Atšķirības starp Mario Badescu sejas sprejiem un kā tos lietot
Skaistums
2023. gada 28. februāris, 08:48

Atšķirības starp Mario Badescu sejas sprejiem un kā tos lietot

Reklāmas projekts

Kopš pēdējā Mario Badescu aerosola sejai izlaišanas visbiežāk uzdotais jautājums ir: “Kāda ir atšķirība starp Mario Badescu aerosoliem sejai?” Tālāk lasi par katru no aerosoliem sejai: kas ir sejas aerosols, kā tas darbojas, tā galvenās sastāvdaļas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item


AEROSOLS SEJAI AR ALVEJU, SALVIJU UN APELSĪNU ZIEDIEM
Tas ir: uzmundrinošs attīrošo dabīgo ekstraktu un ūdens ar salvijas un apelsīnu ziedu ekstraktiem maisījums, lai atjaunotu ādas enerģiju un atsvaidzinātu to.
Iedarbība: mitrina, tonizē un uzlabo ādas stāvokli.
Galvenās sastāvdaļas: ūdens ar apelsīnu ziedu ekstraktu, ūdens ar salvijas ekstraktu, timiāna ekstrakts, alvejas ekstrakts un ekstrakts, kas iegūts no jūraszālēm.


 Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs And Rosewater (Aerosols sejai ar alveju, ārstniecības augiem un rožūdeni)


AEROSOLS SEJAI AR ALVEJU, ĀRSTNIECĪBAS AUGIEM UN ROŽŪDENI
Tas ir: ikonisks. Rožu ziedu uzlējums un gardēnijas ekstrakti mitrina un uzlabo ādas krāsu, atklājot starojošu, atjaunotu sejas ādu.
Iedarbība: atdzīvina dehidrētu ādu ar veselīgu, spirdzinošu mirdzumu.
Galvenās sastāvdaļas: rožu ekstrakts, gardēnijas ekstrakts, alvejas ekstrakts, timiāna ekstrakts un ekstrakts, kas iegūts no jūraszālēm. 
 

"Kā lietot aerosolu sejai?"
Katrs no šiem aerosoliem tika radīts, lai veiktu vairākus uzdevumus. Uzsmidziniet uz tīras ādas, lai nodrošinātu papildu mitrināšanu pirms mitrinātāja uzklāšanas, vai visas dienas garumā, lai atdzīvinātu un atsvaidzinātu ādu, kā arī pēc grima uzklāšanas, lai iegūtu spirdzinošu mirdzumu.

"Kā lietot  Mario Badescu aerosolus sejai?"
Katru no aerosoliem sejai var izmantot jebkurā laikā un vietā, un ir viegli iekļaut visus četrus savā ikdienas rutīnā. Šeit ir viens (no daudziem!) veidiem, kā izmantot aerosolu sejai:

NO RĪTA
Sāciet savu dienu ar aerosolu sejai ar alveju, gurķi un zaļo tēju. Pirms mitrinātāja lietošanas uzsmidziniet uz tīras ādas, lai veicinātu mitrināšanu un tonizētu sejas krāsu.

GRIMA UZKLĀŠANAS LAIKĀ
Samitriniet savas iecienītākās kosmētikas otas vai sūkli, izmantojot rožu aerosola sejai šķīdumu. Pēc tam uzsmidziniet uz sejas ādas, lai piešķirtu izskatam spirdzinošu mirdzumu.

PĒCPUSDIENĀ
Brīvi smidziniet aerosolu sejai ar alveju, salviju un apelsīnu ziediem visas dienas garumā ikreiz, kad jums ir nepieciešams tūlītējs uzmundrinājums.

VAKARĀ
Tonizējiet pirms gulētiešanas. Pirms nakts seruma un nakts krēma uzklāšanas izmantojiet lavandas aerosolu sejai, lai iegūtu nomierinošu dabīgu ietekmi.


Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs And Rosewater (Aerosols sejai ar alveju, ārstniecības augiem un rožūdeni)
Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Cucumber And Green Tea (Aerosols sejai ar alveju, gurķi un zaļo tēju)
Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Chamomile And Lavender (Aerosols sejai ar alveju, kumelītēm un lavandu)
Mario Badescu Facial Spray With Orange Blossom (Sejas sprejs)

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv