Traģiski gājis bojā 19 gadu vecs fotogrāfs; ģimene brīdina visus, kam ir līdzīgi hobiji
Foto: GoFundMe.com
Dzīvesstils
2024. gada 7. februāris, 07:33

Traģiski gājis bojā 19 gadu vecs fotogrāfs; ģimene brīdina visus, kam ir līdzīgi hobiji

Jauns.lv

Kaismīgais fotogrāfs Džonatans Fīldings kopā ar diviem draugiem pārgājiena laikā uzņēma fotoattēlus klints malā Jūtas štatā, kad zaudēja līdzsvaru un nokrita no apmēram 450 metru augstuma.

Jautrais un inteliģentais jaunietis gāja bojā, iekrītot kanjonā. Nelaime notika, kad brīvdienās 19 gadu vecais Džonatans Fīldings no Jūtas štata (ASV), draugu bariņam pārgājiena laikā piknikā ieturot maltīti, mēģināja nofotografēties uz satriecošās ainavas fona. Viņš paslīdēja, zaudēja līdzsvaru un nokrita no aptuveni 450 metru augstuma. Vēlāk viņu apakšā atrada draugi. Pēc tam amatpersonas atzina puiša nāvi par nelaimes gadījumu. Džonatana tuvinieki ir izveidojuši lapu vietnē "GoFundMe", lai segtu bēru izdevumus.

Jau ir savākti vairāk nekā 26 000 ASV dolāru. Draugi un ģimene pēc Džonatana traģiskās nāves ir godinājuši viņa piemiņu.

Veltī siltus vārdus 

Puiša sērojošā ģimene raksturoja Džonatanu kā mīlošu un gādīgu dēlu, brāli, mazdēlu, tēvoci, brāļadēlu un brālēnu, ziņo Mirror.co.uk.

"Lai gan Džonatana nāve bija pēkšņa, mūs mierina apziņa, ka viņš nelaimes brīdī darīja to, kas viņam patika," raksta viņa ģimene. "Viņš kopā ar draugiem bija skaistajā Jūtas tuksnesī, kur viņam tik ļoti patika doties. Džonatans bija jautrs un inteliģents jauns cilvēks."

"Viņam bija lieli sapņi un cerības saistībā ar tirdzniecības jomu. Džonatans bija ārkārtīgi jauks cilvēks, kuram patiesi rūpēja citi. Viņš bija patiess draugs visās nozīmēs. Džonatānam bija daudz draugu, un viņš vienmēr bija laipns pret citiem. Viņš bieži pamanīja tos, kuriem bija vajadzīga palīdzība, un iedrošināja viņus. Džonatana pietrūks visiem, kas viņu pazina."

Aicina neatkārtot kļūdas

Jaunietis nesen bija pārcēlies no Misūri uz Jūtu, kur bija atradis jaunu darbu. Džonatana māsa Rebeka Fīldinga sociālajā tīklā Facebook ir ievietojusi vairākas sava brāļa fotogrāfijas. "Tas bija traģisks negadījums, taču Džonatana nāvei vajadzētu būt par mācību visiem pārgājienu cienītājiem, kuriem ir kaislība fotografēt," viņa rakstīja.

"Neviena fotogrāfija nav dzīvības vērta. Neviens attēls nav tā vērts, lai ciestu jūsu ģimene un draugi. Neviens attēls nav tā vērts, lai riskētu, ar ko saskaras glābēji, mēģinot palīdzēt nelaimīgajiem. Mana brāļa nāve bija bezjēdzīga. Lūdzu, nedariet tādas pašas kļūdas kā viņš.