foto: linda_cloudberry/Instagram/Ekrānuzņēmums
FOTO: kaislīgais pāris, kas neslēpti skūpstījās prezidenta ballē, izrādās veiksmīgi Latvijas uzņēmēji
Kailsīgi!
Attiecības
2023. gada 21. novembris, 13:27

FOTO: kaislīgais pāris, kas neslēpti skūpstījās prezidenta ballē, izrādās veiksmīgi Latvijas uzņēmēji

Jauns.lv

Cilvēkus patīkami pārsteidzis kaisles pilns video, kurā kāds pāris skaisti dejo un neslēpti skūpstās Rīgas pilī par godu 18. novembrim prezidenta rīkotā ballē. Cilvēkiem pat radusies intriga – kas ir šis skaistais pāris?

Video savā “Facebook” profilā ir nopublicējusi Dizaina papīrlietu "Cloudberry" dibinātāja un divu bērnu māmiņa Linda Krūze, kur viņa redzama dejojam un skūpstāmies ar savu vīru Daini Krūzi.

Arī viņš ir veiksmīgs uzņēmējs – vēja turbīnu lāpstiņu apkopes uzņēmuma “Aerones” līdzdibinātājs un izpilddirektors.

Pāris skūpstās 18. novembra ballē Rīgas pilī

Cilvēkus patīkami pārsteidzis kaisles pilns video, kurā kāds pāris skaisti dejo un neslēpti skūpstās Rīgas pilī par godu 18. novembrim ...

gallery icon

Pēc daudziem kopdzīves gadiem viņas un vīra attiecības bija sasniegušas zemāko punktu, kad šķita - tālāk jau vairs nav kur. “Negribu tajā tagad pārāk iedziļināties, bet bija patiešām slikti,” savulaik par attiecībām izteicās Linda, “tagad ir savādāk, beidzot spēju atzīt, ka vajag palīdzību un to pieņemt. Mācāmies deleģēt pienākumus visās lietās, ģimenē tagad palīdz auklīte.  Ļoti palīdzēja arī tas, ka gājām pāru terapijā, - tas bija smagi, nežēlīgi, bet ļoti svētīgi."

Krīzes pārvarēšanas stadijā pāris arī nonāca pie spontānas idejas - aizlidot uz Lasvegasu un beidzot apprecēties oficiāli. Un, lūk, tas viss, šķiet, ir palīdzējis, jo pāra attiecības ir piedzimušas kā no pelniem!

18. novembra svinīgā svētku pieņemšana Rīgas pilī

Par godu Latvijas Republikas proklamēšanas 105. gadadienai Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Rīgas pilī 18. novembra izskaņā rīkoja svinīgo svētku pieņemšanu.

gallery icon

Pasākumu apmeklēt bija iespēja tikai aicinātiem viesiem, kuru vidū bija sabiedrībā plaši pazīstami kultūras un militāro spēku pārstāvji, politiķi, uzņēmēji, vēstniecību pārstāvji un citi.