Attiecības
2023. gada 6. novembris, 18:58

"Skaidrs briesmu signāls" - attiecību eksperte iesaka vīrietim šo jautājumu uzdot jau pirmajā tikšanās reizē

Jauns.lv

28 gadus vecā tiktokere Zamarija, kura sevi uzskata par attiecību eksperti, atklāj, kas ir jāpajautā vīrietim pirmajā tikšanās reizē, lai uzreiz saprastu, vai viņš nav pārāk valdonīgs.

Partnera meklēšanu var viegli salīdzināt ar pastaigu pa mīnu lauku, jo randiņos, it īpaši pirmajos, tiešām nav viegli iegūt adekvātu iespaidu par cilvēku, kurš patīk no pirmā acu uzmetiena. Galu galā ikviens var izlikties par ideālu vairākas stundas. Tomēr iepazīšanās eksperte Zamarija apgalvo, ka zina, kā izprast otra cilvēka raksturu jau pašā attiecību sākumā, raksta dailystar.co.uk.

Sociālo mediju satura veidotāja no Kalifornijas ir atklājusi, kāds jautājums var palīdzēt uzreiz pamanīt pārāk kontrolējošu vīrieti. Jau vairāk nekā miljons reižu skatītajā video viņa stāsta, ka daudz ko var uzzināt, pajautājot, kāda ir vīrieša attieksme pret kaķiem. Pēc Zamarijas teiktā, vīrieša atzīšanās, ka viņš ienīst kaķus, ir jāuztver kā ļoti skaidrs briesmu signāls. "Noteikti uzdodiet šo jautājumu jau pirmajā tikšanās reizē. Es domāju: ja vīrietis uz to reaģē īpaši agresīvi un saka, ka ienīst kaķus, tas nozīmē, ka viņš ienīst visu, ko viņš nevar kontrolēt. Un tas ir tā sauktais sarkanais brīdinājuma karogs, briesmu signāls. Tas var nozīmēt, ka viņam pašam ir slimīga tieksme kontrolēt visu un visus un viņam nepatīk nekas, kas ir vismaz kaut cik neparedzams," savu viedokli izskaidro Zamarija.

"Ikvienam ir nācies saskarties ar kādu, kam ļoti nepatīk kaķi, neatkarīgi no iemesliem. Varu apzvērēt, ka šādiem cilvēkiem nepatīk nekas tāds, ko viņi nevar paredzēt un kontrolēt," apliecina tiktokere. Savukārt, ja vīrietis uz jautājumu par kaķiem reaģē neitrāli un saka, ka viņam nav nekas pret kaķiem, tas nozīmē, ka eksāmens ir nokārtots.

Zamarija ir pārliecināta, ka kopumā daudzi vīrieši dod priekšroku suņiem, jo ​​tos ir vieglāk apmācīt, un viņi var ienīst kaķus, jo tos nevar apmācīt. Attiecību un iepazīšanās eksperte aicināja arī savu auditoriju dalīties viedokļos par izklāstīto teoriju. Lūk, komentāri, ko viņa saņēma no TikTok kopienas: “Tā ir patiesība. Man nepatīk kaķi un man ļoti nepatīk situācijas, kuras es nevaru kontrolēt."

"Mans bijušais mēdza runāt par to, cik ļoti viņš ienīst kaķus un bija patiesi valdonīgs."

"Jums jābūt uzmanīgiem ar cilvēkiem, kuriem nepatīk kaķi, nemaz nerunājot par tiem, kam pret tiem ir alerģija." "Mamma man iemācīja neuzticēties cilvēkiem, kuriem nepatīk kaķi." Protams, bija arī sekotāji, kuri atspēkoja Zamarijas teoriju un norādīja, ka tās ir pilnīgas muļķības.