Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ārstus pārsteidz jaunā māmiņa, kura dzemdēt ierodas ar perfekti saveidotu frizūru un meikapu
foto: Shutterstock
Pirms dzemdībām viņa speciāli modusies pl. 4 no rīta, lai pietiktu laika uzlikt profesionālu meikapu.
Bērni

Ārstus pārsteidz jaunā māmiņa, kura dzemdēt ierodas ar perfekti saveidotu frizūru un meikapu

Jauns.lv

Kāda 23 gadus veca jaunā māmiņa pārsteidza dzemdību nama ārstus un apkalpojošo personālu, uz dzemdībām ierazdamās satriecošā izskatā - īpaši veidotu frizūru un profesionālu meikapu. "Nevēlējos, lai dzemdību fotogrāfijās man ir sasvīdusi un pārmocīta seja," viņa saka.

Ārstus pārsteidz jaunā māmiņa, kura dzemdēt ieroda...

Trīs bērnu māmiņa Kārlija Templa (Misisipi, ASV) dzemdības uztver arī kā vizuālu piedzīvojumu un vēlas, lai process tiktu iemūžināts fotogrāfijās, kurā dzemdējošā māmiņa izskatās nevainojami daiļa. Dzimstot otrajam bērnam, viņa nepaguva pienācīgi sapucēties, taču pirms divām pārējām dzemdībām Kārlija paspēja gan saveidot matus, gan uzlikt grimu un teica, ka ir ļoti apmierināta ar to, raksta mirror.co.uk. Viena no Kārlijas draudzenēm ir vizāžiste, tāpēc topošā māmiņa lūgusi viņas palīdzību, jo vēlējusies dzemdībās justies labi. Kad pasaulē nāca Kārlijas pirmdzimtais mazulis, viņa speciāli modās ļoti agrā rītā, lai pietiktu laika uzlikt profesionālu meikapu.

foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.

Kārlija stāsta: “Mana draudzene ir vizāžiste. Tad nu es piecēlos pulksten 4:00, lai viņa varētu uztaisīt man meikapu. Pēc tam pulksten 5:30 devos uz slimnīcu.

foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.

Bieži vien dzemdību fotogrāfijās redzu mammas ar sasvīdušām sejām. Es gribēju izskatīties skaista, lai varētu justies lieliski. Manas dzemdības ilga 17 stundas, un es biju bez spēka, pārmocījusies. Bet ārsti un medmāsas nāca apskatīt manu meikapu." Otrā bērna piedzimšana Kārlijai bija negaidīti ātra, tāpēc viņai nebija laika uzpucēties.

foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.

Tad nu savas jaunākās meitas Letijas dzimšanai māmiņa gatavojās jau laikus, un, kad vīrs Mičels viņu aizveda uz slimnīcu, Kārlija dzemdēja, izskatoties burvīgi. "Gribēju, lai man seja izskatās dabiski svaiga un mirdzoša. Mana draudzene uzlika man grimu, un tad es braucu uz slimnīcu. Pati sataisīju matus. Kontrakcijas kļuva stiprākas. Dzemdības bija vieglas, ilga piecas stundas. Biju apmierināta ar savu izskatu un domāju, ka tas ļoti palīdzēja dzemdībās. Kad labi izskaties, arī jūties labi," ir pārliecināta Kārlija.

Tēmas