Attiecības
2022. gada 12. oktobris, 11:31

No attiecību krīzes līdz kāzām Lasvegasā - uzņēmējas Lindas Krūzes stāsts

Jauns.lv

Vai ir iespējams izkļūt no dziļas attiecību krīzes un panākt, ka tās kļūst tik ciešas un mīļas kā nekad iepriekš? Ir pāri, kam tas patiešām izdodas.

Viens no šādiem laimīgajiem stāstiem ir uzņēmējas, zīmola "Cloudberry" dibinātājas un divu bērnu māmiņas Lindas Krūzes laulības pieredze, kurā viņa dalījusies kanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Māmiņu klubs". Pēc daudziem kopdzīves gadiem viņas un vīra attiecības bija sasniegušas zemāko punktu, kad šķita - tālāk jau vairs nav kur.

“Negribu tajā tagad pārāk iedziļināties, bet bija patiešām slikti. Varbūt iemesls ir tajā, ka es sevi uzskatīju par ļoti stipru sievieti, kas spēj visu, iet dzīvē savu ceļu, dara savas lietas. Mans vīrs tāpat, un tā saikne pazuda, abiem auga iekšējs aizvainojums," stāsta Linda. "Vīrs bieži bija prom darba darīšanās, bet man bija divi mazi bērni un uzņēmums. Tagad ir savādāk, beidzot spēju atzīt, ka vajag palīdzību un to pieņemt. Mācāmies deleģēt pienākumus visās lietās, ģimenē tagad palīdz auklīte."

"Bet pats galvenais - esam atsākuši komunicēt, izrunājam itin visu. Ļoti palīdz noteikums, ka reizi dienā ir jāsazvanās, lai kurā pasaules malā arī atrastos. Dalāmies savos dienas notikumos. Ir arī tās mīļās īsziņas, kā attiecību sākumā, pārsteigumi. Vīrs man mēdz atsūtīt puķes. Ļoti palīdzēja arī tas, ka gājām pāru terapijā, - tas bija smagi, nežēlīgi, bet ļoti svētīgi," bilst uzņēmēja.

Krīzes pārvarēšanas stadijā pāris arī nonāca pie spontānas idejas - aizlidot uz Lasvegasu un beidzot apprecēties oficiāli.