foto: Shutterstock
Labvēlīgs laiks sākt ko jaunu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 8.05. līdz 14.05.
Dzīvesstils
2023. gada 8. maijs, 10:51

Labvēlīgs laiks sākt ko jaunu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 8.05. līdz 14.05.

Jauns.lv

Ieskaties, kas tev šonedēļ rakstīts zvaigznēs.

AUNS

Emocionāli piesātināts laiks. Enerģijas un gribasspēka pietiks, lai tiktu galā ar lielu darba apjomu. Ja kaut kas nenotiek, kā iecerēts, neraizējies. Uzdrīksties domāt un rīkoties ārpus paša pasludinātajiem rāmjiem. Netradicionālas, novatoriskas aktivitātes vainagoties ar negaidītiem ienākumiem vai kādiem citiem taustāmiem labumiem. Tā būs lieliska pieredze, kas paplašinās redzesloku un bagātinās tavu garīgo pasauli.

VĒRSIS

Panākumi darbā būs atkarīgi no spējas darboties individuāli un paļauties uz saviem spēkiem. Realizē savas ieceres, kamēr nav uzradušies konkurenti. Ja vien būsi gana pacietīgs un vajadzīgajā brīdī spēsi aizstāvēt savas intereses, par panākumiem sūdzēties nevajadzēs. Problēmas risini radoši, negaidi neko no citiem, pats esi ideju ģenerators.

DVĪŅI

Seko līdzi tam, lai saņemtu visu nepieciešamo informāciju un zinātu visu, kas tev svarīgs. Tas palīdzēs izvairīties no nepatikšanām darbā, un vismaz uz kādu brīdi neatrisinātās problēmas atvirzīt otrajā plānā. Veidojot jaunas attiecības, pārlieku neaizraujies, ņem vērā iepriekšējās attiecībās gūto pieredzi. Pārmērīga emocionalitāte traucēs normālai komunikācijai.

VĒZIS

Esi atraktīvs un piestrādā pie pašreklāmas. Aktīvi iesaistoties sabiedriskajā dzīvē, būs lielākas iespējas iepazīt interesantus, ar plašu redzesloku apveltītus ļaudis. Darbojoties komandā, būs lielākas iespēja parādīt savas spējas un dot vērtīgu ieguldījumu kopīga mērķa īstenošanā. No visām grūtībām atradīsi izeju, ja vien būsi pārliecināts par sevi, nezaudēsi optimismu un cīņassparu.

LAUVA

Lai rastu vietu kaut kam jaunam, vispirms atbrīvojies no vecā un nelietderīgā, maini domāšanu, attieksmi. Esi gatavs atteikties no paradumiem, kas traucē pilnvērtīgi izmantot piedāvātās iespējas. Seko līdzi sava veikuma kvalitātei un, cik vien iespējams, izvairies no neuzmanības kļūdām. Kolektīva saliedēšanai par labu nāks kāds kopīgs pasākums vai brauciens.

JAUNAVA

Esi gatavs nelieliem kompromisiem. Ja neturēsi sevi rāmjos, izraisīsi muļķīgus strīdus, kas traucēs veiksmīgi tikt galā ar sadzīviskām nebūšanām. Pievēršoties ikdienišķām lietām, centies nepazaudēt iepriekš panākto saskaņu, atbalsti draugu piedāvātās idejas. Apstākļi būs piemēroti gan senu attiecību pārskatīšanai, gan jaunu veidošanai, vari meklēt partnerus biznesam vai kopdzīvei.

SVARI

Nebaidies no liela darba apjoma – ja ar kaut ko netiksi galā, tev palīdzēs. Galvenais, neļaujies haotiskai rīcībai. Atbalsts un mīlestība, ko saņemsi no mīļotā cilvēka, vairos drošības un miera sajūtu. Ja arī būs kādas domstarpības ar dzīves draugu, vecākiem vai bērniem, tās ātri izdosies novērst. Priekšroku dod praktiskiem, ātri īstenojamiem risinājumiem.

SKORPIONS

Kāda ne visai ticama fantāzija var izrādīties noderīga brīdī, kad nav skaidrs kā izkļūt no divdomīgām situācijām. Piesardzīgs esi attiecībās ar tuviniekiem – tava iedomība var kādu sāpīgi aizskart. Piemērots laiks lietišķām sarunām, diskusijām, atbalsta meklējumiem un sadarbības uzsākšanai, līgumu slēgšanai. Iepazīstoties neizdari pārsteidzīgus secinājumus, pirmais iespaids par cilvēku var izrādīties aplams.

STRĒLNIEKS

Attiecībās daudz kas būs atkarīgs no komunikācijas – runā, dalies ar domām un pieredzi. Tikai balsties uz pārbaudītiem faktiem. Brīva komunikācija, uzticēšanās un elastīga pieeja problēmu risināšanā veicinās savstarpējo sapratni un pasargās no vilšanās. Ļaujies rotaļīgiem, spontānas kaislības un sajūtu pilniem mirkļiem kopā ar mīļoto. Turpinājumā pārskati un sakārto finansiālās saistības.

MEŽĀZIS

Būs jābūt īpaši nevērīgam un bezatbildīgam, lai vieglprātīgi palaistu garām izdevību panākt pozitīvas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Savas neapdomības sekas izjutīsi brīžos, kad secināsi, ka personisko plānu īstenošanai laika neatliek. Attiecībās – pārlieka pašpārliecinātība var izprovocēt uz strīdiem. Sarežģītāk būs tad, ja paļausies uz nejaušību un uzskatīsi, ka vari dzīvot, iepriekš neko neplānojot.

ŪDENSVĪRS

Apstākļi būs labvēlīgi praktisku, ar mājām un ģimeni saistītu jautājumu risināšanai. Tomēr tev būs jābūt tālredzīgam un laicīgi jāplāno manevri, lai, risinot vienas problēmas, neiedzīvotos citās. Analizē, vērtē savu rīcību un reakciju dažādās dzīves situācijās. Vairies no muļķīgiem pārpratumiem, izsakies skaidri, lakoniski. Meklē nestandarta risinājumus un centies ignorēt kaitinošos ikdienas sīkumus.

ZIVIS

Nesvārsties, nešaubies, lai panāktu iecerēto, liec lietā savas pārliecināšanas un pierunāšanas spējas. Ja prāts darbosies aktīvi, iztēlē radītās vīzijas iegūs konkrētus apveidus un būs vieglāk tās pārvērst īstenībā. Uzdrīkstēšanās un enerģija, ar kādu ķersies pie jebkura praktiska jautājuma risināšanas, būs apbrīnas vērta. Neraugoties uz apkārt valdošo saspringto atmosfēru, samērā veiksmīgi tiksi galā ar finansiāliem jautājumiem.