Iemīlēties šādā vīrietī ir viegli... Daži iemesli, kāpēc sievietes precas ar gejiem
foto: Shutterstock
Daudzi geji lielu uzmanību veltī savam izskatam un personības attīstībai: ir kopti, gudri, pieklājīgi, sportiski, stilīgi ģērbušies, iejūtīgi – tā ka iemīlēties šādos puišos ir pavisam viegli. Un atklāsme par vīra patiesajām interesēm var nākt pēc 2, 5, 20 vai pat 40 gadiem laulībā.
Attiecības

Iemīlēties šādā vīrietī ir viegli... Daži iemesli, kāpēc sievietes precas ar gejiem

Jauns.lv

Nav noslēpums - bieži vien homoseksuāli vīrieši, labi zinot savu orientāciju, tomēr apprecas ar sievietēm. Iemesli tam var būt visdažādākie – vēlme sabiedrības acīs izskatīties „pareizam” un „normālam”, vēlēšanās attaisnot vecāku un radinieku cerības, reizēm gluži cilvēciska vēlme tikt pie pašam saviem pēcnācējiem. Taču – uz ko cer sievietes, teikdamas jāvārdu vīrietim, kuru patiesībā interesē sava dzimuma cilvēki?

Iemīlēties šādā vīrietī ir viegli... Daži iemesli,...

Lūk, 10 populārākie iemesli, kāpēc sievietes precas ar gejiem.

1. Viņas vienkārši nezina par vīra orientāciju

Lielākā daļa sieviešu, kuras pieņem vīrieša bildinājumu, vienkārši nezina un pat nenojauš, ka mīļotais ir homoseksuāls. Daudzi geji lielu uzmanību veltī savam izskatam un personības attīstībai: ir kopti, gudri, pieklājīgi, sportiski, stilīgi ģērbušies, iejūtīgi – tā ka iemīlēties šādos puišos ir pavisam viegli. Un atklāsme par vīra patiesajām interesēm var nākt pēc 2, 5, 20 vai pat 40 gadiem laulībā. Jā, tieši tā - laulībā, kas pavadīta kopā ar cilvēku, par kuru ir pārliecība, ka pazīsti viņu līdz pēdējai vīlītei. Parasti pēc tam, kad vīrs vairs nespēj izturēt slēpšanos un atklājas viņa patiesā orientācija, šādas laulības izjūk.

2. Viņa pati ir homoseksuāla

Geja laulības ar lesbieti ir perfekts veids, ja sabiedrības acīs ir vēlme tēlot heteroseksuālu ģimenīti.

3. Viņa protestē pret laulību kā tādu

Vusteras universitātē (Lielbritānijā) divi studenti – heteroseksuāla meitene un homoseksuāls puisis – apprecējās, atklāti paziņojot, ka dara to mākslas performances, nevis mīlestības jūtu dēļ.

4. Viņa cer, ka šis vīrietis mainīsies

Jā, daudzas dāmas patiešām domā, ka maigas sievietes rokas spēs gejus „izārstēt”. Un bieži vien arī vīrieši geji, kuri nespēj iekšēji sadzīvot ar savu netradicionālo seksuālo orientāciju, cer, ka laulība ar superīgu, mīļu sievieti viņu padarīs par „pareizi orientētu”. Nu, varbūt ne uzreiz, bet pēc kāda laika. Līdzjūtīgas un izpalīdzīgas sievietes labprāt uzņemas glābēju lomu, taču, pēc speciālistu teiktā, agrāk vai vēlāk piedzīvo sāpīgu vilšanos.

5. Bēgšana no vientulības

Vientuļas dāmas, kad sasniegušas zināmu vecumu, piekrīt apprecēties ar gejiem vienkārši tāpēc, lai viņām dzīvē būtu kāds cilvēks blakus. Viņas ir nogurušas no vientulības un, sniedzot pajumti un savu roku kādam jaunam gejam, viņas iegūst gan draugu, gan precētas sievietes statusu sabiedrības acīs.

6. Viņu vilina bagātība un slava

Sieviete var apprecēties ar geju arī vēsa aprēķina dēļ - jo īpaši tas attiecas uz biznesa vidi un mākslas pasaules pārstāvjiem. Nauda un karjeras iespējas viņām šajā gadījumā ir svarīgākas nekā mīlestība.

7. Precas aiz izmisuma, jo jūtas neglīta

Vāja rakstura sievietes ar kompleksiem un zemu pašapziņu bieži vien jūtas nepievilcīgas, jo nesaņem kāroto uzmanību no pretējā dzimuma pārstāvjiem. Viņas vairs necer, ka jebkad dzīvē spēs nodibināt ģimeni un atrast mīlošu un mīlamu cilvēku, tāpēc apprecas ar pirmo pretimnācēju, kurš kaut kādu iemeslu dēļ viņai to piedāvā.

8. Meklē labāko draugu

„Sievišķīgs gejs – tas ir visu sieviešu sapnis. Kopā ar viņu var iet iepirkties, apspriest modi, skaistumu, romantiskas filmas, sirdslietas – ko tik vēlies,” reizēm priecājas sievietes. Daudzām daiļā dzimuma pārstāvēm patiešām ir vieglāk izveidot emocionālas attiecības ar gejiem – viņi nav tik agresīvi un ir daudz iejūtīgāki nekā vīrieši ar tradicionālu seksuālu orientāciju.

9. Izvairās no seksa

Dažkārt sievietes zemapziņā meklē partneri, kurš nav seksuāli ļoti aktīvs. Kādu bērnības traumu vai audzināšanas dēļ viņas izvairās no dzimumakta, taču ne no komunikācijas, tāpēc neapzināti vai apzināti par saviem partneriem izvēlas gejus vai biseksuāļus.

10. Praktiski apsvērumi

Laulībai ar geju var būt  tie paši iemesli, kas jebkurai fiktīvai laulībai. Un bieži vien tas ir - imigrācija. Lai varētu dzīvot vēlamajā valstī vai saņemtu citas sociāla rakstura priekšrocības, cilvēki nolemj apprecēties, kaut gan kopīgu nākotni nemaz neplāno.