foto: Publicitātes foto
5 veidi, kā iemīlēt savas krūtis un parūpēties par tām
Dzīvesstils
2023. gada 24. oktobris, 10:46

5 veidi, kā iemīlēt savas krūtis un parūpēties par tām

Reklāmas projekts

Rūpes par savām krūtīm pozitīvi ietekmē ne tikai veselību un izskatu, bet arī vairo pašpārliecinātību un labsajūtu.

Krūšu lielums un izskats sievietēm nereti ir jūtīgs jautājums, tāpēc oktobrī – Krūšu veselības mēnesī – vērts atcerēties, ka veselas, skaistas krūtis sastopamas visdažādākajos izmēros un formās. Svarīgi tās iepazīt, pieņemt, izbaudīt, kopt un lutināt. Kā? Ieteikumos dalās SexyStyle eksperti.

Izvēlies īsto apakšveļu

Pievilcīga apakšveļa nav domāta tikai, lai savaldzinātu citus, bet arī lai ikdienā uzlabot noskaņojumu un pašapziņu pašai valkātājai. 
Pārliecinies, ka krūšturis ērti balsta krūtis, nespiež, nerīvējas un nerada nepatīkamas sajūtas. Ikdienā apakšveļa ar platām lencītēm var uzlabot komfortu, it īpaši, ja esi apveltīta ar kuplākām krūtīm. Sportojot, izvēlies konkrētajai fiziskajai aktivitātei piemērotu piegulošu sporta krūšturi, kas nodrošina komfortu un optimālu kustību brīvību treniņos. Pikantus mirkļus spilgtākus iekrāsos izmeklēts erotiskās veļas komplekts.

Parūpējies par maigo ādu

Līdzīgi kā sejas āda, krūšu āda ir īpaši plāna un jutīga, un tā ir pelnījusi saudzīgu kopšanu un rūpes. Izvēlies maigas ziepes vai dušas želeju un pēc tam palutini ar mitrinošu ķermeņa kopšanas līdzekli, vai ar tieši krūšu ādai radītu nostiprinošu krēmu vai masku. Izvairies no līdzekļiem ar pārlieku spēcīgām smaržvielām un kairinošām sastāvdaļām!

Krūšu audus ietekmē dažādas norises sievietes dzīvē – pieņemšanās svarā, tā zaudēšana, grūtniecība, menstruālais cikls, tāpēc kopjošā līdzekļa uzklāšanu vērtīgi apvienot ar asinsriti un limfas cirkulāciju uzlabojošu pašmasāžu, kas turklāt ļaus labāk iepazīt savu ķermeni.


Ļaujies baudai


Krūtis ir erogēnā zona un to iesaistīšana intīmajās rotaļās var sniegt patiesi baudpilnus mirkļus.

Sajūtu paspilgtināšanai radīta virkne krūšu rotaļlietu, erotisko aksesuāru un intīmās kosmētikas. Krūšu sūknīši veicina asinscirkulāciju un ar vakuuma palīdzību palīdz krūtīm piebriest, un padara tās jutīgākas, savukārt krūšu klipši ļauj spēlēties ar maigākām un spēcīgākām sajūtām. Tomēr ne visas sievietes izbauda vienādus glāstus. Izzini savu ķermeni, nebaidies pieskarties sev, saproti, kas uzbudina tieši tevi un dari to zināmu partnerim! Noderēs Emilijas Nagoskas grāmata «Mīli, kāda esi» – lielisks palīgrīks sevis iepazīšanai.

Ieplāno pašpārbaudes

Vismaz reizi mēnesī ikviena sieviete ir aicināta rezervēt desmit minūtes krūšu  pašpārbaudei! Ieplāno to vienā un tajā pašā laikā, ieteicams – dažas dienas pēc mēnešreizēm, tas ļaus kārtīgi iepazīt savu krūšu struktūru, novērtēt, kā tās parasti izskatās un jūtas, kā arī laicīgi pamanīt izmaiņas, ja tādas rodas.

Sataustot ko neparastu, nevajadzētu uzreiz satraukties, bet gan aiziet pie ārsta – sava miera un drošības dēļ. Ja ieplānotais datums jau paskrējis garām, labāk to veikt vēlāk, nekā izlaist. Šis ikmēneša rituāls ir ērts un ātrs veids, kā parūpēties par sevi un pārliecināties, ka viss ir kārtībā.

Krūtis ir tik dažādas, cik sievietes pašas. Iemīli savējās!

Katrai sievietei krūtis ir citādākas – tās var būt līdzīgas, bet ne vienādas. Cilvēka ķermenis nav pilnīgi simetrisks, tāpēc ir pavisam normāli, ja viena krūts ir lielāka, otra – mazāka. Arī krūtsgalu izmērs, krāsa un forma katrai no mums atšķiras. Nav viena veida, kā sievietei un viņas krūtīm būtu jāizskatās, taču sava ķermeņa pieņemšana un iemīlēšana ir patiesi atbrīvojoša pieredze.