foto: Juris Rozenbergs
Olga un Kaspars Kambalas pārsteidz ar jaunumiem - viņi kļuvuši par vecvecākiem
Bērni
2024. gada 8. marts, 12:52

Olga un Kaspars Kambalas pārsteidz ar jaunumiem - viņi kļuvuši par vecvecākiem

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Viens no Latvijas šovbiznesa spilgtākajiem pāriem Kaspars un Olga Kambalas pārsteiguši savus sekotājus, sociālajā vidē publiskojot fotogrāfiju ar jaundzimuša mazuļa pēdiņām.

"Otrdiena tagad ir kļuvusi vēl īpašāka diena," angļu valodā vēstī paraksts pie fotogrāfijas.

Simtiem pāra sekotāju sveic Olgu un Kasparu ar priecīgo notikumu, taču ir arī tādi, kuriem šī ziņa raisījusi neizpratni - kas tas ir par bēbīti, kura foto publicēts abu Kambalu profilā?

Izrādās, jaundzimušais ir Olgas Kambalas padēla atvase. Jau pagājušā gada nogalē intervijā žurnālam "Privātā Dzīve" Olga dalījās priecīgajā notikumā, ka pavasarī viņas padēla ģimenē būs pieaugums, un viņa ir laimīga par iespēju auklēt mazu bēbīti. Nu tas ir noticis, un Olga Kambala var sevi godpilni dēvēt par vecmāmiņu. Padēls ir Olgas Kambalas bijušā vīra dēls, un viņai ar puisi saglabājušās lieliskas attiecības. 

Bijušajam basketbolistam Kasparam Kambalam gan vectēva gods nav nekas jauns - viņš jau 2017. gadā žurnālam "Kas Jauns" lepojās, ka viņa ASV dzīvojošajam audžudēlam Diandrē ir trīsarpus gadus veca meita, tādējādi Kaspars ir vectētiņš. Tiesa, satikties dzīvē abiem toreiz vēl nebija sanācis.

„Mazmeitu diemžēl iepazīstu tikai virtuāli. Esmu viņu redzējis vienīgi dēla atsūtītajās fotogrāfijās un videozvanu laikā. Mazā ir jau krietni paaugusies, un patiešām ceru, ka izdosies vasarā saorganizēties aizbraukt uz Ameriku, lai viņu sastaptu arī reālajā dzīvē,” Kaspars Kambala toreiz stāstīja žurnālam "Kas Jauns".

Kopīgu bērnu Olgai un Kasparam Kambalām pagaidām vēl nav.

Kaspars un Olga Kambalas - viens no spilgtākajiem Latvijas pāriem

gallery icon