foto: Shutterstock
Plaukstu līnijas, kuras liecina, ka cilvēks varētu būt neuzticīgs savam partnerim
Svītriņa virs laulības līnijas var liecināt par esošu mīļāko, bet zem – par agrākām attiecībām, kas joprojām nav pārtrauktas.
Cita pasaule
2024. gada 10. februāris, 16:34

Plaukstu līnijas, kuras liecina, ka cilvēks varētu būt neuzticīgs savam partnerim

"100 Labi Padomi"

Pieredzējuši hiromanti pēc plaukstas līnijām var nolasīt gan notikumus cilvēka dzīvē, gan veselības stāvokli, talantus un… arī noteikt iespējamo neuzticību partnerim.

Vai šī nelāgā nosliece piemīt draugam vai draudzenei, var noskaidrot arī bez hiromanta palīdzības, uzcītīgāk apskatot labrocim labo plaukstu, kreilim – kreiso. Vien jāpiebilst, ka līnijas uzrāda tikai potenciālu – tās negarantē, ka “ieprogrammētais” īstenosies. Reālajā dzīvē viss atkarīgs no cilvēka rīcības, tāpēc līnijas mēdz mainīties un pat izzust.

Pazīmes, kas liecina, ka cilvēks varētu būt neuzticīgs savam partnerim

1. Ja plaukstai ir liels, izteikts Veneras paugurs, tas norāda uz spēcīgu (pat pārāk) seksualitāti, kuru vēl vairāk var pastiprināt dzīves līnija, kas plauktas iekšpusē ieliecas tālāk par plaukstas centrālo asi.

2. Ja sirds līnijai ir daudz sīku atzarojumu virzienā uz leju, tas norāda uz daudzām īslaicīgām attiecībām. Otra šo līniju nozīme (īpaši, ja tās ir garākas) ir nodevība (dažādās jomās).

3. Izteikts sīkāku līniju rūtojums uz Veneras paugura norāda uz tieksmi pēc maksimāli kaislīga, efektīga seksa.

5. Ja sirds līnijas viens gals ir uzliekts augšup pie mazā pirkstiņa, bet otrs beidzas zem rādītājpirksta, tas liecina par bezatbildību un nepastāvību partnerattiecībās.

6. Plaukstas sānā starp ieloci zem mazā pirkstiņa un sirds līniju ir laulības līnija. Tās apvidū var būt sīki atzarojumi un svītriņas, kas liecina gan par bijušiem, gan esošiem mīļākajiem. Svītriņa virs laulības līnijas var liecināt par esošu mīļāko, bet zem – par agrākām attiecībām, kas joprojām nav pārtrauktas.