foto: Shutterstock
Astrologs nosaucis jūlija galvenos veiksminiekus: tādi ir tikai pieci
Venēra paliks Lauvas zīmē, tāpēc viņiem veiksies vispirms./Ilustratīvs attēls.
Cita pasaule
2023. gada 27. jūnijs, 13:23

Astrologs nosaucis jūlija galvenos veiksminiekus: tādi ir tikai pieci

Jauns.lv

Astrologs pastāstījis, kam jūlijs nesīs prieku un laimi. Šo zodiaka zīmju pārstāvji var īstenot savus sapņus un sasniegt nopietnus mērķus. Pārbaudi, vai esi šajā sarakstā!

Lauva

Venēra paliks Lauvas zīmē, tāpēc viņiem veiksies vispirms. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir vērts pievērst uzmanību mīlas frontei, kā arī izrādīt iniciatīvu. Kopumā viņus sagaida visdažādākie labi notikumi. Nenāks par ļaunu arī doties atvaļinājumā.

Dvīņi

Ja Dvīņi pārskatīs vecās problēmas, tad jūlijā būs zirgā. Viņus gaida virzība karjeras plānā, var organizēt jaunu lietu, paplašināt iesākto. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir visas iespējas gūt milzīgus panākumus.

Jaunava

Jaunavām īpaši veiksies darba ziņā. Pēc 10. datuma viņu mājās ienāks Marss, tāpēc viņiem būs spēka pārpilnība. Pateicoties savai aktivitātei, viņi droši var sākt sportot. Turklāt viņi var panākt virzību darbā un pat vadīt kolektīvu.

Skorpions un Strēlnieks

"Plus" zīmē vēl būs arī Skorpions. Skorpioniem jābūt neatlaidīgākiem, tad viņus gaida liela laime. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji dosies tālos braucienos un ceļojumos. Tas pats attiecas uz Strēlniekiem, intervijā UNIAN sacīja astrologs Vlads Ross.