Aromāts, kas atnes veiksmi
Dzīvesstils
2023. gada 8. decembris, 15:56

Aromāts, kas atnes veiksmi

Reklāmas projekts

Jau kopš senajām civilizācijām cilvēki ticējuši talismanu maģiskajam spēkam.

Talismani, kas pasargā no nelaimes, piesaista veiksmi, palīdz izvairīties no slimībām vai lāstiem, tiek uztverti kā ļoti personiski, pat nedaudz noslēpumaini priekšmeti, kas pārsniedz kultūru, reliģiju un vēstures laikmetu robežas. Parīzes augstās parfimērijas nams EX NIHILO par godu desmitajai gadadienai atskatās uz savu ceļu līdz slavas virsotnei un iepazīstina ar jaunāko šedevru “Blue Talisman”

 

Sadarbībā ar slaveno parfimēru Žordi Fernandesu (Jordi Fernandez) radītais smaržūdens ir liktenīgas drosmes aromāts, bet tā nosaukumā, pudelītes dizainā un kompozīcijā iekodēts pārsteidzošais EX NIHILO stāsts.

“Blue Talisman” gluži kā veiksmi piesaistošais talismans dzirkstī pēc izsmalcināta svaiguma smaržojošās Itālijas bergamotēs, ingverā, mandarīnos un bumbieros. Izsmalcinātā “Blue Talisman” sirds nots – apelsīnkoka ziedu un pēc ciedra koksnes smaržojošās “Georgywood” molekulas duets. Noslēdzošais majestātiskā aromāta triepiens – silts muskusa, ambras un “Akigalawood” molekulas pieskāriens, kas kļuvis par ne viena vien EX NIHILO aromāta raksturīgo iezīmi. Drosme eksperimentēt, kombinēt svaigumu ar izteiksmīgumu, dabiskas sastāvdaļas un tehnoloģiskas inovācijas – tas ir īpašs raksturs, kas palīdzējis EX NIHILO izpelnīties smaržu pazinēju simpātijas.

Acumirklī atpazīstamā daudzšķautņainā EX NIHILO pudelīte atkārto Parīzes greznā Vendomas laukuma formu. Šis laukums, kas tiek uzskatīts par Parīzes luksusa un labas gaumes centru, ir iedvesmojis dibinātājus Olivjē Rojēru (Oivier Royère), Benuā Verdjē (Benoît Verdier) un Silviju Lodē (Sylvie Loday) blakus tam atvērt pirmo EX NIHILO salonu prestižajā Sentonorē (Saint Honoré) ielā.

Zilā krāsa EX NIHILO pavada jau kopš 2013. gada, kad tā tika izvēlēta kā elements, kas savulaik atnesa veiksmi Īvam Kleinam (Yves Klein), arhitektam Pjēram Polēnam (Pierre Paulin) un modes dizaineram Īvam Senlorānam (Yves Saint-Laurent). Zilais tonis, kas Pantone katalogā apzīmēts ar 293 C, izmantots arī luksusa lidmašīnu “Concorde” interjerā.

“Blue Talisman” pudeles korķīti rotā arī stilizētu ģeometrisko formu un līniju kompozīcija, kas simbolizē EX NIHILO uzticību franču avangarda mākslas virzienam. Pēc parfimērijas nama dibinātāju domām, tieši avangards ir tas, kas mudina lauzt pastāvošos noteikumus un pirmais parāda nākotni – gluži kā EX NIHILO, kas savas darbības desmit gados ir pierādījis, cik veiksmīgi var darboties neatkarīgs smaržu nams, labākās Parīzes meistaru tradīcijas apvienojot ar drosmīgu skatījumu uz smaržu mākslu.

“Parfimērijas pasaulē ir svarīgi saglabāt neparedzamību,” apgalvo viens no EX NIHILO dibinātājiem Benuā Verdjē. Vienīgais pareizais radošuma ceļš ir ignorēt tendences un radīt to, kas izceļ jau esošo rokrakstu un pastiprina raksturu. “Blue Talisman” iemieso EX NIHILO raksturīgākos elementus, tāpēc nav pārsteigums, ka šim jubilejas aromātam tika izvēlēts parfimērs Žordi Fernandess, kurš radījis EX NIHILO bestsellerus “Outcast Blue”, “The Hedonist” un “Explicite”. Dzimtās Spānijas ainavu un daudzslāņainās kultūras iedvesmots, viņš tiek dēvēts par vienu no savas paaudzes labākajiem smaržu radītājiem, jo viņa kompozīcijas modina unikālus jutekliskus piedzīvojumus.

EX NIHILO meistardarbs “Blue Talisman” – personisks talismans sapņu piepildījumam un veiksmei.

Raksts tapis sadarbībā ar Crème de la Crème

Tēmas