1. septembra dāvanas topošajām studentēm
Dzīvesstils
2023. gada 29. augusts, 16:59

1. septembra dāvanas topošajām studentēm

Reklāmas projekts

Pirmā bērnudārza diena, pirmā skolas diena un nu jau klāt pirmā koledžas vai augstskolas diena. Katrs jauns sākums ir satraukuma un neziņas pilns, taču tas nenoliedzami vijas arī ar prieku un sajūsmu.

Studiju laikā prāts ir aizņemts ar mācībām,  sabiedrisko dzīvi un jaunās pieredzes baudīšanu. Tāpēc divtik svarīgi ir atgādināt topošajai studentei, cik svarīgi ir izbaudīt laiku sev. Iepriecini ar dāvanu komplektu no STENDERS, ļaujot parūpēties par savu labsajūtu, izbaudot mierpilnus vannas vai ķermeņa kopšanas rituālus, agriem rītiem vai vēliem vakariem. 

STENDERS dāvanu komplekti

Ja esi nolēmis iepriecināt dāmu ar pārdomātu un rūpīgi izmeklētu dāvanu, taču nezini, kas tieši viņai noderēs, STENDERS dāvanu komplekts var būt piemērota izvēle. Dāvanu komplekti ir lieliska dāvana sievietei dzimšanas dienā un citos īpašos gadījumos. Komplektos apvienoti kosmētikas produkti, kas viens otru papildina gan aromāta, gan funkcionalitātes ziņā. Turklāt dāvanas izvēlei ne vienmēr jābūt ilgam un izaicinošam procesam. 

Ja apsver iespēju studenti iepriecināt ar dāvanu komplektu, kurā iespējams atrast kvalitatīvus un funkcionālus produktus ķermeņa kopšanai, tad labi, ja būtu informēts par to, vai jaunajā dzīvesvietā  viņai ir pieejama vanna vai duša, lai izvairītos uzdāvinātā ko tādu, ko nav iespējams izmantot. Apdomā, kāds aromāts jaunajai dāmai varētu patikt un piestāvēt vislabāk – maigs, romantisks, nomierinošs? Vai varbūt enerģisks un atsvaidzinošs? Tas palīdzēs atrast labākās dāvanas idejas.

Dāvanu komplekts matiem

Veselīga galvas āda ir veselīgu matu pamats. Lai topošā studente varētu izbaudīt pilnvērtīgu matu kopšanas rituālu, izvēlies vienu no diviem matu kopšanas komplektiem. Dāvanas komplektā ietilpst matu un skalpa skrubis-šampūns un matu maska. Putojošais šampūns-skrubis papildināts ar dabisko skrubentu. Tas nodrošina maigu galvas ādas attīrīšanu, bet maska mitrina un baro matus.

Viens no komplektiem – “Ingvera spēks” – ar uzmundrinošo un atsvaidzinošo ingvera un citrona aromātu dod enerģiju visai dienai. Tā sastāvā atrodams dabiskais skrubents jūras sāls. Dāvanu komplekts “Melno dūņu mirdzums” apvieno matu skrubi-šampūnu ar dabisko skrubentu ogli un nogludinošu matu masku. 

Sejas kopšanas komplekts

Dāvanas, kas ļauj sevi palutināt un parūpēties par savu ādu, iepriecinās vienmēr. Īpaši brīžos, kad pašai par to nav laika aizdomāties. Dāvanu komplekts “Starojošā” radīts, lai katra dāma mājās varētu iegūt SPA salona cienīgu sejas procedūru. Komplektā ietilpst sejas maska, kuras sastāvā apvienoti attīrošie māli un dūņas. Tie ar savu dabisko iedarbību spēj atjaunot ādas labsajūtu un atgriež tās svaigumu. Maska bagātināta ar vērtīgo aļģu ekstraktu. Tas ādu padara īpaši maigu un zīdainu. 

Lai sejas procedūras veikšana būtu ērtāka un vieglāka, komplektā pievienots maskas aplikators un kosmētikas noņemšanas spilventiņš. Tas viss ielikts kokvilnas auduma maisiņā, lai sejas kopšanas produktu uzglabāšana būtu ērtāka.

Ķermeņa kopšanas kosmētikas komplekti

STENDERS iemīļotākie dāvanu komplekti ir tie, kuros apvienoti ķermeņa kopšanas kosmētikas produkti dušai un vannai. Dāvanu komplekti ar maigo un romantisko rožu aromātu noderēs gan ikdienā, gan nesteidzīgiem vannas rituāliem brīvdienu rītos. Karaliskās rozes skaistums un ziemeļnieciskās dabas spēks ļauj izbaudīt katru pieskārienu. 

“Putu roze” noderēs dāmai, kura iecienījusi vannas rituālus. Tajā iekļautas vannas putas un ar rokām darināta sirds formas vannas bumba. Komplekts “Maigā roze” radīts ķermeņa kopšanas procedūrām – sāls skrubis ar šī sviestu, gaisīgais dušas zefīrs, ar rokām darinātas ziepes un vannas bumba. Dāvanas ir rūpīgi iesaiņotas un gatavas dāvināšanai.

Saņemt dāvanas dzimšanas dienā vai dāvanas vārda dienā ir patīkami, taču ļoti pierasts. Negaidīta dāvana pārsteigs un no sirds iepriecinās topošo studenti viņas jaunajā dzīves posmā. 

Tēmas