Jaunums BENU Aptiekās – Skineffect kosmētika veselai un skaistai ādai!
Skaistums
2023. gada 29. septembris, 16:05

Jaunums BENU Aptiekās – Skineffect kosmētika veselai un skaistai ādai!

Reklāmas projekts

Jaunais Skineffect zīmols tika izstrādāts atbilstoši farmācijas standartiem un ir piemērots visiem ādas tipiem. Šie kosmētikas produkti ir ražoti no uzticamām sastāvdaļām, kas mērķtiecīgi iedarbojas uz galvenajām ādas problēmām, nodrošinot kvalitatīvus ādas kopšanas risinājumus. BENU Aptiekas kosmētikas speciāliste Marina Kigitoviča stāsta par Skineffect kosmētikas sastāvdaļām un to iedarbību.

Skineffect stāsts aizsākās aptiekā, rūpējoties par klientu interesēm un uzklausot viņu vēlmes, kā rezultātā tika radīta efektīva ādas kopšanas kosmētikas līnija ar modernākajām sastāvdaļām. Farmaceiti, kas ir zīmola “balss”, tika iesaistīti šo sastāvdaļu atlasē un produktu klāsta izstrādē. Tāpēc katrs Skineffect ādas kopšanas līdzeklis ir daļa no apņemšanās veidot tīrus un efektīvus kosmētikas produktus, izmantojot zinātnē balstītu dabīgu sastāvdaļu kompleksu. Katrs produkts ir dermatoloģiski pārbaudīts, piemērots vegāniem un ražots atbilstoši drošības standartiem kvalitatīvai ādas kopšanai. 

Izvēlies no divām kosmētikas līnijām

BENU Aptiekas klāstā ir pieejamas divas ekskluzīvas Skineffect kosmētikas līnijas – Essential Daily un Expert.

Essential Daily kosmētika ieteicama cilvēkiem ar normālu un sausu ādu. Šīs līnijas produkti ir bagātināti ar dabīgu kopjošu kompleksu, kura sastāvā ir augstvērtīgas eļļas, kas palīdzēs atjaunot ādas dabisko barjeru. Līnijā ietilpst barojoši un mitrinoši krēmi sejas un ķermeņa ādai, dušas eļļa un krēms, kā arī barojošs krēms rokām, kājām un nagiem. BENU Aptiekas kosmētikas speciāliste Marina Kigitoviča stāsta, ka šī kosmētikas līnija ir īpaši piemērota ikdienas ādas kopšanai, kas nodrošinās ādai pamatvajadzības: mitrināšanu, barošanu un aizsardzību. Tā kā šo kosmētikas  produktu formulas ir izstrādājuši farmaceiti, visas sastāvdaļas ir rūpīgi piemeklētas un drošas lietošanā. Sastāvdaļu pamatā ir aukstā spieduma kopjošās eļļas: 

•    vīnogu kauliņu eļļa reģenerē un mitrina ādu;
•    saldo mandeļu eļļa uzlabo elastību un baro ādu;
•    olīveļļa ir A un E vitamīna avots, tā mīkstina un aizsarga pret brīvajiem radikāļiem;
•    avokado eļļa pazīstama ar savu pretiekaisuma un pretpigmentācijas iedarbību.

Expert kosmētikas līnijā ietilpst barojošs sejas krēms un ķermeņa pieniņš, intīmās higiēnas mazgāšanas līdzeklis, roku un kāju krēmi ar urea, kā arī šampūni cīņai pret blaugznām un matu izkrišanu. Šīs līnijas produkti bagātīgi satur aktīvās sastāvdaļas, kas palīdz risināt bieži sastopamas ādas problēmas. Tie ir radīti, iedvesmojoties no ārstnieciskas, profesionālas ādas kopšanas, kam uzticas un ko iesaka farmaceiti. 

Skineffect Expert līnija ir piemērota prasīgākai ādai, stāsta kosmētikas speciāliste M. Kigitoviča. Dažkārt, mainoties sezonām vai kādu citu apstākļu dēļ, āda kļūst pārmērīgi sausa, jutīga, uz galvas ādas parādās blaugznas vai pat pastiprinās matu izkrišana. Šādā gadījumā nāks palīgā Skineffect Expert līnija, kuras formulas ir efektīvākas iedarbīgākas un papildinātas ar aktīvākām, iedarbīgākām sastāvdaļām, piemēram:

•    niacinamīdu – pazīstams arī kā B3 vitamīns, kas atjauno ādu un uzlabo ādas barjeras funkciju;
•    hialuronskābi – tā mitrina un aizsargā pret mitruma zudumu;
•    pantenolu – tas nomierina un sniedz ādai komfortu.

Kosmētikas speciāliste uzsver, ka šī būs viegli saprotama un efektīva ādas kopšana ikvienam. Turklāt visi Skineffect līnijas produkti nesatur parabēnus un minerāleļļas un ir piemēroti vegāniem. Šo kosmētiku noteikti novērtēs dabīgo produktu cienītāji.

Meklē jauno kosmētiku BENU Aptiekās!

Meklē jaunos Skineffect kosmētiskos produktus visās BENU Aptiekās un BENU e-Aptiekā. Izmanto īpašos Skaistuma dienu piedāvājumus BENU Aptiekās klātienē un visu oktobri trešdienās un ceturtdienās iegādājies Skineffect ar 30 % atlaidi! Par piemērotāko izvēli jautā aptiekās – BENU Aptiekas zinošie farmaceiti un kosmētikas speciālisti palīdzēs izvēlēties piemērotākos produktus! 

Izmanto īpašās BENU Aptiekas atlaides un parūpējies par savu ādu ik dienas!