foto: Shutterstock
Astroloģe Lana Lapiņa izskaidro dzimšanas dienas maģiju: "Pirmās 12 dienas pēc dzimšanas dienas ir vissvarīgākais gada laiks"
Ir svarīgi uz savu dzimšanas dienu raudzīties kā uz garīgu pamošanos un atjaunotni, lai labāk iepazītu sevi un atklātu sevī vēl neizzinātās šķautnes, talantus un iespējas.
Cita pasaule
2023. gada 25. februāris, 07:15

Astroloģe Lana Lapiņa izskaidro dzimšanas dienas maģiju: "Pirmās 12 dienas pēc dzimšanas dienas ir vissvarīgākais gada laiks"

Lana Lapiņa

"Patiesā Dzīve"

Katram no mums ir savs individuālais jaunais gads, un tā ir dzimšanas diena. Dzimšanas diena ir maģiska diena cilvēka dzīvē, jo katru gadu Saule noiet pilnu zodiaka apli un atgriežas tieši tajā pašā zodiaka zīmē, grādā, minūtē un sekundē, kādā bija jūsu dzimšanas brīdī. Pirmās divpadsmit dienas pēc dzimšanas dienas ir vissvarīgākais gada laiks, jo šajās dienās notiek simboliska un enerģētiska notikumu programmēšana visam nākamajam Saules gadam. Stāsta astroloģe un numeroloģe Lana Lapiņa.

Katrs sākums saistās ar kaut ko maģisku. Tas ir tā, it kā tu stāvētu durvju priekšā un prātotu, kas ir aiz tām. Man patīk šī sajūta – zinātkāres, iedvesmas, cerību, gaidu un nezināmā sajaukums.

Jauns gads visiem kopā – tas ir jauns Saules gada cikls dabā, gadalaiku maiņa un gaismas  atgriešanās. Bet katram no mums ir arī savs individuālais Saules gads, un tā ir dzimšanas diena. Tā ir mūsu iekšējās saules gaismas, gara enerģijas, dzīvības spēka, pacēluma, radošuma, motivācijas un jaunas gada programmas sākuma punkts.

foto: Shutterstock

Dzimšanas diena ir maģiska diena cilvēka dzīvē, jo katru gadu Saule noiet pilnu zodiaka apli un atgriežas tieši tajā pašā zodiaka zīmē, grādā, minūtē un sekundē, kādā bija jūsu dzimšanas brīdī. Katru gadu dzimšanas diena ir svarīgākais mirklis tam, ko Visums planetāro enerģiju veidā jums dāvā nākamajam dzīves gadam.

Saule simbolizē dievišķo garīgo būtību, saikni ar Augstāko un dāvā mums prieku, dzīves jēgu, motivāciju radīt un būt. Tas ir tas spēks, kas liek mums katru rītu celties no gultas un piepildīt savu dzīvi ar krāsām, sajūtām, emocijām, pieredzēm un prieku. Katru gadu jums tiek dota jauna piedzimšana un izvēles brīvība, kā dzīvot savu dzīvi. Jūs varat kļūt par savas dzīves saimnieku vai nodzīvot vēl vienu gadu, nesperot soli tuvāk saviem sapņiem un cerībām. Dzimšanas diena ir diena, kad cilvēks ir pārpildīts ar pozitīvu enerģiju, kad no Visuma katrā cilvēka šūnā ieplūst jauna, radoša un dzīvinoša enerģija visos eksistences līmeņos, lai atjaunotu jūsu dzīvi un sniegtu atbalstu pilnīgākai un piepildītākai dzīvei.

foto: Shutterstock

Ir svarīgi uz savu dzimšanas dienu raudzīties kā uz garīgu pamošanos un atjaunotni, lai labāk iepazītu sevi un atklātu sevī vēl neizzinātās šķautnes, talantus un iespējas. Tā ir vēl viena iespēja pateikt sev – šodien ir tā īpašā diena, kurā pienācis laiks uzņemties pilnu atbildību par savu dzīvi, pieņemt katru jaunu izaicinājumu kā iespēju pilnveidoties un augt.

Dzīvot ar Saules apziņu nozīmē veidot savu dzīvi tā, kā es gribu, ar savām vērtībām un saviem mērķiem, kas man ir interesanti, kas mani aizdedz un rada prieku. Saule atbild par endorfīniem smadzenēs, un tas ir svarīgi, lai motivētu sevi, kad tērējam savu enerģiju. Ja smadzenes nesaņem endorfīnus no kādas darbības, rodas jautājums – kāpēc vispār to turpināt darīt?

Tibetas sakāmvārds vēsta – kad tu piedzimi, tu raudāji, un pasaule priecājās. Dzīvo savu dzīvi tā, lai tad, kad tu nomirsti, pasaule raud, bet tu priecājies.

foto: Shutterstock

12 dienas pēc dzimšanas dienas

Pirmās divpadsmit dienas pēc dzimšanas dienas ir vissvarīgākais gada laiks, jo šajās dienās notiek simboliska un enerģētiska notikumu programmēšana visam nākamajam Saules gadam. Tas ir kā mikrocikls notikumiem, kurus vēlamies iesēt savā dzīvē. Katra diena simboliski ataino kādu no dzīves jomām, tādējādi divpadsmit dienās aptverot tās visas un visus divpadsmit gada mēnešus.

Simboliski šīs divpadsmit dienas atbilst divpadsmit zodiaka zīmēm un planētām, kas pārvalda konkrēto zīmi. Katrai dienai simboliski ir cita enerģētika un citi uzdevumi, kas realizēsies nākamo divpadsmit mēnešu laikā. Protams, ir tālo planētu cikli, kas nav ietilpināmi tikai vienā Saules gadā, jo tie aptver daudz lielākus attīstības un pārmaiņu posmus dzīvē, bet katru gadu no jauna planētu savstarpējo kombināciju mijiedarbība nofiksē jaunas iespējas konkrētā gada realizācijai. Tas nozīmē, ka jums ir lieliska iespēja izveidot atbilstošu vēlamo notikumu un panākumu programmu, ietekmēt un koriģēt savu turpmāko gada notikumu scenāriju.

Kā izmantot dzimšanas dienas spēku un sagatavoties pārsteidzošām pārmaiņām savā dzīvē? Lūk, instrukcija!

Nākamā lapa: Pirmā diena – kas es esmu?