foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Kā "stilīgākā Eiropas karaļnama pārstāve" reaģē uz viltus ziņām par interviju?
Beartriče Boromeo.
Dzīvesstils
2023. gada 15. septembris, 07:00

Kā "stilīgākā Eiropas karaļnama pārstāve" reaģē uz viltus ziņām par interviju?

Jauns.lv

Itāļu modele, režisore un Monako karaliskās ģimenes pārstāve Beatriče Boromeo paziņojusi, ka nav sniegusi interviju žurnālam “Hola”, pretēji tam, kā to izreklamējis preses izdevums.

Sociālajos tīklos daloties ar fotogrāfijām, kur viņa redzama uz žurnāla “Hola” vāka, Beatriče Boromeo raksta: “Es arī nevaru vien sagaidīt, kad varēšu izlasīt, kas tur ir, jo neesmu sniegusi interviju izdevumam “Hola”.”

Vēlāk gan Beatriče ierakstu papildinājusi, sakot, ka tā izskatās sena intervija, kura bez saskaņošanas ar viņu pārdota tālāk un žurnāls “Hola” to tagad publicējis, pasniedzot kā “nos habla” jeb “sarunājas ar mums”.

Beatriče vislabāk pazīstama kā “Netflix” dokumentālā seriāla “The King Who Never Was” (“Karalis, kurš nekad nebija”) režisore.

Britu žurnāls “Tatler” pirms diviem gadiem nosauca Beatriči Boromeo par “stilīgāko Eiropas karaļnama pārstāvi”, kura šajā sarakstā apsteidza pat Velsas princesi Ketrīnu, Spānijas karalieni Letīciju un Nīderlandes karalieni Maksimu, kuras visā pasaulē tiek uzskatītas par stila ikonām.

foto: Laurent Vu/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Beatriče Boromeo, apmeklējot Parīzes augstās modes nedēļu šā gada jūlijā.

38 gadus vecā Beatriče ir precējusies ar Pjēru Kaziragi, kurš ir Hanoveres princeses Karolīnas jaunākais bērns un Monako princeses Greisas Kellijas mazdēls.

Bijusī itāliešu žurnāliste un modele uzņēmusi “Netflix” dokumentālo filmu par skandalozo slepkavības lietu, kurā iesaistīts Itālijas troņmantnieks Savojas princis Viktors Emanuels (86).

foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM/Shutterstock/ Vida Press
Beatriče Boromeo Kannu kinofestivālā 2023. gada maijā.

Beatriče Boromeo ir dzimusi itāliešu aristokrātu ģimenē, bet pēc kāzām ar Pjēru Kaziragi no Monako kļuvusi par pilntiesīgu Grimaldi dinastijas pārstāvi.

Beatriče un Pjērs civilā ceremonijā salaulājās 2015. gada 25. jūlijā Monako prinča pilī, bet 1. augustā sarīkoja reliģiozu ceremoniju līgavas dzimtajā Itālijā. Pāra pirmais dēls pasaulē nāca 2017. gada februārī, bet otrs dēls piedzima 2018. gada maijā.

Beatriče Boromeo-Kaziragi no Monako

gallery icon