foto: Simone Comi/ipa-agency.net/Shutterstock/ Vida Press
Šārona Stouna pastāstījusi par pārdzīvotā insulta sekām un invaliditāti
Šārona Stouna šā gada 22. septembrī, apmeklējot Milānas modes nedēļu Itālijā.
Dzīvesstils
2023. gada 12. oktobris, 15:55

Šārona Stouna pastāstījusi par pārdzīvotā insulta sekām un invaliditāti

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Šārona Stouna atklājusi plašākai sabiedrībai līdz šim vēl nezināmus faktus par savu slimību. Kino zvaigzne pastāstījusi par ierobežojumiem, kuru dēļ režisori atsakās ar viņu strādāt.

Filmas “Pamatinstinkts” zvaigzne 43 gadu vecumā bija spiesta ieturēt pauzi kino karjerā. 2001. gadā Šārona pārcieta insultu, kā dēļ bija spiesta slimnīcā pavadīt deviņas dienas. Ārstiem izdevās glābt Holivudas zvaigzni, lai gan viņas izredzes izdzīvot bijušas tikai viens procents.

Slimības rezultātā Stouna zaudēja ne tikai karjeru, bet arī ģimeni. Trīs gadus vēlāk viņas vīrs Fils Bronšteins iesniedza šķiršanās prasību un paņēma pie sevis viņu audžudēlu Roanu. Mākslinieces draugi un kolēģi pārstāja viņai zvanīt. Tobrīd Šāronu atbalstīja tikai viens cilvēks.

Šārona Stouna ar dēlu Roanu 2021. gadā

gallery icon

“Tēvs bija man blakus, tas arī viss. Es pazaudēju visu: visu savu naudu, aizbildniecību pār bērnu, karjeru. Es zaudēju visu to, kas padara tevi par tādu cilvēku, kāds esi, un kas ir tava dzīves būtība. Patiesībā lielāko daļu es tā arī neatguvu. Taču sasniedzu punktu, kad mani viss apmierina, kad sapratu, ka man ar to pietiek,” atzinās Stouna.

Aktrisei bija nepieciešami septiņi gadi, lai atgūtos pēc slimības. Šārona pastāstīja, kā rehabilitācijas sākumposmā viņai bija atmiņas traucējumi, stostīšanās un neskaidra redze. Pēc Stounas teiktā, viņai tagad ir invaliditāte un viņa reti tiek aicināta filmēties.

90. gadu seksa simbols Šārona Stouna kino un dzīvē

gallery icon

Insulta seku dēļ četru bērnu māte ir spiesta ievērot stingru miega režīmu. “Man ir vajadzīgas astoņas stundas nepārtraukta miega, lai smadzenēm paredzētās zāles iedarbotos un man nerastos krampji. Tā kā man ir invaliditāte, tā dēļ mani bieži neņem darbā. Ar to esmu saskārusies pēdējo 22 gadu garumā, un tagad es par to runāju atklāti,” žurnāls “People” citē Šāronas Stounas teikto.

Par spīti veselības likstām “Zelta globusa” laureāte ir lieliskā fiziskajā formā. 65 gadus vecā skatuves māksliniece nesen piedalījusies provokatīvā fotosesijā. Viņa kļuvusi par žurnāla “Puss Puss Magazine” jaunākā numura galveno varoni.

Stilisti Stounai piemeklējuši pārdrošu tēlu. Aktrise kamerai pozēja, ģērbusies baltā kreklā, tīkliņzeķubiksēs un augstpapēžu kurpēs, taču no svārkiem atteicās. Šārona apsēdās uz galda un parādīja savas skaistās slaidās kājas.

Šārona Stouna ar dēliem Beverlihilsā

gallery icon

Šāronas Stounas pārvērtības ar kleitu Kannu kinofestivālā

gallery icon