Attiecības
2020. gada 24. septembris, 12:04

Mazās meitas nevainīga frāze palīdz vīram atklāt, ka sieva viņu krāpj

Jauns.lv

Vīrietis pastāsta, kā meitas nevainīgi izteikts teikums licis viņam atklāt sievas neuzticību, krāpjot ar kaimiņu, vēstī "The Sun".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pīters* ar vienu ausi klausījies meitas stāstījumu, ko viņa tajā dienā darījusi. Pēkšņi viņš saausījies - meitene sacījusi, ka mamma (Pītera sieva, ar kuru viņš ir precējies 14 gadus) bija aizgājusi pie kaimiņiem. Pīteram radās nelāga priekšnojauta un viņš pārjautāja meitai, kur mammīte bija aizgājusi. Meitene pārstāstīja vēlreiz, ka atnākusi no skolas, bet mātes nav bijis mājās, un kaimiņš tad izliecies pa savām durvīm un sacījis, ka mamma tūlīt nāks. 

Pīteru šī ziņa satrieca

"Nākamajā dienā jautāju sievai, kas tur notika. Kā jau ikviens melis, arī viņa sākumā centās izlocīties, melot, bet pēc tam padevās," Pīters stāsta vietnē "Reddit". Viņa zvērēja, ka ar kaimiņu tikai skūpstījušies un glāstījuši viens otru, un tad viņa pārtraukusi, jo sapratusi, ka tā nedrīkst."

Protams, ka Pīteru šī ziņa satrieca.

Viņš ar sievu ir pāris jau no skolas gadiem, viņi ir kopā jau 25 gadus, no tiem precējušies - 14 gadus. Pa šiem kopā pavadītajiem gadiem Pīters sievu, protams, bija lieliski iepazinis un uzreiz redzēja, ka viņa melo. Un arī mirklī, kad viņa zvērēja, ka seksuālu attiecību ar kaimiņu nav bijis, Pīteram bija skaidrs - tā nav taisnība.

"Es zinu, ka viņai ir nosliece visiem samelot un viņai tas meistarīgi izdodas," stāsta vīrietis, "Tāpēc uzskatīju, ka viņi ir gājuši tālāk nekā tikai skūpstījušies." 

Pītera skeptiskums palielinājās, kad sieva pastāstīja, ka vairākas nedēļas viņa ar kaimiņu tikai sarakstījusies un vien pēc tam satikušies viņa mājās. Nevainīgas ziņas ātri vien pārvērtušās sekstingā - kaimiņi viens otram sūtījuši intīmus foto un flirtējuši saviem dzīvesbiedriem aiz muguras.  

Nākamā lapa: Raksta turpinājumu lasi šeit: