foto: Steve Eichner/Shutterstock for Hamptons Film Festival/ Vida Press
Aleks un Hilarija Boldvini iziet sabiedrībā ar visiem septiņiem bērniem. Aplūkojiet burvīgo foto
Aleks un Hilarija Boldvini ar visiem septiņiem kopīgajiem bērniem.
Bērni
2023. gada 10. oktobris, 07:00

Aleks un Hilarija Boldvini iziet sabiedrībā ar visiem septiņiem bērniem. Aplūkojiet burvīgo foto

Jauns.lv

Hemtponas starptautisko filmu festivālu Ņujorkā aktieris Aleks Boldvins apmeklēja ļoti ģimeniski. Uz svinīgo pieņemšanu viņš ieradās kopā ar sievu jogas treneri Hilariju Boldvinu un visiem septiņiem abu kopīgajiem bērniem.

Lai gan Hilarija Boldvina sociālajos tīklos regulāri stāsta par ģimeni un publisko sirsnīgas bildes, kur redzama kopā ar vīru un bērniem, prestižu ar kino saistītu pasākumu visi kopā līdz šim vēl nebija apmeklējuši.

65 gadus vecais Aleks Boldvins uz festivāla pieņemšanu ieradās kopā ar sievu Hilariju (39) un visiem septiņiem abu kopīgajiem bērniem – meitām Karmenu Gabrielu (10), Mariju Lūsiju Viktoriju (2) un Ilāriju Katalīnu Airīnu (1), kā arī dēliem Rafaelu Tomasu (8), Leonardo Anhelu Čārlzu (7), Romeo Alehandro Deividu (5) un Eduardo Pao Lūkasu (3).

foto: Steve Eichner/Shutterstock for Hamptons Film Festival/ Vida Press
Boldvinu ģimene.

Ģimene labprāt pozēja fotogrāfijām, Hilarijai turot jaunāko atvasi uz rokām, bet pārējie bērni stāvēja līdzās mammai un tētim.

Hemptonas starptautiskā filmu festivāla apmeklējums sekojis īsi pēc tam, kad Hilarija soctīklos padalījās ar jaunāko fotogrāfiju ar saviem trim dēliem Rafaelu, Leonardo un Romeo un pastāstīja, ka viņa nekad nevar pilnvērtīgi izgulēties visu nakti.

“Šie trīs zēni ir mežonīgi!” – viņa ierakstīja komentārā pie attēla. 

“Varat iedomāties, ka ar 7 bērniem pilnvērtīgi izgulēties pa nakti iespējams ārkārtīgi reti… vai nekad, ja godīgi (emocijzīme ar smaidiņu). Es cenšos panākt, lai bērni visu nakti nogulētu savās gultās.”

Aleka un Hilarijas Boldvinu ģimene Ņujorkā 2022. gada pavasarī

gallery icon

Viņa sīki pastāstījusi par gulētiešanas kārtību, atklājot, ka izmanto monitoru, lai no savas istabas sarunātos ar bērniem, ja kādam naktī paliek bail.

“Šobrīd es apvienoju īpašu modinātāju, kas maina krāsas, kad iestājas rīts, monitoru, caur kuru varu parunāt ar bērniem, ja viņiem vajag mani, lai nomierinātu naktī, un veco labo zvaigznīšu tabulu ar balvām noslēgumā.”

Aktiera Aleka Boldvina sieva Hilarija ar bērniem

Aleks Boldvins un Hilarija Tomase apprecējās 2012. gada 30. jūnijā Ņujorkā. Ģimenē jau aug divi bērni – meita Karmena (dzimusi ...

gallery icon

Noslēgumā Hilarija saviem sekotājiem lūdza ieteikt kaut ko no savas pieredzes, kā viņi panāk, lai bērni visu nakti mierīgi gulētu. “Man vienmēr patīk dzirdēt, kas jums darbojas un kas nē… Vai ir kāds gudrs ieteikums?”