Magnum saldējums pietuvina vasarai
TV seja Lelde Lietaviete ar lielu nepacietību gaida vasaru.
2015. gada 31. marts, 14:25

Magnum saldējums pietuvina vasarai

Jauns.lv

Rīgas Modes nedēļā, baudot Magnum saldējumu, modes vidē pazīstami ļaudis dalījās vasaras plānos.

Saldējums Magnum jau daudzus gadus saistās ne tikai ar lielisku garšu, vasaru un patīkama atspirdzinājuma baudīšanu, bet arī ar modi. Magnum ir sadarbojies ar visā pasaulē slaveniem modes namiem un dizaineriem, kā, piemēram, Dolce&Gabbana, Zaku Pozenu, Karlu Lāgerfeldu, Henriju Holandu un daudziem citiem. Pagājušogad Magnum sadarbojās arī ar Latvijas veļas un naktstērpu zīmolu Amoralle, kas laida klajā pirmo unikālo Magnum kolekciju. Šajā vasarā Magnum pieteiks jau otro tērpu līniju, kopā ar Amorelle. un arī tajā gaidāmi patīkami pārsteigumi glamūra, šarma un sievišķības baudītājām.

Šopavasar modes pasaulē Magnum iesaistās, arī kļūstot par Rīgas Modes nedēļas oficiālo saldējumu. Cienājot ar gardo, izsmalcināto našķi Modes nedēļas viesus, mēs uzrunājām vairākus sabiedrībā pazīstamus modes cienītājus, rosinot viņus padalīties ar gaidāmās vasaras iecerēm.

Bindemane dzers šampanieti

Modes blogere un stiliste Santa Bindemane, kas pērn bija Amorella kolekcijas Magnum tērpa White modele, ar nepacietību gaida vasaru, kas viņai saistās ar šampanieti, saldējumu un garām pastaigām. Bindemane arī ar interesi gaida, kad varēs iepazīties ar jauno kolekciju. „Nešaubos, ka tērpi atkal varētu būt ārkārtīgi sievišķīgi. Kolekcijā noteikti būs kaut kas tāds, ko es vasarā gribētu savā garderobē,” saka Santa.

Altmane ar vienu kāju vasarā

Stiliste Anita Altmane Rīgas Modes nedēļu apmeklēja, tērpusies vieglā, vasarīgā apģērbā, un viņas gaišo blūzīti rotāja saldējuma apdruka. Anita smaidot atklāja, ka sirdī jau ir gatava vasaras izaicinājumiem. Viņai vasara asociējas ar ceļojumiem, iesauļotu ādu un izlaistiem kupliem matiem.

Stūraine atklāj modi 70. gadu stilā

Sabiedrības dāma, juriste Liene Stūraine jau tagad pietuvina vasaras atnākšanu. „Sāku valkāt drēbes, kas liek justies ērti un brīvi. Velku vieglākus, gaišākus kostīmus un brilles 70. gadu stilā. Tās gan ir kā stila elements, gan dienas laikā acis pasargā no košajiem saules stariem,” par savu stilu, apmeklējot Rīgas Modes nedēļas skates, saka Liene.

Lietavietei vasara asociējas ar saldējumu

TV seja Lelde Lietaviete ar lielu nepacietību gaida vasaru. „Pavasaris ir īstais laiks, lai atvērtos, smaidītu un nomestu no sevis visu tumšo. Vajag ģērbties vasarīgāk un krāsaināk. Ka esmu gatava vasarai, apliecina arī tas, ka jau atklāju saldējuma ēšanas sezonu,” koķeti iesmejas Lelde, kas šovasar sapņo ietērpties mežģīnēs. „Tā ir mana vājība. Šķiet, ka mežģīnes padara sievieti skaistu, sievišķīgu un elegantu.” Lelde cer, ka arī Amoralle savā vasaras kolekcijā, kas taps kopā ar Magnum, iekļaus kaut ko gaisīgu un romantisku. „Esmu Amoralle fane un ar nepacietību gaidu, ko zīmols mums sievietēm piedāvās šajā vasarā!”

Buličevs saldējumu dāvās sievietei

Dizainers Iļja Buličevs teic, ka, viņaprāt, mode, tāpat kā vasara, saistās ar patīkamām emocijām. Lai tām piešķirtu garšu, noder saldējums. „Saldējums sniedz saldas emocijas,” domā Buličevs, piebilstot, ka romantiskas pastaigas laikā mīļoto meiteni var iepriecināt arī ar saldējumu.

Drāke ietur gavēni

 Jogas un veselīga dzīvesveida speciāliste Elita Drāke, apmeklējot Rīgas Modes nedēļas skates, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm. Bet vasarai viņa gatavojas, lielu nozīmi pievēršot uzturam: „Šobrīd ieturu gavēni un nelietoju alkoholu. Dzeru bērzu sulas un attīru organismu.”

Gricuka, ēdot saldējumu, kļūst saldāka

TV žurnāliste Jeļena Gricuka uz modes skati ieradās, saposusies pavasarīgā, gaiši zilā kleitiņā. Jeļena uzreiz devās pie Magnum saldējuma stenda, lai nobaudītu šo gardumu. „Saldējums ir lieta, kas nekad nezaudēs aktualitāti. Sievietēm jāēd daudz saldējuma, un figūrai par sliktu tas nebūt nenāks. Sievietes no saldējuma kļūst saldākas!” pārliecināta ir Jeļena.

Reportāža tapusi sadarbībā ar MAGNUM

Karlīna Timofejeva / Foto: Mārtiņš Ziders, publicitātes foto