikai rūdīts melis un cietsirdīgs cilvēks var skatīties acīs kādam, kuru mīl, un aukstasinīgi melot. Pētījumi liecina, ka, ja tavs partneris vienlaikus skatās tev acīs un maigi pieskaras, tas ir rādītājs, ka viņš ir godīgs un uzticīgs jums. Izņēmums? Cilvēki, kuriem ir patoloģiski nosliece uz neuzticību. Ja cilvēks ir patoloģisks krāpējs un nekad nav pieķerts, viņš vai viņa var domāt, ka tajā nav nekā slikta."

Izmaiņas viņa/viņas hobijos un interesēs

Pēdējā pazīme, ko daudzi cilvēki, iespējams, nepamanītu, ir tā, ka izmaiņas partnera hobijos arī var būt zīme, kas liecina par neuzticību. Ja tavam partnerim agrāk patika romantiskas komēdijas, bet tagad pēkšņi sāk skatīties nopietnas dokumentālās filmas, vai ja viņam agrāk patika deviņdesmito gadu popmūzika, bet tagad viņš klausās indie stila mūziku, aiz tā kaut kas slēpjas, aizdomāties aicina Koksa. "Jauns cilvēks, kurš turklāt raisa simpātijas, var ietekmēt otra intereses un hobijus."