foto: DESI / BACKGRID/ Vida Press
Neimars pametis savas mēnesi vecās meitiņas mammu; pārkāpis savādos "trīs neuzticības noteikumus"?
Neimars ar Brunu Bjankardi
Sporta zvaigznes
2023. gada 29. novembris, 13:16

Neimars pametis savas mēnesi vecās meitiņas mammu; pārkāpis savādos "trīs neuzticības noteikumus"?

Jauns.lv

Brazīliešu futbola zvaigzne Neimars šķīries no modeles Brunas Bjankardi nieka mēnesi pēc savas meitiņas piedzimšanas.

Var tikai minēt, kāds bijis šķiršanās iemesls, ja draudzene savulaik pat bija ar mieru pieciest viņa sānsoļus, ja tiktu ievēroti trīs nosacījumi.

Par šķiršanos modele paziņoja sociālajos tīklos. “Tā ir personīga tēma, taču, tā kā to katru dienu apspriež plašsaziņas līdzekļos, tad ziņoju jums, ka pašlaik man nav nekādu attiecību. Mēs esam Mavi vecāki, un tas ir viss, kas mūs saista,” rakstīja modele, cerot, ka šī tēma radīs iespējami mazāku interesi.

Mavi piedzima 7. oktobrī. 31 gadu vecajam Neimaram ir 2011. gadā dzimušais dēls no iepriekšējām attiecībām.

Šogad Neimars izpelnījās tabloīdu ievērību ar savdabīgo vienošanos ar Brunu Bjankardi, kura viņam ļāvusi “laist pa kreisi”, ja jau superzvaigzne nav spējīgs novaldīt savu mazo draudziņu, taču ar trim nosacījumiem — būt izvēlīgam sakaros, saglabājot konfidencialitāti, vienmēr lietot prezervatīvu un nekad neskūpstīt mīļākās uz lūpām. Domājams, ka Neimars nav kavējies izmantot pāra attiecību “vaļīgo siksnu”, tabloīdi viņu pieķēruši Maiami čubināmies ar kādreizējo draudzeni Brunu Markesinu, ar kuru viņam bijušas brīvas attiecības pēdējo desmit gadu laikā.

Neimars šovasar no Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" pārcēlās uz Saūda Arābijas "Al Hilal”.

Neimars ar sava otrā bērna mammu Brunu Bjankardi

Neimars ar sava otrā bērna mammu Brunu Bjankardi. Tiesa, mēnesi pēc meitiņas piedzimšanas Neimars pameta ģimenes ligzdiņu.

gallery icon

Neimara pārspīlētā vārtīšanās Pasaules kausa turnīra laikā

Lai arī Neimars tiek uzskatīts par vienu no labākajiem futbolistiem pasaulē, brazīlietis ar sāpēs saviebtu seju regulāri laukumā krīt pat ...

gallery icon