foto: Shutterstock
34 gadus veca sieviete atklāti runā par savām atvaļinājumu dēkām: “Ārzemēs ir citādi, tas neskaitās”
Brīvdienu romāni ir ļoti izplatīta parādība, un tiem ļaujas visdažādākie cilvēki. Tiesa, publiski par to runāt gatavs vien retais.
Attiecības
2023. gada 30. oktobris, 18:10

34 gadus veca sieviete atklāti runā par savām atvaļinājumu dēkām: “Ārzemēs ir citādi, tas neskaitās”

Jauns.lv

34 gadus vecā Džordžija teica, ka nekad nav plānojusi būt neuzticīga savam partnerim mājās, Lielbritānijā. Taču, pēc pašas teiktā, viņai "kaut kas notiek", kad ar draugiem aizbrauc atvaļinājumā uz ārzemēm, raksta izdevums "Mirror".

Droši vien esat dzirdējuši frāzi "Kas notiek Lasvegasā, paliek Lasvegasā". Tieši pēc šādas loģikas vadās arī lielākā daļa cilvēku, kuri atvaļinājumu laikā bez kādiem sirdsapziņas pārmetumiem krāpj savus partnerus. Brīvdienu romāni ir ļoti izplatīta parādība, un tiem ļaujas visdažādākie cilvēki. Tiesa, publiski par to runāt gatavs vien retais. Un viena no šādiem drosminiekiem ir Džordžija, kura jau gadiem ir krāpusi vairākus savus partnerus. Savu uzvārdu gan viņa intervijā ar "Mirror" neatklāj.

Ārzemēs neuzticībai ir citi likumi

Glāzgovā dzīvojošā sieviete savu draugu lokā ir slavena ar to, ka uzskata: atpūšoties ārzemēs, saistībā ar neuzticību valda citi likumi.

"Vienkārši kaut kas ar mani notiek, kad esmu nevis mājās, bet ārzemēs. Es nekrāpju savu partneri katrā atvaļinājumā, bet vairākumā gadījumu gan," atklāta ir sieviete.

Džordžija atceras, ka viss sākās 20 gadu vecumā, kad viņai bija pirmās nopietnās attiecības.

"Mēs ar draudzenēm bijām Grieķijā. Tur es iepazinos ar puisi no viesnīcas, kurā dzīvojām. Viņa draugi un manas draudzenes bijām vienā kompānijā. Tā nu sagadījās, ka tajās brīvdienās mēs ar viņu dažas reizes satuvinājāmies un mums bija intīmas attiecības," saka Džordžija, kura šo netikumu piekopj jau gandrīz 15 gadus. 

Džoržija nav precējusies, taču pēdējos piecus gadus viņai ir pastāvīgas un, no malas raugoties, laimīgas attiecības. Viņa neslēpj, ka kādu dienu gribētu izveidot ģimeni - apprecēties ar savu pašreizējo dzīvesbiedru.

Vai viņa spētu būt viņam uzticīga? Džordžija apgalvo, ka Lielbritānijā, kur viņi dzīvo, patiešām savu partneri nekrāptu. Bet atvaļinājumā ārzemēs "kaut kas notiek".

"Nedomāju, ka ar mani kaut kas nav kārtībā, ka ir kāds galvenais iemesls. Tas vienkārši ir kaut kas, kas notiek, kad es aizbraucu uz citu vietu," spriež sieviete.

Viņa neslēpj - šī pieredze viņai ir kā atmiņas par "vecajiem labajiem laikiem", kad viņa bija īsta ballīšu lauvene un jutās brīva.

"Domāju, ka man ir augsts libido un tas kļūst sevišķi uzskatāmi tad, kad esam brīvdienās. Turklāt gan es, gan manas draudzenes esam pievilcīgas, un mums apkārtējie patiešām izrāda uzmanību," "Mirror" stāsta britiete.   

Viņa gan konkretizē, ka neuzticība ne vienmēr nozīmē seksuālas attiecības. "Dažkārt tas ir bijis nevis sekss, bet tikai vakars ar citu vīrieti. Sarunas, dzērieni, skūpstīšanās."

Par to, ka neuzticību ārzemēs viņa uzskata par mazāku grēku nekā neuzticību mājās, viņa saka: "Es cenšos par to nedomāt. Tajā brīdī esmu tālu, mani neviens nevar "pieķert", tāpēc uzskatu, ka šāda neuzticība nav tas pats, kas savās mājās, savā pilsētā."

Glābtu tikai laulība

Džordžija atzīst, ka nekad neturpina kontaktēties ar vīriešiem, ar kuriem ir krāpusi savu partneri. Tāpat arī viņa nedalās ar saviem privātajiem datiem. Pēc Džordžijas teiktā, daļa šo vīriešu dzīvo "atvērtās attiecībās, tas nozīmē, ka viņu partneres neiebilst, ja viņiem ir intīmas attiecības arī ar citiem cilvēkiem".

"Nedomāju, ka mans dzīvesbiedrs jebkad var uzzināt, ka neesmu bijusi viņam uzticīga. Bet tāpat arī nedomāju, ka viņš varētu krāpt mani," viņa atzīst.

Jautāta, kas viņai liktu nostāties uz tikumības ceļa, Džordžija atbild, ka laulība noteikti būtu lūzuma punkts, pēc kura viņa vairs neatgrieztos pie vecajiem netikumiem.

"Nekādā gadījumā tā neuzvestos, ja būtu precējusies. Jo vēlos bērnus. Tātad kāzas man patiešām palīdzētu," viņa saka izdevumam "Mirror".

Vīrieši ir tolerantāki

Un Džordžija tāda nav vienīgā. Pēc IllicitEncounters.com attiecību un seksa ekspertes Džesikas Leonijas teiktā, atvaļinājuma laikā īslaicīgiem romāniem ļaujas ļoti daudz cilvēku. To veicina apreibinošu dzērienu lietošana un brīvības izjūta. "Ja esat tūkstošiem jūdžu attālumā no sava partnera, neizbēgami rodas pārliecība, ka izspruksiet sveikā. Esot ārzemēs, tālu no ikdienas rūpēm, cilvēki jūtas brīvāki, un tas var veicināt neuzticību. Protams, arī alkohols ir svarīgs faktors."

Precēto pāru iepazīšanās vietnē nesen veikts pētījums, kurā piedalījās 1800 vīriešu, un tajā noskaidrots, ka veseli 77 procenti neuzskata, ka aizraušanās atvaļinājumos var uzskatīt par "īstu neuzticību". Taču šo vīriešu partneres savā viedoklī nebija tik pielaidīgas - tikai 27 procenti uzskatīja, ka "tas neskaitās".